icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
4. zář 2018

@andelka mě se to potáhne až do listopadu určitě... Už se těším až budu z práce doma! 😁

jessulka
4. zář 2018

@smigli
@mattonimeloun Gratulace k potvrzení chlapečků 😍

andelka
4. zář 2018

@val333 já jsem doma od srpna,a jak utekl teda nevim. Teď začala škola,takže září bude taky ficak.

vilmic
4. zář 2018

@mattonimeloun To jsem byla já. Tak hlavně, že tě o něj v tom správným týdnu neošidí. 🙂 Gratuluju k chlapečkovi.

frndafrrr
4. zář 2018

Hlásím 1. Okno na čumění do zdi 😃 To zas bude noc. 😃 Navíc teda psycho sen, ani se mi nechtělo aby pokračoval.

mattonimeloun
5. zář 2018

@andelka
@jessulka
@vilmic děkuji 😊

mattonimeloun
5. zář 2018

@frndafrrr no já sice brzy usnula, ole od 3.h zase čočkuji v obýváku u telky , snad se to spaní trošku spraví ještě.

frndafrrr
5. zář 2018

@mattonimeloun ale prooooč? 🙈 Kdyť je ještě strašně brzo, poslední měsíce nechci ani vidět, rozdala jsem snídaně a jsem zralá tak jít spát zas.

vilmic
5. zář 2018

@frndafrrr Já už sedim u kávy. Mládě spí, manžel odešel do práce. Teplá mi těsto na štrůdl, tak se do něj za chvilku pustim. Já ty noce, taky nějak nedávám a vždycky si sebemrskačsky řeknu, že mě čekají cca 4 měsíce, kdy bude hůř. Vůbec si to nedovedu předstabvit.

frndafrrr
5. zář 2018

@vilmic kdybych si aspoň to klidné kafe urvala, ale to bych ho musela popíjet v noci. Mladej svišť nás všechny srovnává do latě po 5h. Tak si ho vychutnej a štrůdl ať jde od ruky. 🌹

jessulka
5. zář 2018

Holky, ja měla taky děsný sny o bývalým, že mi chtěl vzít Verunku a ještě k tomu mne v noci chytaly křeče do lýtek. Tak tu teď pajdám jak magor.

tynazezu
5. zář 2018

Holky, jak vás tu tak čtu, aspoň si říkám, že nejsem jedinej debil, co si těhu neužívá 😂 na to, že budu pomalu v 17tt, musim chodit spát s kýblem vedle postele a potom jsem taky x-krat vzhůru a zdají se mi taky “supr” sny, třeba že krvácím, já pak ihned bežim na záchod to zkontrolovat..Taky slušný psycho

Jinak, vy prvorodičky nebo i ostatní, kdo ho potřebujete. Kdy budete kupovat kočárek?😜

vilmic
5. zář 2018

@tynazezu Já asi kolem 30. tt. Chci joupit bazarový, tak si musim nechat trošku vůli, abych ho stihla sehnat. Když by se naskytla nějaká super nabídka o něco dřív, tak po něm čapnu. Ten co chci je docela žádanej i bazarovej, tak mě myslim čeká celkem vzrůšo.

michaelarei
5. zář 2018

@tynazezu Nevím prěmýšlím že bud prěd Vánocemi ješte nebo až na začátek ledna.

No holky já zaklepu nemám až tak divoký sny a těd mám období že, naštěstí spím celou noc do 5 kým jde manžel do práce. Prědtím jsem byla jak vy,že mne vzbudilo na malou a už jsem nemohla spát ,jednou jsem žehlila v tři v noci :D Ja jsem doma takže si klidně pospím kdy chci...Ale buhví co nás jěšte čeká...

frndafrrr
5. zář 2018

@tynazezu Mám pocit, že nikdy nevyberu.. 😀

@vilmic Prosímtě, ty si měla stokke, viď? Winter kit sedí jen na sporťák, že? Nebo aspoň třeba stříška i na hluboký?

vilmic
5. zář 2018

@frndafrrr Já jsem ty kity nikdy neměla, ale vzhledem k tomu, že stříška je jen jedna na hlubokou a na sporťák, tak předpokládám, že by to sedět mělo. 🙂

tynazezu
5. zář 2018

@frndafrrr taky bych chtěla Stokke...

renulkka
5. zář 2018

Holky, dneska asi pojedem k dr :( Vůbec jsem nespala, břicho zas pořád hodně tvrdlo :( Vždycky jsem zabírala a zas to začlo, tak sjedem k dr, aby koukla, jestli je vše ok :(

vilmic
5. zář 2018

@renulkka Ach jo holka.. ty si to fakt vychutnáváš. Držim palce a dej pak vědět. 😘

michaelarei
5. zář 2018

@renulkka Tak at vše dobrě dopadne, raděj tě skontrolují to je nejlepší...

