icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
26. čer 2018

@renulkka me uz taky tvrdne bricho:/ a take jsem s tim mela minule tehu problemy a kuli tomu nakonec porodila o dost driv:/ mame malou holcicku ale manzel ted jede na 200% a ja se snazim co nejvic setrit protoze bych opravdu nerada byla v nemocnici jako minule tehu:/ tak se zkus take co nejvic setrit nestoji to pak za to:/

avital
26. čer 2018

@renulkka ja si ho obden davam, taky jsem mela pocit, ze mam v brise kamen a je to lepsi...

fiedlermonika
26. čer 2018

ahoj holky zitra jdu na kontrolu po 21 dnech od transferu mam sileny strach aby bylo vse v poradku, vim ze i kdybych se stavela na hlavu tak to neovlivnim, ale po tech hroznych zkusenostech se kteryma sem se uz sice celkem srovnala ten strach je porad

renulkka
26. čer 2018

@1nelinka A říkala jsi o tom na kontrole? Co ti řekl doktor? Já naštěstí obě holky donosila, ale teď u mladší od 22tt otevírání, zkracování čípku atd... Taky jsem měla být v nemocnici, ale odmítla jsem to kvůli dceři, to se ještě Jakš takš dalo odpočívat, pokud jsem nebyla ve škole 🙂 Ato vše trvalo až snad do 30tt, pak se to "zklidnilo" 🙂 No u nás se muž taky snaží, pokud je doma, jenže do práce chodit musí a doma je práce na zahradě a podobně taky dost :/ Někdo to udělat musí, takže holky a domácnost zůstává na mě, ať chci nebo ne :/
@avital Děkuju, už jsem si ho taky dala, tak uvidíme 🙂

1nelinka
27. čer 2018

@renulkka jj vi o tom ja jsem od zacatku na rizikovem protoze jsem minule od 29tt lezela v nemocnici..kdyz tvrdne bricho tak se musi hlavne odpocivat protoze se u toho zkracuje cipek a hrozi predcasny porod..s malou jsem ho mela tvrde snad 20h denne bylo to sileny :/ ja lezet v nemocnoci musela:/ byla jsem na ginipralu a jak jsem ho dobrala spustely se kontrakce..pustily me ve 35tt domu s tim ze to od ted nechame na prirode a ten vecer mi praskla voda..takze bych porodila mnohem driv kdybych nebyla pod kontrolou

jessulka
27. čer 2018

@1nelinka Chudinko, takhle dlouho ležet v nemocnici, to musí být hrozné. Tak přeji, ať teď je vše OK a můžeš si to těhulkování užívat.

absintka19
27. čer 2018

@fiedlermonika moc drzim palce, nas ceka transfer mezi 2-4.7 v patek se dozvim jak je na tom sliznice.

1nelinka
27. čer 2018

@jessulka si moc hodna dekuji:*ono to nebylo tak uplne sileny protoze na me doma nikdo necekal..teda krom naseho pejska😂😂a manzel u me byl kazdy den..mela jsem nadstandart takze klid a televizi na pokoji tak se to dalo ale ted se toho bojim kuli ty masi maly princezne co mame doma..ale zmakneme to tak nebo tak🙂hlavne bych ty vanoce chtela prozit doma s rodinou

1nelinka
27. čer 2018

Tak dnesni kontrola dopadla na vybornou😍😍podle ovulky jsem 8+5 a termin porodu 1.2 😍 za 10dnu jdu na krev a za 4tydny 1screening..kdo ma kontrolu pred sebou moc drzim palecky a at pribyvaji jen same dobre zpravy😍😍

lenkatorka
27. čer 2018

Ahoj holky ,sem jsem ještě nepsala jen do terminovek..Zítra me čeká 2 kontrola ,tak už se moc těším ,ale i bojím ...Věřím ,ze bude vse v pořádku .Je mi celé dny špatně ...na jídlo ani pomyšlení .Jim jen suche celozrnne pečivo ,banány , piskoty a bebe sušenky 🙂 Jak je vám?

