Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@dmiska tak tak 🙂 snad jen kocarek jsem vybirala trochu dyl... A taky mam vsechno nechane i pro druhe. Ja zatim nekoupila vubec nic a jak jsem si to tak prochazela, tak ani nic moc kupovat snad nebudu muset. Vajicko mame teda ruzove, ale na to prdim i kdyby to byl kluk 🙂 Jen chci skejt ke kocaru, pac Stepanka se prece jen chce obcas jeste poponest nebo svezt 🙂 a musim mrknout, kolik mam tech neruzovych oblecku 😀
@baruda haha, přesně tohle jsem si pár let zpátky říkala taky 🙂)) ségry jsem se tehdy ptala co chce schovat a že zbytek dávám nekompromisně pryč. Ještěže švagrové jsou prozíravější 😀
@michaela_2 no já naštěstí už třetí nechci :D chtěli jsme jedno a jedno později adoptovat, no a nějak se to všechno pomotalo :D :D :D :D
@merope jela bych 🙂 určitě. Mě čeká poslední pracovní cesta (Barcelona) začátkem prosince (termín mám 5.3.) a těším se už teď! 😀
Pak ještě určitě vyrazíme i s dětma do adventní trhy do Vídně a v lednu do Itálie na lyže - letos si tedy nezalyžuji, ale pojedu jako doprovod 🙂))
Pokud nemáš nařízený klid od doktora a žádný zdravotní problém, tak není co řešit 🙂
@baruda njn, člověk míní..........znám to 😀 Ale né, dvojčátka jsou super 🙂 a u prvního těhotenství je to ještě relativně ok, byť to musí být šok, tomu věřím.
U třetího by mne regulerně kleplo, kdyby tam bylo víc než jedno 😀
@hribek tvrdne, teď jsem 22. týden a víc než měsíc už to cítím. Brala jsem magnézko a na poslední kontrole mi doktorka napsala Utrogestan, zatím tedy moc účinky nepozoruju, že by to tvrdnutí zmírnilo...........
Ale tvrdlo mi i u předchozích těhotenství a ani jeden nebyl narozený před termínem........
@michaela_2 no šok to byl pořádný :D :D hlavně, když na dvou kontrolách mluvili o jednom a ejhle o kontrulu víc a byla tam dvě :D
Nevim kam napsat..ze novy vzhled MK je sileny...vubec se mi to nelibi..je to neprehledne...uz tak mi trvalo dlouho nez jsem si zvykla a zed znovu...proc? Ty zmeny jsou cim dal horsi..prestavam se tady orientovat a fakt me to nebavi.
Holky, tak mi zistili v moci streptokoka agalactiae, dostala som jednodavkove antibio, ze v mocovych cestach by to nemalo byt, takze treba preliecit. Skor sa ale hrozim porodu, znamena to, ze budem mat uz asi naisto pozitivny nalez na tom vytere, co sa robi koncom tehotenstva? Mali ste to niektora? ☹ ☹
holky, já asi chci být těhotná pořád :D :D prochází mi doma tolik věcí, co by mi normálně neprošlo :D dneska přišla má dva roky vysněná sušička :D :D já mám vánoce už dneska :D :D
@hribek no byl to hrozný boj, prý to je zbytečnost, nakonec pochopil, že pračka chlupy od zvířat prostě neodstraní........mě bolí hlava dneska, jinak kupodivu už delší dobu (asi 4 dny) je vše v pořádku. vždycky mi na migrény pomohl paralen a mokrý hadr na hlavu, ale takhle dlouho jsem ji nikdy neměla. Je teda pravda, že jsem na ně trpěla před otěhotněním, takže to,c o mě bolí teď je oproti tomu fakt nic. takže já si beru prášek, až když mě bolí hlava před spaním a nebo se to snažim vydržet
Tak dnes mám taky za sebou 2.screening. Máme zdravou holku, ale pěkně stydlivou 🙂 Doktorka mě poslala na dort, aby se trošku otočila a nesedela se zkrizenyma nozkama 😀
@baruda Mně ta lízátka v "nejkritičtějším" období pomáhala na ranní nevolnosti - jak jsem rozlepila oko, strčila jsem do pusy lízátko a šlo to. Přišlo mi, že jsem takto po ránu měla nějak rozhašené cukry. Když jsem se dopoledne pořádně nenajedla, bylo mi pak blbě klidně i do večera. A když to vypadalo všelijak ráno, pomohlo to rychlé lízátko. Teď už je mi teda blbě jen výjimečně, jedno mám pořád doma.
Musim rict ze tento tyden se mi pekne zakulatilo brisko...minuly tyden nebylo poradne videt a dnes uz nejde prehlednout. Dnesni kontrola na gynde v poradku a za dva tydny druhy screening. Pohyby jsou citit cim dal vic. Jeste mesic budu lehce pracovat a koncim. Uz vsem oznamuji ze koncim...nastesti se ozvala pani..ktera by delala masaze misto me...tak ji ten zacatek trochu usnadnim..kdyz ji poslu sve klienty...ale me to nevadi...budu rada kdyz budou spokojeni.
@vendelinka08 a mě taky jakoby pomalu že dne na den. Sem si říkala pořád to nejde vidět a teď buď a už jaksi nejde zatáhnout, už je vypoukly. Já mám 2 screening 13.11.
@baruda tak to mas krasne brisko...a jeste jsou tam dve...to ani neni mozne...ja co mam ted v 19tt tak takove jsem mela u druheho tehu az tak ve 23tt...no proste u kazdeho tehu to mam jinak. A u prvniho jsem si v 19tt kupovala normalni rifle..jen asi o cislo vetsi. Ted uz si budu porizovat tehu. Jinak nosim hodne saty a puncochace...
@vendelinka08 já mám nějaké oblečení po švagrové, velikostně jsme na tom byly stejně, ale mam teď o 8-10kg míň než předtim, tak musim do toho jejího ještě přibrat :D ale já nosim neustále legíny a delší trika a svetry, těch mam dost......na ty 3-4 měsíce už nehodlam nic kupovat :D :D
Jsem 20 tt a zacala jsem nosit tehu veci, sice se jeste vejdu do mých "starych", ale to tehu obleceni je pohodlnejsi 🙂 Holky, jak jste na tom s kocarkama? Porad nemuzu vybrat ☹
Zdravím holky a přidávám se, máme termín 27.brezna čekáme po skoro 7 letech druhé dítě. 🙂🙂🙂. Hledám nějakou maminu na pokec kafíčko apod 🙂😁🙂 jsem už doma a už mě hrabe 😁
Já už těhotenské oblečení začala nosit před prvním screeningem. Jak jsem hubeňour a mám normálně vše vel. 34/36, hodně brzy mě to začalo škrtit. Takze trička mám i svoje puvodni, ale kalhoty vůbec, leda legíny co stáhnu pod bricho.., Nemůžu mít ani původní podprdy, tlačí mě obvod a košíčky taky nestaci... Z pyžam mi leze břicho spodem 🙈
Kočárek nechávám těm, který jsme měli na Aničku, tedy Baby Design Dotty Denim 😍

@dzogobela já když na to koukám,tak si celkově říkám, že jsem nejaka nenáročná 🙂 skoro vše jsem měla vybrané hned... a skoro vše nechávám i pro druhého, takže teď nekupuju skoro nic 🙂