icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
15. srp 2018

@skretik
@dominika963852
@jessulka Děkuju holky. 🌷

jenssy
15. srp 2018

Ahoj holky, tak I. screening za mnou, výsledky celkem fajn 🙂 nosní kůstka přítomna, šíjové projasnění 1,5. Trizomie 21 = 1:39300 a ty ostatní dvě 1:50000 🙂 bylo to super!!! dostala jsem teda žádanku i na triply, ale prý jen jestli budu chtít, moc se mi na ně nechce...pohlaví nám ale nechtělo ukázat, schovávalo se 🙂
Hned jsem mu /jí v kašpárkovi koupila usínáčka, jakou jsem měla radost 🙂

@frndafrrr Vše nejlepší k narozeninám 🙂

@jessulka Měla jsi pravdu, paní doktorka Smetanová byla moc fajn, vše vysvětlila a byla příjemná 🙂

seveneye
15. srp 2018

@frndafrrr Krásné narozeniny!!!

seveneye
15. srp 2018

@jenssy Gratulace ke screeningu a usínáček taky super🙂

skretik
15. srp 2018

@jenssy krasny miminko 🙂, gratuluju
@renulkka tak jsem si na Tebe vzpomnela, od vcera zase zvracim a nevolnosti se vratily - nechapu :(. Dr. rikal, ze by to kazdym dnem melo prejit, pokud ne tak, ze by me poslal na gastro, na kontrolu zlucniku...no doufam, ze to prejde konecne . tobe uz je zase lip?

jenssy
15. srp 2018

@seveneye
@skretik Děkuju, holky 🙂

kkacenkkast
15. srp 2018

Tak holky ja jdu tak za hodku a pul na 1.screening.... jsem bez partnera ktery nas opustil vykopl na ulici. Držte mi palce protoze ja uz ani nevim v co mam doufat. 🙏 ale verim ze utz me zas uplne pohltí a kdyz vse dopadne dobre zas budu mit tu silu❤️ Hodne zdravicka vsem 💋 myslim na Vas. Držte palce at to dopadne jakkoliv. Termin by jsem mela mit 17.2😬🌸🤭

smigli
autor
15. srp 2018

@kkacenkkast Jseš nádherná ženská, chlapa najdeš coby dup. 😉 A když ne, tak bez nich to taky jde. 😉

frndafrrr
15. srp 2018

@seveneye
@jenssy Děkuju, krásná fotečka!
@skretik @renulkaa Vás to holky ještě nepustili? Snad to brzy přejde a gastro a podobný chuťovky nebudou potřeba. 🍀
@kkacenkkast Hodně štěstí ať screening dopadne dobře a nakopne tě to. 🍀

skretik
15. srp 2018

@kkacenkkast drzim palce at to dobre dopadne, az uvidis mimi zase Ti to doda silu!!! Drzte se

@frndafrrr uz to bylo lepsi a vcera se to zas vratilo :(, vecer a rano jsem zvracela, v noci skoro nespala a dneska je to des cely den :( . Mozna to bylo z nervu z dnesni kontroly, nevim, ale uz me to stve :(

tynazezu
15. srp 2018

@plamenak11 ne, ja taky ještě nebyla, jdu 21.8. a to budu 13+4

vilmic
15. srp 2018

@frndafrrr Všechno nejlepší a teď v každým případě hlavně to zdraví. 😘❤

jessulka
15. srp 2018

@jenssy Tak to jsem ráda, že jsem se nemýlila. A gratuluji k úspěšnému screeningu.

jenssy
15. srp 2018

@jessulka moc děkuju 😉

jednaholkaa
15. srp 2018

@kkacenkkast Pane jo, to musi byt tezky, to me mrzi! Co to je za nespolehlivyho chlapa, ze si udela dite a pak nazdar? Nechapu.. :( Hlavne aby mimi bylo zdrave 🙂 Chlapy byli a budou..

renulkka
15. srp 2018

Hoky, vás dočíst je mazec 😂 A to tu člověk nebyl jen půl dne :D
@frndafrrr Kočko, ascirutin jsem po krvácení vždycky postupně vysadila, třeba ještě 2 dny 1-1-1 a pak už ne 🙂 A když byl zas náznak špinění nebo krvácení, tak zas 2-2-2 ;)

renulkka
15. srp 2018

@skretik Není mi bohužel líp :( Ale aspoň dnes už můžu víc jíst, za včerejší den jsem měla akorát 2 suchý rohlíky a kousek čokolády, jinak mi bylo ještě hůř... Dneska jsem už jedla víc, i brambory jsem si dala na oběd a ok 🙂 Ale hlava pořád děsný, omdlívání taktéž, žaludek na vodě taky, akorát ten je trochu lepší... Zítra screening, tak doufám, že mi bude líp, pojedeme víc jak hoďku, tak snad to dám bez újmy :D
@frndafrrr Noo od včera se mi vrátily suoer nevolnosti :( Ale dneska už můžu aspoň jíst 🙂

