Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka tak to mas super ja tam dnes cekala 3h aby me obednali na za mesic na 2screening a poslechl jen srdicko jestli tuka jinak nic:/ v minulem tehu me v tomto tydnu mudr prohlizela snad 5min vsechno peclive zkoumala atd..ale vim ze maji povinne jen 3ultrazvuky to je asi ten problem..
@1nelinka do Gennetu se můžes objednat i bez žádanky akorát si to zaplatíš. A já třeba zadanku do Gennetu mám a stejně na ni mám napsáno že si hradí pacient sám. Tak je to jedno 😂
@arielka222 to prave bohuzel neni pravda :/ pred mesicem jsem to s genetem resila..jeste jsem tam ted volala a mam smulu
@1nelinka fakt jo? Me na prvním screningu říkali něco jiného. Ale mě dr zadanku dává tak i tak takže to neřeším no.
@1nelinka 3h cekani? To me teda prijde drzost.. to uz bych asi necekala 🙂)
Ahojky Holky, tak já mám termín 19.2. Screening už mám za sebou a všechno v pořádku. Bude to mé první á jsem po Ivf. Snažili jsme se 2 roky ale pritel má hodně špatný spermiogram. Je mi 28 let a chodím do heliosu. Tak jsem byla na ivf a tam mám aji gyndu 😊 jsem na PN od odběru vajiček. Moc jsem si přála holcicku,pritel spíše kluka. Na 80%to vypadá na kluka ☺
Ahoj holky, tak mám už screening také konečně za sebou!!! Vše dopadlo skvěle, scr. negativní, termín se posunul o 1 den, což není skoro relevantní - 21.2. a podle všeho to bude pindík 🙂
@1nelinka Musela jsem odejit v 11 tt protoze se memu nelibila umena pojistovny a to s ni mel smlouvu. Nikde me nechteji a jsem uz 16tt, zadna vysetreni mi nikde bez zadanky neudelaji,nemam screening, tripple nic...
Pojistovna mi zajistila aspon protlaceni k jednomu co dela v nemocnici (kde me sestra uplne sprdla, odmitla ze si to mam zaridit jinak a jit treba do Prahy)
...
Nikde me jako tehotnou uz nechteji.
Jinak o to vice me jednani sestry utvrdilo v tom ze v porodnici na Kladne rodit nebudu ani za zlate prase -_-
Pevne verim ze mi nekdo vypise alespon kontrolu na 20tt screening, protoze nevin jestli ma dite vsechny ruce a nohy, oci, neni down a podobne..kde je placenta a co pupecnik..
Pristi tyden milostive tedy jdu k tomu novemu aby me prehodil osobne do nemocnice do poradny kde me odmitly..tak jsem zvedava na ty kecy. A jinak 28.8 na placeny UTZ v Praze abych aspon mela nejakou kontrolu.
A to jednani...hruza
@jednaholkaa jj on neobednava na cas ale na den a musis si tam posedet..nejhorsi to bylo zkraje kdy jsem nonstop blila..kolikrat bylo tak narvano ze jsem tam i hodinu stala a nemela si kam sednout:/ dneska jsem se rozhodla ze jdu jinam..nemam to zapotrebi
@1nelinka Tak čekat 3hodiny to je opravdu mazec, sama chodím k doktorovi, který neobjednavá, ale maximálně jsme čekala hodinu, mě to ani nevadí, já si radši zařídím hlídání, abych byla mohla přijít 15 min. před ordinační a hodinami a jdu 1., nebo mi to naopak vyhovuje, že to přizpůsobím manželové směně-ráno, odpo. Zato je pan doktor velmi ochotný a ikdyž je těhotenství nerizikové dělá Utz každé 3týdny, ikdyž pojišťovna hradí jen ty 3., je velmi pečlivý, má v ordinaci i křivku a platím pouze fotku, nebo jednorázově zrcadlo.
@1nelinka Dobre rozhodnuti, to je neuveritelny, ze si neni ani kam sednout :/
Ahoj holky, tak mám tu mojí malou treperendu doma. Je opálená jak černoška 😂 Na letišti to byl doják. Padly jsme si do náruče, já slzela, Verunka mne mackaka, nezapomněla dát pusinku bříšku a pozdravit miminko. Jsem tak šťastná, ze se vrátili v pořádku a ze uz ji mám doma. A v sobotu vyrážíme na týdenní dámskou jízdu do Jeseníků. Uz se nemůžeme dočkat, až budeme sami dvě jedna pro druhou.
A jinak miminko uz kope a cítíme ho, vzdycky kdyg přiložíme ruku, tak se jakoby opře o břišní stěnu a najednou čut čut čut. A hrozně mne překvapilo, ze se od pátku přestěhovalo z levého boku na pravý. Takže ho teď citim vpravo vedle pupíku. Cestovatel.
Doufám, ze se vám všem daří a máte se dobře.
@1nelinka Přestupovala jsem někdy v desátém týdnu na jinou gyndu. Byly tam dvou až tří hodinové čekání, i když jsem byla objednaná na čas. To jsem prostě už nechtěla. Sice doktor byl vyhlášená kapacita, ale objednaná na 10 a přišla jsem na řadu ve dvě.. Takže jsem se objednala jinam, byla tam na první prohlídce a pak až zrušila tu původní gyndu. Kdyby se mi dr nezamlouvala, chodila bych dál tam a nikdo by se nic nedozvěděl. 😉

@enja921 jezdim do lomnice k sisrovi..prave ze do genetu jsem obednana uz mesic ale i prez to ze si to budu platit tak po me chteji zadanku..na jicinskejch maminkach hrozne doporucuji pestovou v jicine tak ji zkusim..