frndafrrr
5. zář 2018

@vilmic Děkuju, právě ať hledám, jak hledám, nacházím obrázky jen na sportovním a na stokke se mi líbí právě nejvíc Winter kit. 😀
@tynazezu Já vlastně nevím, sám o sobě se mi zase tolik nelíbí, ale Winter kit moc, líbí se mi a chtěla jsem. Moc joolz Day 2, ale ve skupině na fcb řeší hrozně vyklající korbu, vyšisovaní... ☹ Tak se rozhlížím.

frndafrrr
5. zář 2018

@renulkka Držím palce, ať je vše dobré. 🍀Aspoň budeš snad klidnější.

vilmic
5. zář 2018

@frndafrrr Je tu skupina Stokke xplory, tam když se poptáš tak ti holky jistě poradí.

tynazezu
5. zář 2018

@renulkka chuděro, snad bude vše dobré

tynazezu
5. zář 2018

@frndafrrr já si ho byla vyzkoušet a opravdu mě překvapily jízdní vlastnosti...Jezdí se s ním parádně, taky se mi líbí, že se dá “vystajlovat” vším možným a ten winter kit je boží..

jessulka
5. zář 2018

@tynazezu My budeme dokupovat jen novou větší hlubokou korbu. Mám po dceři schovaný kočárek X-Lander X-Move. Mne se líbí kočárky s velkými kolečky do terénu. Jezdíme hodně na hory, tak potřebuji, aby ten podvozek zvládl polní/lesní cesty, štěrk, kamení. Stokke jsem viděla teď v Jeseníkách, maminka trpěla, když musela jet 2km lesní cestou, kde přejížděla kořeny, balvany a chuděrka to dítko, jak lítalo v té korbičce. Njn, každý očekává od kočárku něco jiného, pak přijde aktivní dovolená na horách a je problém.

skretik
5. zář 2018

@frndafrrr dik za uklidneni, ze nejsem jedina "nevdecna" :(, vcera jsem byla za holkama na volejbale a bylo mi tak strasne neprijemny jak jsou vsechny stastne, ze jsem tehotna a ja ... no proste na mimi se tesim, ale jinak ted trpim ... myslim psychicky... kynu, nemuzu sportovat, nemuzu spat, porad je mi blbe (i kdyz to uz je trosicku lepsi, ale pit nemuzu porad :( , jeste, ze tady mi pripominate radosti s tim spojene 🙂)
@tynazezu s tim pocitem, ze krvacim to mam taky, je to psycho :( a dneska
@mattonimeloun takhle vidam ja to moje skvrne :D , vzdycky rikam, ze pater ma nadhernou :D . Ted si jeste tyden musim pockat, ale myslim, ze uvidim zase to same :D

@renulkka drzim palce at Te uklidni, myslime na Tebe

renulkka
5. zář 2018

Holky děkuju, snad to bude ok... Jsem z toho už vážně dost unavená :( Když nejsou kontrakce, tak nespím kvůli tvrdnutí 😐 Tak snad čípek bude držet... Pojedeme až po poledni, až budem mít pro holky hlídání :(

jessulka
5. zář 2018

@renulkka Moc na tebe myslím, aby vše bylo v pořádku. Kéž by ti něco předepsali na to tvrdnutí, musí to pěkně bolet. Odpočíváš, nebo lítáš kolem holek a kolem domácnosti? Víš, také je to hodně o tom klidovém režimu. Přece nechceš, aby si tě nechali v nemocnici až do porodu. Musíš se šetřit 🙂

vilmic
5. zář 2018

@jessulka Ano, každý očekává něco jiného. Xplory je dokonalý městský kočárek, jezdila jsem s nim MHD denně a naprostá paráda, sjezd z eskalátorů na jedničku, když si ho pak otočim jednou rukou ve svý podstatě na místě, možnost “podseknou” zadní kolečka k předním k překonání schodů je další super vychytávka. Je lehoučkej a takovej drobnej, ne jak ty polský krávy. To je ovšem otázka vkusu. Ale kočár do terénu to rozhodně neni. Ja ho oplakávám, protože na naše podnínky jsem lepší kočár mít asi nemohla. Když jsme šli na výlet, brala jsem nosítko, ale to bych brala vždy, protože mi to přijde praktičtější.
@tynazezu

Strana