jessulka
15. srp 2018

@kkacenkkast Vím o čem mluvíš a jak se cítíš odkopnutá. Ale věř, že bude líp a miminko ti dá chuť do života. Bude veseleji, to mi věř. Nás se rozhodl opustit otec mé dcery, když jí bylo něco málo přes rok. Chtěl žít svobodný život a chtěl si o penězích rozhodovat sám. Nyní se ukazuje, jaký je to sobec a jak má stále rád jen sebe a své peníze. Dceři bude v říjnu 5 let, je rozumná, spoustu věcí si pamatuje. Dokonce i to, že jí před prázdninami slíbil, že jí vezme na dovolenou a že jí bude večer volat. Nezavolal jí za celé prázdniny ani jednou až teď, když je s babičkou a s dědou u moře, tak jí najednou nahání (magor - asi ho žere svědomí) a na dovolených byl na dvou a ani na jednu jí s sebou nevzal. Pokud ti můžu doporučit, neuváděj ho jako otce do rodného listu. Budeš mít větší klid. Od sociálky dostaneš přídavky na dítě, na bydlení. A on si nebude moct diktovat podmínky, jako si někdy diktuje otec mé dcery, když ho žere svědomí. @renulkka Holka ty máš ale trápení ☹ Ať je líp a ať zítra dopadne dobře screening.

skretik
15. srp 2018

@renulkka no rikal mi dneska dr. taky, ze tou zmenou tlakou muze byt navrat tech nevolnosti, ze si mu stezuje vic lidi. Ale vis co vubec nechapu, ze jsem pribrala uz 4kg... no mozna chapu, porad nemuzu pit vodu ani jakkoliv ochucenou vodu, takze piju Fantu a sladky caj

andelka
15. srp 2018

@skretik mně dneska též nebylo dobře. Mám poměrně nízký tlak. Tak teď odpočívám. A nahoře mám 1,5 kg. Když si vzpomenu,že u prvního jsem první kilo navíc hlásila až na poradne ve 23 tt..

arielka222
15. srp 2018

@kkacenkkast to je mi lito, jde vidět ze je to srab a takový chlap ti za to nestojí. Hlavně se snaž byt v klidu ať je v klidu i miminko. Neboj ono bude zase dobře ❤

arielka222
15. srp 2018

@skretik však ty 4 kg to je akorát, já mam taky 4kg nahoře a měla sem i u malého, do 7 měsíce mi to šlo co.měsíc tak 1 kg. A pak to začalo 😂😂

plamenak11
15. srp 2018

Mne taky stale jeste neni oukej ale zatim jsem v minusu, - 5kg ale s prvni ksem zhubla taky na -8kg a pak pomalu nabirala az v pozdejsich mesiicich a rodit jsem sla s -2kg tak bych se nezlobila kdyby to tak bylo i ted kdyz je mi take zle 😁 doufam ze nam ty nevolnosti co nejdriv vymizi a vse bude v poradku 🙂
@renulkka zitra na tebe myslim a zavidim ze jdes uz dopo

vilmic
15. srp 2018

@plamenak11 Ty jo, tolik z vás zhublo. Já jsem zhubla asi kilčo, ale hned to bylo zpátky. Teď už jsem +2. S prvním jsem příbrala 17 a do půl roku (možná dřív, nevážila jsem se) jsem byla -20. A teda dodám, že tentokrát mi bylo špatně do 14. týdne. Asi mám holt smolíka. :(

kkacenkkast
15. srp 2018

Holky tak screening dopadl negativně. Takze hura hura 😁😅🤰🏻🤦🏻‍♀️

vilmic
15. srp 2018

@jessulka To mi přijde docela drsný. Za a) se domnívám, že dítě má nárok na dva rodiče a za b) maminka má pak nárok na výživné. Samozřejmě neznáme podrobnosti a pokud se jedná o násilníka, gemblera, alkoholika apod., pak je asi lepší dítě rovnou stranit. Ale nemyslim, že to je vhodná univerzální rada.

andelka
15. srp 2018

@vilmic v klidu,mně nikdy extra blbě nebylo,a nezhubla jsem nikdy nic. Jen s každým tehu začínám dřív přibírat. Vždycky jsem šla rodit s 74 kg, takže ještě mi zbývá cca 9 kg. Víc si neumím představit že bych měla a po porodu shazovala.

frndafrrr
15. srp 2018

@vilmic Děkuji! 🌷
@renulkka @skretik Tak to je mi fakt líto holky, vím jaký je to hnus, pravidelně jsem zrána blila žluč, ale že se Vás to tak drží... ☹ Ať ti ten screening zítra dobře dopadne. 🍀
@kkacenkkast Super, gratulace!

dominika963852
15. srp 2018

@kkacenkkast četla jsem dvě tvoje diskuze a je to pěkný hajzlík teda.
Ten pravý pro vás se určitě najde ;) .

jenssy
15. srp 2018

@kkacenkkast gratuluji k úspěšnému screeningu 🙂 tak snad Ti to zvedlo náladu, neboj se, sama určitě nezůstaneš 🙂

@skretik
@renulkka zítra Vám držím palečky 🍀

Strana