Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, prosim jakej ten krám na pás do auta si mám koupit? Já neřídim a s mužem nejezdim denně, ale už teď mě pás hrozně tlačí a musim si ho povolovat a přidržovat. U syna se to dalo vydržet, tak jsem to neměla v plánu kupovat, ale teď to nějak nedávám. Našla jsem víc typů na netu, tak kterej je ten dobrej. Díku dík.. 😏
@vilmic mám tenhle typ. Dokonce jsem ho tu na bazarku kupovala.
https://www.modrykonik.cz/market/tehotenstvi-pa...
Teda holky vás dočíst po jednodenní nepritomnosti, to je teda práce 😀
Já mám doma kočárek podedeny Jané Slalom, je asi 12 let starý. Je to trojkombinace, ale asi budu používat jen korbu. Vajíčko si chci koupit zaručeně nové, bezpečnější a na Isofix. A sporťák bych ráda nejspíš lehčí. Navíc na korbičce vůbec není vidět, že je po dvou dětech, na sporťáku trochu jo. Mám vyhlidnuty Joie Literax Air právě i s myšlenkou, že bych poridila od stejné firmy vajíčko, které se na něj dá nacvaknout bez redukce. Ale ještě uvidím, po screeningu se chystáme do obchodu a necháme si poradit.
@vilmic já si pořídila tenhle: https://m.alza.cz/maxi/zopa-mummy-belt-d5327264... jezdím s ním od července a je super, že můžu bez problémů i v sukni.
@misak48 Já si právě pamatovala, že jste tu o tom mluvily, ale moc jsem tomu nevěnovala pozornost, protože nejezdim denně a neměla jsem to v plánu no. Nakonec jsem přes bazar koupila ten mezi nohy. Sice mě napadlo, že v šatech bych asi ocenila ten druhej, ale zase jsem si teď přečetla názor, že to přes to břicho klouže. No, to už je fuk. Holt si se sukní poradim. Ale děkuju za reakci..
@andelka a tobě taky.. 😉😘
Tak ja si do ted rikala jak je to bajecne, ze mi cele tehotenstvi je skvele, ze jedine co me trapi je bolest prsou, kdyz me strepne zima a ty sny co jsou posledni dva tydny teda dost eroticke :D :D ... a jak nezazivam probdene noci a caste moceni....no a uz treti den vstavam v noci tak 3x a dnes jsem se pretocila tak 1000x a mam dojem ze jsem ani nespala :D
@vilmic já mám Be Safe a v pohodě 🙂
@frndafrrr no to nemame :D , ja mam ted poslednich par dnu jeste depku, ze jsem jen schranka na dite :D , uz se nemuzu dockat az bude unor. Nevolnosti jsou trochu lepsi, rano jsem sice zas blila, ale uz mi aspon neni tak strasne zle cely den. Drzim palce at uz je jen klid, zvlastni odkud se to bere,vid. Kdy si rikala, ze jdes zas na kontrolu?
Tak to je vtipny jak to ma kazdy jinak! Ja jsem byla mimo sebe (jidlo, spani) v prvnim trim a ted jsem zase zpet do normalu bych rekla.
Holky jak moc spatny napad je prestoupit v tehu k jinemu mudr? Jako ja tu nejsem vylozene nespokojena teda sestricka je silena ta te serve ani nevis za co.😅😅.mudr je peclivej ale vadi mi hrozne ze neobednava na cas ale na den (dnes jsem tam cekala 3h) na 2screening jsem chtela jit do gennetu ale nenapsal mi zadanku:/ ze si to udela sam a jsem v 18tt a ani nezkousel hledat pohlavi ze prej za mesic..ja vim je to kund*vina ale tak taky uz se tesim az budeme vedet co cekame..premysim ze si najdu nekoho jineho ale zas mam strach zento bude jeste horsi😂😂
@1nelinka ja nevim, asi bych nemenila pokud nejsi vylozene nespokojena, nebo pripadne na doporuceni nekoho. Za chvili uz budes dochazet do porodnice 🙂. Ja jsem sice objednana na presnou hodinu, ale pan doktor si rad povida, takze minule jsem tam cekala i tak 2hodiny.
@jenny888 tak vzdyt on nemusi nic delat, myslim, ze bys to klidne "odmakala" za nej :D :D :D
@skretik Taky si říkám, že v 6tt vidí na utz pár mm zárodek, na screeningu kontrolují 6cm plodu orgány, počítají prsty, ale cucek 3x3cm to nevidí... Jdu zase v pondělí,ale asi se ozvu, že nechci vyšetření na koze, bo to spustilo na pohotovosti i u něj teprv pořádné krvácení, no tak aspoň, že je ti trochu líp, ikdyž i to ranní zvracení by si sakra mohlo dát taky pokoj v 2.trimestru.
@skretik Funguje perfektně, už vím, kde ho zhruba najít takže ráno a večer za minutu mám poslechnuto a odkládám, chce to jen rozlišit mimčo a tvůj tep, ale jak ho jednou najdeš, tak to bezpečně už pokaždé poznáš, přece jen má tep.kolem 150, takže oproti tvému ťuk, ťuk, je to zvukově jako jízda v rychlíku. No dole se u mě zatím nic neděje, takže jestli nutně musí?! Stejně co říkal by nic moc nedělali, na pohotovosti mi za ty 3 dny dělali Utz asi5x, ale dolů už říkali,že sahat nebudou, i ten utroš mi dali ústně, že nic nestrkat... Včera mi ale dělal znovu stěry, asi jestli to není infekce?!
@1nelinka já bych přešla asi jen na doporučení. Já jsem měnila těsně před otěhotněním. Poprvé jsem tam šla po šestinedělí po potratu a pak do 2 měsíců jako těhotná. Péče zatím fajn, čekám úplně minimálně,sestra nová,trochu s tím bojuje,ale hodná, vstřícná. Doktor mě má trochu za hysterku,ale když může, pomůže,teď mi nabídl utz za 2 týdny místo za měsíc, vidí jak jsem nervózní. Bude u sebe dělat i velký utz a může i 3D,jsou na to vybavení, dělá i primáře v nemocnici. Takže já zatím spokojenost.

@val333 Ja se naopak konecne vyspim 🙂 Asi uz se me preklopila ta obracena deloha, takze v noci jdu na malou tak jednou a normalne se bez potizi vycuram. Pred tim jsem chodila treba petkrat a fakt jsem se vubec nevyspala..