icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
21. srp 2018

@enja921 jezdim do lomnice k sisrovi..prave ze do genetu jsem obednana uz mesic ale i prez to ze si to budu platit tak po me chteji zadanku..na jicinskejch maminkach hrozne doporucuji pestovou v jicine tak ji zkusim..

1nelinka
21. srp 2018

@andelka tak to mas super ja tam dnes cekala 3h aby me obednali na za mesic na 2screening a poslechl jen srdicko jestli tuka jinak nic:/ v minulem tehu me v tomto tydnu mudr prohlizela snad 5min vsechno peclive zkoumala atd..ale vim ze maji povinne jen 3ultrazvuky to je asi ten problem..

1nelinka
21. srp 2018

@skretik no to nevim od kdy budu chodit do porodnice predemnou tam byla holcina co rikala ze ma termin 4.9 a porad tam strasila😂😂😂

arielka222
21. srp 2018

@1nelinka do Gennetu se můžes objednat i bez žádanky akorát si to zaplatíš. A já třeba zadanku do Gennetu mám a stejně na ni mám napsáno že si hradí pacient sám. Tak je to jedno 😂

andelka
21. srp 2018

@1nelinka já jsem do porodnice jela jen rodit,předtím jsem tam byla jen na nadst vyšetřeních. Na ctg jsem chodila ke svému.
Tak 3utz už mám dávno vyčerpané. Teď jdu na pátý.

skretik
21. srp 2018

@1nelinka hele u me ta kontrola ted probehla stejne, rychly ultrazvuk, jen kontrola srdicka, pohlavi rekl, ze nevidi, ale ani to nezkoumal a pak koza a kontrola vnitrku.
@jenny888 presne jak pise @frndafrrr si charakter :D :D :D

1nelinka
21. srp 2018

@arielka222 to prave bohuzel neni pravda :/ pred mesicem jsem to s genetem resila..jeste jsem tam ted volala a mam smulu

1nelinka
21. srp 2018

@skretik asi jsem zhejckana od mudr co jsem mela v praze ta byla opravdu pecliva..a jelikoz jsem zacala rodit ve 29tt tak bych chtela zas nekoho peclivyho:/ ale 1,5 h ke sve mudr do prahy jezdit nemuzu

enja921
21. srp 2018

@1nelinka aha, tak toho neznám. Jo Kláru si chválí, a ta určo objednává na čas, protože tam moc nebejva.

1nelinka
21. srp 2018

@enja921 je tu kazde utery a to je pro jediny den kdy mam hlidani tak je to uplne perfektni🙂 jdu za tyden tak jsem zvedava

arielka222
21. srp 2018

@1nelinka fakt jo? Me na prvním screningu říkali něco jiného. Ale mě dr zadanku dává tak i tak takže to neřeším no.

jednaholkaa
21. srp 2018

@1nelinka 3h cekani? To me teda prijde drzost.. to uz bych asi necekala 🙂)

cuccinka
21. srp 2018

Ahojky Holky, tak já mám termín 19.2. Screening už mám za sebou a všechno v pořádku. Bude to mé první á jsem po Ivf. Snažili jsme se 2 roky ale pritel má hodně špatný spermiogram. Je mi 28 let a chodím do heliosu. Tak jsem byla na ivf a tam mám aji gyndu 😊 jsem na PN od odběru vajiček. Moc jsem si přála holcicku,pritel spíše kluka. Na 80%to vypadá na kluka ☺

cuccinka
21. srp 2018

Tady je prcek ve 13.tydnu 😊

tynazezu
21. srp 2018

Ahoj holky, tak mám už screening také konečně za sebou!!! Vše dopadlo skvěle, scr. negativní, termín se posunul o 1 den, což není skoro relevantní - 21.2. a podle všeho to bude pindík 🙂

mucilli
21. srp 2018

@cuccinka to je na 100% kluk😊

ajdamajda
21. srp 2018

@1nelinka Musela jsem odejit v 11 tt protoze se memu nelibila umena pojistovny a to s ni mel smlouvu. Nikde me nechteji a jsem uz 16tt, zadna vysetreni mi nikde bez zadanky neudelaji,nemam screening, tripple nic...

