Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@merope no ať už je to za mnou ať to dopadne jakkoliv 🙂 jsme blázni no 😁
@nikolspace to teda fakt obdiv jako se svojí aktuální mozkovou kapacitou jsem fakt ráda, že státnice mám dávno za sebou to si teď neumím představit 😁držím palce
Jinak o5 ponocuju, poslední dobou usínám s dcerou v 9 večer a pak se vzbudim a nemůžu už zabrat až kolikrát k ránu chjo..máte to taky někdo? V minulém těhotenství jsem tedy spala furt a jako pařez tak tohle neznám..😔
@mialagia ono to s mojí mozkovou kapacitou není o moc lepší, ale prostě se to tak sešlo no 😁 sice pak mám ještě pokus, ale to už bude malá na světě, tak bych byla raději, kdyby to vyšlo teď.
Jinak se spánkem jsem na tom dost podobné, já bych ted s nejraději spala ve dne, což se teď učím a v noci pak nemůžu zabrat 😁
Akorat vstavam..v noci nemuzu poradne usnout...chodim kolem pulnoci a rano jsem ko. Musim si kolikrat pres den zdrimnout...kdyz to jde. Ale kluci me nechaji...staci alespon pulhodinka.
@mialagia Když se mi tohle stane, tak mám pořadí "relaxace" (většinou zabere - mám naučenou, kdy člověk postupně pevně stáhne všechny svaly a prudce uvolní, znovu už rychleji stáhne, uvolní a pak postupně uvolňuje celé tělo) nebo "sex" (má asi podobný efekt - závisí na situaci a čase 🙂 ). Když to nepomůže, tak vstanu, jdu si číst a po nějakém čase zkusím znovu. Dneska k ránu mi to teda moc nešlo, protože jen jsem se probudila a prošla na záchod, probudil se i mrňous a vrtěl sebou ve všech polohách, ale za chvíli mi zazvonil i budík, tak bylo jasno 😀.
Jinak pokud to jen trošku jde, tak ono je i doporučené si lehnout třeba odpoledne - já jak si dám oběd a pokud nejsem v noci extrémně dobře vyspaná, tak to mě uspí spolehlivě 🙂.
Tak tady od rana chumeli..zavedla jsem kluky do skoly a zametla snih pred domem...takze ranni rozcvicka splnena. Dnes mam sraz s kamoskou na kaficko. Nebo si dam radeji caj...rano me palila zaha jako blazen.
Tak odpolední spánek to naštěstí jistí, dcera spí po obědě hodinu až dvě😁ještě že teď nechodím do práce, je to fakt pohoda..
To pálení žáhy je peklo mám už všude sebou v pohotovosti gaviskon poslední dobou..
@mialagia u druheho syna me palila porad a od zacatku tehu a pred spanim jsem musela vycumlat dve tablety Rennie. Ted jak kdy...spise me vice tlaci..tak se mi hure dycha a mene toho snim....a zrovna bych jedla a jedla...ale nejde to. Holky..take citite kdyz vam mimca skytaji?
@vendelinka08 mě to pálení začalo zase až teď ke konci a jedna noc fakt stála za to, jsem se furt budila a bolest hrozná až se mi chtělo zvracet tak pak ráno hned jel manžel do lékárny..já teda to škytání ještě ňák neidentifikuju, nebo neškytá nevím..malá ta byla expertka to bylo pořád i Xkrát na monitoru to rozjela, že jim to vždy rozhodilo záznam 😄
@mialagia @vendelinka08 @mialagia Holky, nevíte, jak je bezpečné dát si prostě na špetku nože sody do vody? Mě to pomáhá spolehlivě a říkala jsem si, že to snad škodit nemůže, když je to v podstatě prášek do pečiva, co se dává do ledasčeho.
@vendelinka08 mam to taky tak, ja bych tak jedla, ale kolikrat tam tak tlaci na ten zaludek, ze jsem z toho zoufala, to jsem u Vasika az tak neznala. Ted mi prijde, ze je obcas hlavickou nahore, proto mi tam tak tlaci nebo nevim. Jinak skytani necitim.
Tak my uz mame vyprany kocarek a fusak a uz jsou nachystane a cekaji. Dneska mi kamoska ma vracet autosedacku,jeste do ni koupit fusak( snad tento tyden), taska do porodnice skoro hotova, jeste o vikendu postylku a pak uz vyprat,dat do susicky(bez zehleni) a je to😊a pak budeme jen cekat. Zacala jsem 32tt, 21.1.jdu na kontrolu,tak jsem zvedava,jak vse probiha a zda se princeznicka otocila😕jak ne,tak aspon vim co me ceka😐...jinak zitra se jdeme s manzelem podivat do porodnice,jak to tam vypada apod. Uz mam i papiry vyplnene do porodnice,tak jsem na sebe docela hrda,ze jsem se k tomu dostala (totiz ted tu mame moji rodice na tyden) tak mi trosicku mamka pomaha s malou,ikdyz mala na rodice neni zvykla,je vidi 1x za 3-4mesice 😢ale bohuzel. Jak mate u Vas holky,tady na Opavsku dneska cele rano snezilo a nasnezilo dost snehu,je krasne, uz mame i snehulaka postaveneho😁
@stef9328 Téda, budu si muset brát z Tebe příklad... Já jsem ještě ani nenašla oddací list - je někde v krabicích po stěhování 😀
My jdeme na kontrolu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jak to u nás vypadá, malá byla hlavičkou dolů a naléhala na porodní cesty, tak uvidíme, jestli se už žene na svět, nebo ne...
Já jsem s balením tašky vůbec nepohla 😀 Mám tam stále jen to, co jsem tam měla před pár dny 😀 Ale polepším se 😀
@mysek jej to si teda užíváte 😔no s tím kašlem já už jsem teda taky zoufalá, páč co malá nastoupila v září do školky, tak s přestávkami má kašel furt a to mi v noci kolikrát z toho až zvracela jak jí to až zvedlo žaludek, takže ještě uprostřed noci převlíkat postel a sprchovat dítě a taky až do rána hlídat jestli už to je ok..nj opravdu štěstí, že nám to vyšlo jakž takž po sobě, že jsem se nevracela do práce..
Tak naše hvězda je taky obrik. Měla by mít kolem 1800 a má už 2100. Syn měl 3300,tak ho nejspíš trumfne😂
Holky, jaké máte nebo budete mít tašky ke kočárkům?
@tereza2016h Který týden? 🙂
@kreatura 31 termín mam 8.3.;-)
@alnaa mela bych mit original ke kocarku od Peg Perego...ale uvidim..kdyz tak poridim jinou.

@jana_kaisi kéž bych to tak taky měla, docela mě to vyděsilo 🙄 i když jako už jsou tady prcci, co přišli na svět mnohem dřív.