icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

niki1107
17. čer 2018

Holky, mam dotaz - jsem 24tt a sem tam citim docela velky tlak na mocaku, byva to hlavne ve stoje - jak kdybych se mela pocurat ( a pak jdu na wc a tam vicemene nic ). Urcite je to mala, protoze citim, ze se mi tam vrti, ale je to normalni? Ja debil jsem si zas přečetla nejaky diskuze tady a to jsem nemela delat 😐. (teoreticky vim, ze je tento tlak bezny, ale cekala bych ho pozdeji)

laja64
17. čer 2018

@niki1107 Nečti 😊 U první dcerky jsem měla to samé a u druhé teď taky. Mám to úplně stejně 😊

lucyh1611
17. čer 2018

Holky, ja dnes dostala kupu veci od kamaradky po malym, tak uz jsem trochu vic v klidu 😂 jinak nemam nic (krome pujcenyho monitoru dechu a asi dvou novych oblecku), cekam jeste v utery na ten velky ultrazvuk na genetice (22tt)... ale chci se zeptat v cem ty oblecky perete nebo budete prat? Diky za tip 😊

laja64
17. čer 2018

@lucyh1611 V normálním pracím prášku( používám Ariel) . Dětské jsou úplně zbytečné 😊

natysnovec
17. čer 2018

@lucyh1611 oblecky na telo v detskym tekutym (lovela)a zbytek v normalnim 😊

darkwitch
17. čer 2018

pro mmimino jsem používala lovela a později přešla na persil sensitive a ted budu postupovat asi podobně

niki1107
17. čer 2018

@laja64 Dekuju ! Ja jsem si rikala, ze to nic nebude, ale zacalo mi to dost intezivne poslední +/- tyden a prislo mi divny, ze ji citim tak nizko...

laja64
17. čer 2018

@niki1107 Pokud bys měla jakékoli pochybnosti, zajdi k doktorovi pro svůj klid, ale myslím, že jsme na tom všechny dost podobně. Někdy je malá úplně dole, a jak jsem byla u doktora a dělal UTZ, ležela napříč přes břicho 😁

niki1107
Autor odpověď smazal
niki1107
18. čer 2018

@laja64 Taky jsem byla na utz minuly tyden a presne jak pises - taky byla napric. Neni to furt a je to sem tam jen lehce neprijemny, nic bolestivyho nebo nesnesitelnyho. To budou ty diskuze 😂. Dekuju !

oveckaluky
18. čer 2018

@laja64 No ale jak vylezu na zahradu, tak se neudržím a pár třešní si dám...teď to ještě nedržím úplně striktně, jakože vyřadit, to až když tak po tom druhém testu, jen jsem to omezila. Protože se zase bojím, abych to nějak nezkreslila, aby test díky tvrdé dietě před ním nevyšel dobře a pak nebylo něco jinak...ale omezit se mi to daří dobře, klasický cukr a sladké jsem vyřadila úplně a nijak mi to ani moc nechybí 🙂 Hlavně mi to neublíží, na váze určitě ne 😀

oveckaluky
18. čer 2018

@lucyh1611 Stejně jako u holek jsem i teď koupila prášek i aviváž Batole 🙂

biciklissie
18. čer 2018

Ahoj holky. Dávám vědět, že páteční velký ultrazvuk ve 22. týdnu dopadl výborně. Byla to taková podvečerní akce, pátek v 17:20:-). Dostali jsme se nakonec náhodou k Dr. Vlašínovi, tak jsem byla moc ráda. Naše holčička je stále holčičkou, takže už věřím, že definitivně🙂. Jinak všechno v pořádku, ty předešlé obavy v kombinaci s placeným testem DNA a tímhle ultrazvukem byly vyvrácené na 100%, takže jsem moc šťastná. I vše ostatní v pořádku. Prý má dlouhé prsty a nohy. Hned jsme se tam všichni shodli, že po budoucím tatínkovi - on je vysoký a má všechno dlouhé, já jsem malá a mám všechno krátké🙂. Vůbec tedy nemám z toho žádnou fotku a video, to nenabídli a já jsem byla na nervy a nezeptala se. Ale vůbec nevadí, to nejdůležitější jsou ta fakta.

knoflikarka
18. čer 2018

@biciklissie To jsem moc ráda, gratuluji!!!😉

tasmyska
18. čer 2018

Maminka si udělala radost. Přebalovací taška Lässig, Tula, a Čepička ED👍😀🤫

lobella
18. čer 2018

@biciklissie gratuluju🙂 ja jdu az pristi utery, tak jeste tyden, ale uz jsem jak na trni a chci to mit za sebou, prdolka vesele kope, tak snad je vsechno v poradku...jak se mimco zacalo mrskat v brisku a citim to, jsem z toho pokazde na mekko🙂

lobella
18. čer 2018

Holky jak to mate s vahou? Minuly ct jsem byla u dr na kontrole a sestre se nelibilo, ze mam kilo a pul dole od posledni kontroly, pritom mi spatne uz neni a jim normalne...ted pres vikend jsem se snazila jist vic, dokonce jsem sprasila o nejakou cokoladu a krupky a dnes na vaze zase skoro o pul kila mene za 4 dny! Vsechny testy mam ok, prcek roste, dr nic nerikala, ze by se ji neco nezdalo... Ne ze bych musela pribirat, ale hubnout taky nechci...