Pojistovna mi zajistila aspon protlaceni k jednomu co dela v nemocnici (kde me sestra uplne sprdla, odmitla ze si to mam zaridit jinak a jit treba do Prahy)
...
Nikde me jako tehotnou uz nechteji.
Jinak o to vice me jednani sestry utvrdilo v tom ze v porodnici na Kladne rodit nebudu ani za zlate prase -_-

Pevne verim ze mi nekdo vypise alespon kontrolu na 20tt screening, protoze nevin jestli ma dite vsechny ruce a nohy, oci, neni down a podobne..kde je placenta a co pupecnik..
Pristi tyden milostive tedy jdu k tomu novemu aby me prehodil osobne do nemocnice do poradny kde me odmitly..tak jsem zvedava na ty kecy. A jinak 28.8 na placeny UTZ v Praze abych aspon mela nejakou kontrolu.

A to jednani...hruza

cuccinka
21. srp 2018

@mucilli pssssst 🤣

1nelinka
21. srp 2018

@ajdamajda teda tak to je sileny:/ ja si volala mudr kterou mi tady holky doporucily a nema problem me vzit i kdyz jsem tehotna..jdu k ni za tyden tak jsem fakt rada..drzim palce at se ti to co nejdrive vyresi

1nelinka
21. srp 2018

@jednaholkaa jj on neobednava na cas ale na den a musis si tam posedet..nejhorsi to bylo zkraje kdy jsem nonstop blila..kolikrat bylo tak narvano ze jsem tam i hodinu stala a nemela si kam sednout:/ dneska jsem se rozhodla ze jdu jinam..nemam to zapotrebi

frndafrrr
21. srp 2018

@1nelinka Tak čekat 3hodiny to je opravdu mazec, sama chodím k doktorovi, který neobjednavá, ale maximálně jsme čekala hodinu, mě to ani nevadí, já si radši zařídím hlídání, abych byla mohla přijít 15 min. před ordinační a hodinami a jdu 1., nebo mi to naopak vyhovuje, že to přizpůsobím manželové směně-ráno, odpo. Zato je pan doktor velmi ochotný a ikdyž je těhotenství nerizikové dělá Utz každé 3týdny, ikdyž pojišťovna hradí jen ty 3., je velmi pečlivý, má v ordinaci i křivku a platím pouze fotku, nebo jednorázově zrcadlo.

1nelinka
21. srp 2018

@frndafrrr tak by to melo byt vsude👍

frndafrrr
21. srp 2018

@1nelinka To teda, tak držím palce, ať jsi u nové dr. spokojená, šla bych také být tebou.

jednaholkaa
21. srp 2018

@1nelinka Dobre rozhodnuti, to je neuveritelny, ze si neni ani kam sednout :/

vilmic
21. srp 2018

@1nelinka Já měla taky takovou v dospívání a už temkrát jsem si řikala chudinky těhule. Teď nečekám nikdy dýl než 15 min.

jessulka
21. srp 2018

Ahoj holky, tak mám tu mojí malou treperendu doma. Je opálená jak černoška 😂 Na letišti to byl doják. Padly jsme si do náruče, já slzela, Verunka mne mackaka, nezapomněla dát pusinku bříšku a pozdravit miminko. Jsem tak šťastná, ze se vrátili v pořádku a ze uz ji mám doma. A v sobotu vyrážíme na týdenní dámskou jízdu do Jeseníků. Uz se nemůžeme dočkat, až budeme sami dvě jedna pro druhou.
A jinak miminko uz kope a cítíme ho, vzdycky kdyg přiložíme ruku, tak se jakoby opře o břišní stěnu a najednou čut čut čut. A hrozně mne překvapilo, ze se od pátku přestěhovalo z levého boku na pravý. Takže ho teď citim vpravo vedle pupíku. Cestovatel.
Doufám, ze se vám všem daří a máte se dobře.

smigli
autor
21. srp 2018

@1nelinka Přestupovala jsem někdy v desátém týdnu na jinou gyndu. Byly tam dvou až tří hodinové čekání, i když jsem byla objednaná na čas. To jsem prostě už nechtěla. Sice doktor byl vyhlášená kapacita, ale objednaná na 10 a přišla jsem na řadu ve dvě.. Takže jsem se objednala jinam, byla tam na první prohlídce a pak až zrušila tu původní gyndu. Kdyby se mi dr nezamlouvala, chodila bych dál tam a nikdo by se nic nedozvěděl. 😉

misak48
22. srp 2018

Dobré ráno děvčata 🙂 tak já zacinam pomalu využívat toho, že jsem musela na PN a válím se doma. Včera mi ke kojícímu polštáři přibylo i to hnízdečko. Celkové náklady na něj nakonec 600,-. Kdybych použila místo minky jen dvě plátna, vyšlo by o 100 levněji.

skretik
22. srp 2018

@misak48 to je krasny, jsi moc sikovna!!!!

jessulka
22. srp 2018

@misak48 Moc hezké. Povedlo se ti to. Šikulka 🙂

Strana