Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Dá se poznat, jak je miminko umístěné, když mě kope jakoby těsně pod pupikem? Vůbec nevím, jestli je hlavičkou dolů, nebo jak.
Kluci chodili vzdy spat pozdeji...pres tyden jdou tak kolem 21hod a pres vikend a prazdniny nejdrive ve 22hod...Vojta je ranni ptace..7hod ranni to jisti a Vasik je spac po me...je take sova. Ale Vojta me vzdy nechal dsl spat...vzdy se pritulul a hlidal me..a uvidime co nase princezna...prijde mi ze je v brisku hodne cila...
Holky...dnes se mi zdalo tolik snu a dokonce jsem ve snu videla nejaky vtip a normalne me vzbudilo jak se smeju strasne hlasite a mam zachvat smichu. Probudilo to i manzela. Nemohla jsem se prestat smat...no a ted ani nevim co to bylo za vtip.
@dmiska mate krasny stromecek...mam rada tu jednoduchost zdobeni. Krasne vynikne ta zelena barva. My budeme zdobit az zitra....
@levandulina To bych čekala, že je ještě hlavičkou nahoru, ale těžko hodnotit, mě spíše lechtá někde kolem jater - tipuji, že je nějak napříč. Ale jsem teprve 24tt.
@kacka214 Já skoro - sestra se ptala, co dělám, že by potřebovala "udat" děti, tak přijdou i s mou mámou a tátou na oběd, a protože ráno jdeme do kostela na vánoční divadlo a pak chci na Rybovku, tak už jsem i něco navařila a nachystala.
A pořád tu mám kupu prádla v obýváku ☹. Ale zbytek taky hotov, načančáno a tak.
Holky,závidím vam.....manžel to chytil ode mě,tak se spíš tak považujeme,ale naštěstí k nám nikdo zatím nejezdi....max sousedku,co se nám stará o zvířata chceme pozvat na kafe nebo svařák nebo něco takového.....stromek budu zdobit buď dnes večer nebo zítra ráno,ale musíme kvůli tomu přestěhovat část obýváku :D protože jsme letos pořídili krbový kamna a stromek stal vždycky na jejich místě....jinak posílám také jeden vánoční pupek z 27+0
@baruda teda...to by me zajimalo..jak tam ti broucci jsou naskladani....
@vendelinka08
@stef9328 no já si myslin,že jsou teď jeden hlavou dolů a jeden nahoru......od jednoho mám podle mě neustále nohy v žebrech.....toho druhého tolik necítím,ale ten mě spíš kope (asi) dole :D uvidíme za 14 dní na ultrazvuku :D vám také holky krásné svátky
Holky, tak me včera doktor pustil domů, ale musím být v klidu, nic nedělat a jen odpočívat, tak se manžel stará..je pro mě teda hodně těžký vydržet doma nic nedělat, když tu vidím ten bordel, ale letos to fakt nesmím řešit!! Tak si všechny užíjte Vánoce a svátky a všem přeju hlavně hodně zdravíčka!! A myslete na sebe a odpočívejte!!
Ahoj holky, tak mě klidový režim nepomohl, a už je druhý den na světě nás úžasný chlapeček. Takže vás už jen sleduji a těším se na Vaše přírůstky 👶😊. Všem přeji co nejpohodověji prožité vánoční svátky, v Novém roce jen to dobré a ten nejhezčí dárek až v březnu na termín !😉❤
@carolinca88 moc gratuluji a preji hodne zdravicka a sily tobe i chlapeckovi. Mate krasny darecek pod stromecek 💓
@carolinca88 hlavne at je zdravy a rychle roste!! Hodne sil! Jak se chlapecek jmenuje? 🙂
@carolinca88 moc gratuluji...nektera miminka spechaji na svet!!! At se dari a jste brzy spolu doma.
@carolinca88 gratuluju
@carolinca88 velika gratulace!! Hlavne at jste zdravi a synacek dela jen radost! ;)
@everyone Jiří😊 mě na ta jména moc neužije a všude je Matyáš, Tobiáš..tak jsme zvolili po dědečkovi. 🙂
@carolinca88 Gratuluji! Přeji Vám oběma hodně zdraví ☺
Moc moc gratuluji k chlapeckovi,hlavne at je zdravy, silny a delal Vam samou radost. Mate krasny darecek k Vanocum.😘😇kolik vazil bobisek jak se narodil?

@vladusa85 mame to uplne stejny, proste jsou zivejsi a hlava jim to nedovoli jinak. I kdybych se postavila na hlavu, neumim to zmenit. Ale myslim, ze az bude vice pohybu venku, ze to bude lepsi, ze se to snad posune.