tasmyska
18. čer 2018

Týjo, no já mám v 25tt 12 kilo nahoře 🤢😀🤫, takže to Ti asi neporadím. Když jsem zvracela v prvním trimestru, tak jsem nic nepřibrala, ale ani nic neschodila, tak nevím🙂

jitiss
18. čer 2018

@lobella Ahojky, ja ma od zacatku zatim jen dve kila nahore... A to jsem dnes 22+3. Ale na utz vse v poradku. Brisko taky roste a maly kope. Takze si myslim, ze kazda to mame jinak. Stres dela hodne. Takze ja bych se snazila jist hodne casto a mensi porce a uvidis, ze to bude lepsi 🙂. Pokud bys ztracela kila dal tak bych radeji zasla k dr.

laja64
18. čer 2018

@lobella Dnes 22+1 a 7kg nahoře. Ale tři měsíce po porodu už se těším do fitka a všechno zas půjde dolů. Hlavně ať je mimčo zdravé 😊

biciklissie
18. čer 2018

@knoflikarka Moc Ti děkuju a držím pěsti ve středu...

biciklissie
18. čer 2018

@lobella Tak taky držím pěsti a ať to uteče. Taky jsem z toho někdy naměkko, ale hlavně to trochu uklidňuje.

lobella
18. čer 2018

Holky diky, mne bylo spatne nekdy do 16/17.tt, nezvracela jsem, ale nemohla poradne nic snist, to jsem zhubla o 2 kg, od te doby jim normalne, jim kazde 2 hodiny, jinak mam hlad, ale tak jsem jedla i pred tehu, a presto mam dalsi kilo dole...jako moje mamka pribrala 9 kg se mnou, ale jak u brachy tak segry hubla 10-15 kg ale to mela prisnou dietu kvuli cukrovce,ja nic nedrzim, jim vse... Mam 163 a zacinala jsem na 62 kg a ted mam 59 aniz bych se snazila...takze zadna kulicka jsem nebyla...viz foto, jak nam roste brisko

lobella
18. čer 2018

Jen takovy dotaz na odlehceni...tchyne bude mit narozeniny i svatek hned po sobe...ma nekdo tip na darek? Nikam nechodi, zadny konicek nema, na zahrade nedela, nerada vari, davame pravidelne masaze, ale chce to neco noveho, prvni vnouce je teprve na ceste, takze zadne fotoalba, kosmetiku nepouziva, necte, kouka jen na TV nebo do pocitace, listky do divadla necha radeji propadnout nez by sla...bohuzel na zadny pobyt by sama neodjela...uz jsme s chlapem zoufali...nejaky tip?

amenophus
18. čer 2018

@lobella Já jsem taky nervózní. Sice nehubnu, ale ani nepřibírám. Za celé těhotenství jsem přibrala sotva kilo (a možná ani to ne, jen jsem si koupila váhu až asi v 17tt a může to být jen kalibrační chyba). A to jsem ani jednou nezvracela, jím úplně normálně (poslední dobou si i dopřávám sem tam nějakou nezdravou mňamku, což jsem předtím nedělala) a stejně nic. Ale malá roste jak má, tak snad je to ok...

biciklissie
19. čer 2018

@lobella Jo, tak to je pak těžké, znám. Ale soustředila bych se na to, co fakt jako užije. Třeba dárkový balíček s jídlem, to jsem dávala mým prarodičům a to vždycky nějak spotřebovali. Taky už nic nechtěli, nepotřebovali. Nebo balíček s kosmetikou nebo velké balení pracího prášku. Nebo, jestli má ráda tv, tak třeba předplatné televizního programu nebo nějakého časopisu? Pro někoho nuda praktické dárky, ale já vycházím z toho, že starší lidé rádi ušetří, tak třeba to pro ně bude ok, že by stejně kupovali a nemusí.

eklementova
Odpověď byla odstraněná
lobella
19. čer 2018

@biciklissie ona neni prave jeste v duchodovem veku, ma cerstve po padesatce, ale zije jako by ji bylo 80.☹ programy v TV uz ma zaplacene z vanoc, casopisy, knihy necte, ani nic nelusti, sudoku, nic, k vanocum jsem ji dala balicek s prirodni kosmetikou, vsechno mozne, od koupele, pece o telo po telovy lak na nehty, nic z toho nepouziva a balicek ma v koupepne vystaveny, jidlo nevim, nikdy ji nevidim jist, ani kdyz jsme u nich na obede, rika, ze je tlusta, prijde mi ze zije jen z kafe a cigaret...kdyby aspon hrala PC hry, tak ji clovek meco koupi, ale ona jen cte clanky a kouka po eshopech, co koupit kocce za hracku...

knoflikarka
19. čer 2018

@lobella Tak co třeba zapalovač nějaký, když kouří? Nebo poukázku do nějakého zverimexu?

knoflikarka
19. čer 2018

@eklementova Na tohle je tu bazar...

Strana