Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie Do autosedačky zavinovačku asi taky pořizovat nebudu, budu mít zateplený overal, zimní kombinézu a ten fusak, aby pasoval i do autosedačky, myslím, že to stačí, ale asi je to taky tím, že neplánuju vozit malou v autosedačce na podvozku, fakt ji plánuju jen na ten transport. Pokud si dobře pamatuju, tak to plánuješ podobně, ne? Myslím, že i kdybys neměla ten fusak do autosedačky, zimní kombinéza a maximálně deka stačí na to příležitostné používání. Je to fakt těžké, ta výbavička, je mi jasné, že nemusím mít všecko, co je na trhu, zároveň nevím, kterou vychytávku fakt využiju a kterou ne. Třeba chci vyzkoušet látkové pleny, ale čím víc recenzí k nim čtu, tím víc jsem zmatená z toho, co vybrat 😀.
@biciklissie ja, dávala do autosedacky jen deku, přece jen se v autě většinou topí a s tou dekou se lepe pracuje
@biciklissie
@knoflikarka Holky, souhlasim s vama, ze zavinka do autosedacky nutna neni, ja ji brala proto, ze mi prijde celkem velka (90cm) a jen tak z ni mala nevyroste - takze mi muže nahradit plysove overalky pozdeji (ty mam jen dva ve velikostech 62-68) a je fleecova, takze podzim/zima/jaro uplne v pohode ☺. A hlavně jsem ji koupila za polovicni cenu.
Zimni fusak je jednoznacne skvelej, ze muze byt pro male mimi az pro dite do 3 let, takže dobra investice.
@biciklissie Mrkni na youtube. Je tam super video, zadej emitex zavinovacka do autosedacky (nejde mi zkopirovat odkaz a nejsem doma 😉).
Holky co na krizove bolesti???A obecne bolesti zad???Je to sileny...
@natysnovec To by me taky zajimalo. Me s tim moje mamka strasila uz dřív, ze na ne v tehotenstvi se mnou trpela. Kolikrat to fakt stoji za to - a to jako neexistuje, abych si sedla na zem do turka a neco delala nebo dlouho stala u něčeho.
@natysnovec mne vzdy pomohly tejpy 👍
@niki1107 Tu zavinovacku do autosedačky mám vyhlidnutou, zamluvila si ji švagrová jako dárek 🙂 A díky za tip na zimní fusak, ten se mi opravdu líbí.
@martina250703 To jsem rada ☺. Pokud i ta barva, tak je to odstin aqua/seda. Maji hezky vyber a tento nam ladi ke kocarku ☺ (a hlavne je univerzální pripadne pro druhe mimi).
@niki1107 Díky. Jj, chci taky neutral a kočárek mám šedý. Do sedačky bude do barvy, nenecháme si říct, co to bude, tak bude objednávat až po narození 🙂
@knoflikarka No, teď, když jsme koupili kočárek s adaptéry a na to pasující sedačku, tak přemýšlím, že to možná tu sedačku budu využívat víc. Ne nějak extrémně, ale třeba na ty menší menší nákupy, na které se budeme muset přemístit autem. Protože tahat i korbu nebude jen tak. Jako do kufru se nám (snad) vleze, ale pokud to nebude nutné, tak bez ní to bude jednodušší. Plus taky někam se musí dát ten nákup. Tak asi koupím nějaký ten plyšový zimní obleček (asi se tomu říká ta zimní kombinéza). Takže obleček, ta kombinéze a deka. Kdyby to nestačilo, tak asi dokoupím pak. Tak s těmi plenami neporadím, mě by tedy do látkování nikdo nedonutil. Jak jsme byli na té přednášce o péči, tak manžel byl nahlodaný, ale já tedy vůbec. Jsem mu říkala, že leda by to dělal on🙂.
@darkwitch A když bys to popsala nějak detailně? Jakože obleček, nějaký ten zimní oblek a deku? Moc díky...
@niki1107 Ok, mrknu se, moc děkuju.
@biciklissie Uvidím, když tak tu zavinovačku dokoupíme potom, pokud mi přijde, že ji potřebujem 🙂. Jasně, látkovky nejsou pro každého, to je mi jasné, já měla od narození ekzém a blbé kyčle, tak je chci i pro případ, že by malá něco z toho zdědila, oba s manželem máme citlivou pokožku... Koupila jsem základ a uvidíme.
@biciklissie detailne nevim, uvidím jaka bude zima 😀 ale my moc autem necestujeme, starší měkká normalne overalek, mikinu a teplacky a manzel zatopil než jsme šly do auta, ve vajicku jsem ji přikryla dekou. Pokud jsem ji dávala do vajíčka až v autě tak jsem prenesla zabalenou v dece, aké zima 2014 byla houby zima... Další rok jsem myslim jednou použila fusak od emitexu, ale strašně se v tom zpotila...
@knoflikarka ja bych chtela taky latkove pleny ale až tak od pul roku, az trochu povyroste 😀
@darkwitch No ty newborn velikosti se mi taky zatím moc nechcou kupovat, zatím mám objednány 4 svrchní kalhotky jednovelikostní, pár kalhotkových a pár vícevrstvých plen - uvidíme, co bude potřeba.
@knoflikarka Jasný, to právě fajn, že si každý může najít vlastní cestu.
@darkwitch Ok, tak to zní době. Myslím, že to udělám taky tak nějak, na fusak se vybodnu. Kdyžtak budu mít nějakej ten plyšovej obleček🙂.
@natysnovec na rehabce mi doporucila podpůrný pas, ktery odlehci zadum a nejake cviky...kočičí hrbet atp. Ale dyl jak hodinu sedet teda nevydrzim. Boli v zádech a jde mi to pak vzdy i do horni casti břicha.
@regeditka jj to je ono a ted jeste jak sem tezka tak to tomu taky nepridava...😭😭😭
@natysnovec a počkejme za dva mesice, uz ted mam pocit, ze to bricho uz nema kam rust a je mega obri. Co teprve dvojcatka ci vicercatka, to by mi asi hrablo 😀😮
@regeditka Jak se ti to do te skrine veslo???😀😀ja to nemam kam davat.
.ale zase ja mam i bundicky.
@regeditka Tak to závidím, žádnou takovou kámošku nemám a z příbuzných mají všichni kluky 😁
@knoflikarka Kamaradky s holcickama jsou nejlepsi😊Taky j8ch ale moc nemam😊☹
@laja64 holky a to rikaty vy ktere jste hubene???A co mam rikat ja ktera je od prirody silnejsi😭😂😂ja to bricho budu zachvilku vozit na trakari
@natysnovec hubené jo? Hubenější budu na konci března- po 3 měsících ve fitku 😊🤗 Na to už se třepu. Začínala jsem teď těhotenství se 70kg. Ale pupek mi roste teda😁 Ale co, v říjnu malá vyleze a bude 😊

@knoflikarka Jj, tak uvidíme, která to vypátrá dřív🙂. V tom obchodě taky byly vystavený i jiný BD, ale raději jsem už fakt nekoukala, abych se nenahlodala🙂. Mě se ten Husky asi líbí nejvíc, i cena se dá. Jen tedy se mi moc nelíbí ta taška, ale to je detail. Jinou určitě kupovat nebudu, to dám ty peníze raději do jiných věcí. Akorát ten fusak, no... Ještě přemýšlím nad takovým tím plyšovým oblekem, jenže když se dítko zapásuje až přes to, jestli je to dost natěsno. Ten fusak třeba od toho Emtex to má prostě dobře vymyšlený.