Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 no,nám se poměrně líbí Hynek,jenže ten má svátek přesně na můj TP. Celkově jména co by se nám jakž takž líbily jsou kolem Vánoc a TP.
Já bych hnízdečko chtěla, ušít bych to nezvládla, tak objednám. V předchozích tehu nic takového nebylo.
Ja hnizdecka koupim rovnou dve..jedno do postylky a druhe naprezden do obyvaku..u dcerky se nam hrozne osvedcilo..kupovala jsem ho za cca 800kc a 250 zavinovacka..tu jsme ale nepouzivaly vubec dcerka byla sice unorova ale kombinace hnizdo a zavinovacka byla pro ni silena a bylo ji hrozny vedro..😂😂
@andelka no právě máme stejný problém. Tak hold to asi bude všechní slavit po sobe no. Ptz jine jména asi nevybereme 🙂
Holky, ktere sijete, nemate nekde navod na takove ty rostouci nasravacky a videla jsem ted i ze existuji rostouci mikiny, tak i na tu...
fotky, nakresy, videa, nemuzu nic spolehliveho najit:(
@basice Já holky taky měla v zavinovačkách 🙂 Ale přes den kolikrát i na volno 🙂 Hlavně když jsem si hrála se starší, tak jsem měla mladší na dece na zemi, teď to bude s těma dvěma náročnější :D Tak tu třetí budu mít v hnízdečku 🙂 Myslím, že ji tam prostě bude i tepleji, že na ni tak nepotáhne, no prostě ho budem využívat na střídačku :D 🙂
@arielka222 Už jsem si o to hnízdečko paní napsala 😊 Myslím, že ta cena je krásná 🙂
@frndafrrr Mě se právě minky líbí 🙂 Hele šiju ráda, původně jsem měla v plánu ušít, jenže když je ta možnost koupit 🙂 Hlavně teď na to šití není vůbec čas... Chlap furt někde v luftu (zahrada, les, kolem auta, motorky atd.), já jsem s holkama doma většinu času sama a když vytáhnu stroj, tak je to šílenost :D Jedna mi bere látku, druhá mi vypíná a zapíná prodlužku, tahají za gáblíky nejen od napájení ale i od pedálu :D Starší mi to celý "šteluje" jen se otočím, no sranda :D l
@arielka222 u nás to tak má dcera. Narozena 12.12., svátek slaví 21.12. NATÁLIE a pak jsou hned vánoce. Takže chuderka to má vše v jednom měsíce 😒
@smigli no, u nás to tak někdo má. Můj děda měl narozeniny a svátek ve stejný den. Mamka má svátek druhý den po narozeninách. Brácha se narodil 3 dny před Vánocemi. Ale mně se třeba líbilo že mám narozeniny v červnu a svátek v Listopadu. No,fakt nevím co nakonec vybereme. Už tak bude mazec řešit měsíc po vánocích narozeniny.
Starší synové to mají květen- prosinec a březen - srpen. Tak bych nerada toho třetího nějak ošidila.
@andelka to mame podobne se jmenama kolem porodu 😞
Holky co sijete, na co se jeste chystate? Treba nejake dekorace nebo drobnosti do pokojiku 🙂
@raliska ja teď pokojíček zařizovat určitě nebudu, počítám,, že mrne bude minimálně do roka stejne s nami v ložnici. Šití jsem zacala kojicim polštářem, už bych se bez něj nevyspala. Dál mám v plánu hnízdečko, dvě zavinovačky - jednu normální a jednu s dirama na pásy do vajíčka. Pak mantinely do postýlky a asi i povlečení. Možná nějakou deku, ale ty chci hlavně hackovat, tak uvidím. Pak ze zbytků látky asi nějaké drobnosti jako usínáček, cumlaci uši nebo tak. Uvidím kolik zbytku bude a jak velké. Pak bych chtěla ušít plenkovnik a koukala jsem i na střihy na přebalovací tašku. Dál me ještě nepustila představa, že budu latkovat, takže se chystám sit látkovaci výbavu. No a pak oblečení pro prcka 🙂
@raliska Já taky do pokojíku zatím nic, vidím to jako @misak48 do roka bude u nás i s dcerou a až pak dostanou svůj velký pokojík a ten jim poladím, starší syn má svůj a hrací koutek má zatím dcera v obýváku.
Mám ušitou zavinku, muchláčky 2, hnízdo, střižené na dečku a neutrální baggy, dle pohlaví nažehlím buď autíčka a dinosaury, nebo našiju mašličky.
Chystám se na povlečení, až budu znát pohlaví tak oblečky a až vybereme kočárek tak doplňky.
@andelka Na fb na skupince Šikulící (nebo tak nějak) se jedna paní ptala, jestli nemá někdo na prodej a paní tam nabízela, že má zrovna toto s dekou a pak růžové jen hnízdečko 🙂 Tak jsem ji napsala, jestli je ještě volné a bylo 🙂 Kdyžtak bych poslala paní profil do zprávy, kdybys jí chtěla zkusit napsat 🙂 ;)
Holky, jinak teď během večera jsem měla 3 kontrakce :( Doufala jsem, že teď bude aspoň třeba klid a ono prd... U mladší dcery jsem měla kontrakce od 16tt (kdy jsem skončila na pohotovosti a kontrakce byly potvrzeny), teď jsem 14+1 (takže 15tt?) :( Ve středu si řeknu o Magnosolv, Magnesium lactici mi vůbec zase nezabírá :( Akorát se budu muset snažit zvolnit, abych se zas nezačala otevírat 😐😔 No nic, opatrujte se všichni a užívejte si těhotenství pokud to jde 🙂 Já mířím směr postel 🙂

@renulkka taky si šiju sama. Zvolila jsem kombinací minky + plátno. Materiál celkem mě vyšel cca 1200,- a bude z toho kojící polštář, hnízdečko, dvě zavinovačky a mantinely do postýlky. Počítám, že z malých kousků co zbydou udělám ještě třeba usínáčka a tak...