Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vladusa85 tak to je mazec ze se neukaze...ale je to opravdu nepodstatne....hlavne at je to male zdrave....take to tak beru.
Kamoska ted porodila holcicku..takze si od ni budu brat veci....alespon mam zdroj a nebudu muset vse porizovat nove.
Jinak posledni dobou ujizdim na grepovem dzusu a ted si davam pomelo a predu blahem.
@lalusheee to je dobre ze je vse v poradku...ty deti vypadaji jako mimozemstane.take se uz tesim...nechavate si nekdo ty 3d fotky? Nikdy jsem si je neporizovala...tak nevim..
@vendelinka08 děkujeme pěkně.
@vendelinka08 U kluků jsem neměla, nešlo to, ale na každém UZ se paní doktorka dívala i na 3D, ale mě to něják nenadchlo a teď mě to ani neláká nechávat si dělat 3D 🙂 Jsem spokojená takto, si pak uděláme fotky po narození 🙂
@vendelinka08 ahoj, my jdeme na 3D fotky 7.12., tak potom ukazu 😉
holky, zítra jdu na kontrolu ke svojí dr a strašně se bojim, i když úplně nevim čeho. přemýšlim, že si znovu zavolam na genetiku, aby mi to řekli ještě jednou. Nebudou na mě koukat jak na blbečka a řeknou mi to? prostě ani těch 5 pitomých procent mi nedá spát
@baruda záleží od gynekológa/centra. Mne včera 3D ukázala aj počas obyč ultrazvuku.
@marcelamor nám právě dali ty 3d fotky už nam prvním screeninngu. Teď jsme to nějak neřešili, ale až půjdeme za týden na kontrolu, tak je chci
Ahojte, bola som predminuly vikend hospitalizovana v nemocnici,tvrdne mi brusko a mam nizko placentu. Hrozne ma bolelo podbrusko uz treti den,a aj napriek snahe upokojit sa, som dnes rano citila,ze uz je to prilis a sla k doktorke. Tak jedno z dvojiciek je uz otocene hlavickou dolu - som v 19 tt- a nalieha na krcok,preto ta bolest. Nebola z toho 2x nadsena. Musim lezat a dala mi k magneziu aj utrogestan. Kontrola o 2 tyzdne. Mate niektora podobny problem ?
@baruda Tak ono je jedno jak na Tebe budou koukat, na to se vykašli, jestli Tě to něják uklidní, tak si tam zavolej, neber ohledy na to, co si budou myslet oni, jde o Tebe a Vaše děti... 🙂 Můžeš chytnout někoho, kdo bude v pohodě a vysvětlí vše a nebo někoho, koho budeš obtěžovat už jen tím, že jsi vůbec volala natož, že chceš nějáké informace, lidé jsou různí a nenechala bych se odradit... 🙂
@babikadaska mně břicho tvrdlo taky a doktorka mi řekla,že mám magnezium brát klidně i 2x denně, ale přišlo mi to snad ještě horší. Teď jsem týden nebrala vůbec a měla jsem klid až dnes mi trošku ztvrdlo.
ahoj, mně vychází až duben, ale to je kousek ne 🙂
@vendelinka08 Ahojda, taky ujizdim uz nejaky tyden na grepu :D z pocatku jsem snedla grep denne, ted jsem to omezila na tri tydne :D :D
@kreatura
@petratra tak jsem tam volala,paní nebyla moc příjemná,ale odpověděla na vše,co věděla.nevolala sem do laboratoře,ale na genetiku,i tak ale poradila......řekla,že to jsou určitě kluci :D a že ty nejhorší možné varianty jsou vyloučeny,že když teď bude nějaký problem,že by to bylo lehčího charakteru.....to říkala celkem jistě.....tak snad má pravdu. Zítra jdu ke svojí dr a máme domlouvat test na cukrovku......dělá vám na gynde Dr normálně pokaždý utz? Mě ho sama od sebe už 2x dělat nechtěla,ale já řekla,že chci.....tak nevím,jestli to je normální praxe nebo ne......zítra končíme 22tt a už jsme v půlce čekání na kompletní výsledky,tak snad to utece
@baruda me gyndar uz utz nedela...pouze zkontroluje cipek a hotovo. Me to nevadi..myslim ze stejne nema tak kvalitni utz aby bylo mimco poradne videt. Zitra jedu na screening a to mi staci. Kdyz bude vse v poradku..tak mi staci kdyz budu citit pohyby. Utz miminka nemaji moc rady a jak rikam nevyzaduji ho.

Tak 2. screening za námi a pořád nevíme, co to bude 😉 Nám je to celkem jedno, hlavně aby to bylo zdravé, ale všichni ostatní tak nějak počítají s holčičkou ;-D Jsem zvědavá, kolik růžových oblečků nám Ježíšek nadělí..... jestli to pak bude kluk, to se bude mít ;-D