basice
27. čer 2018

@lenkatorka mě kontrola čeká skoro až za 3 týdny 😒. Jinak nevolnosti už se také projevují. Tak nějak je mi špatně celý a zjistila jsem, že když se nenajim, tak je to ještě horší. Takže se snažím jist častěji i když zrovna nemám na nic chuť. Tak ať to brzy přejde a zítřejší kontrola ať dopadne dobře 😉

jednaholkaa
27. čer 2018

@lenkatorka Tak drzim palce, at jsou to same dobre zpravy! Me ceka prvni kontrola v patek, tak snad uz tam neco bude videt..to budu 6+5. Ja akorat rano mam takove omezenejsi chute, driv jsem snidala celozrne kase se zeleninou tak to bohuzel ted nedavam a delam si treba orechove nebo ovoce. Jinak na obed uz mam normalni hlad a po zbytek dne me chutna vse. Akorat teda, porad ta nespavost, to je na hlavu. Kolikrat si musim dat pres den slofika abych to dohnala.

arielka222
27. čer 2018

@lenkatorka mě je příšerně už dva týdny. Ale už se to snad i občas lepší. Jinak je mi porad divne od žaludku a nemůžu v noci spát. Dnes jsem 7+5 🙂

jessulka
27. čer 2018

@1nelinka No tak to jsou senzační zprávy. Super, mám radost i za tebe a moc gratuluji.

Já jdu na 2. kontrolu za 14 dní, tak se už hrozně moc těším, až toho prďolu zase uvidím. Dnes jsem 7+4. Měli by mi brát krev a doktor mi vyplní žádanku na prenatální screening do GENNETU. Říkal, že jelikož mi bude v září 36 let, tak mne musí poslat tam. Asi tam jsou lépe vybaveni. To zase z toho jiného prostředí budu celá vyjukaná.

1nelinka
27. čer 2018

@lenkatorka me je taky zle uz 3 tydny:/ mela jsem to same s dcerkou..rano relativne dobry zacne to nastupovat kolem 14,15h a kolem 19jsem uz nepouzitelna a je mi zle celou noc ze ani spat nemuzu..je to jak prez kopirak s minulem tehu a desi me ze se mi minule udelalo lip az v 16tt😅😅

1nelinka
27. čer 2018

@jessulka urcite to dobre dopadne🙂 mozna bych se byt tebou do gennetu obednala uz ted at mas jisty terminek🙂

arielka222
27. čer 2018

Holky tak jsem objednana na 1. Screening do Gennetu na 3.8 🙂 už jste taky některá objednana na screening?

arielka222
27. čer 2018

@jessulka jojo do Gennetu už se objednej teď. Jsem stejný týden jak ty a už mě dr urgovala ať tam zavolám. Mají natriskano 🙂

jessulka
27. čer 2018

@1nelinka Já raději počkám, co mi řekne Dr. Říkal, že mi i někoho konkrétního doporučí. Tak budu moudřejší až za 14 dní po kontrole. Bože já jsem unavená. Ještě že už mi končí pracovní doba, vyzvednu malou ve školce a jdu se domu normálně natáhnout.
@arielka222 A kolikátý budeš týden toho 3.8.? Také se budu objednávat. Musela jsi při tom objednávání něco nahlásit?

jessulka
27. čer 2018

@arielka222 Aha, tak to já tam teda radši zavolám. Děkuji 🙂

elennka
27. čer 2018

Holky loucim se s vama, dneska spatny nalez na uzv, pokud bude stejny v patek, tak revize..

arielka222
27. čer 2018

@jessulka budu 13+0. Hlásís poslední Ms a jestli si už tam byla a mas nějaké děti. Všechno ti vysvětlí. Ještě tam musíš na krev v 11tt tak to ti taky řeknou kdy se máš dostavit 🙂

misak48
27. čer 2018

@arielka222 já jsem objednaná na screening k Apolinari už snad od 6tt... Jdu 23.7., to bych měla být asi 12+3... Na krev ke screeningu jdu už příští středu 🙂
@elennka to mě mrzí ☹ drž se. Prožila jsem si to v prosinci. Revize není nijak hrozná. Horší byl ten půst 6 týdnů potom 🙂 budu držet palce, ať se to do pátku třeba ještě zlepší 🙂

arielka222
27. čer 2018

@elennka to mě mrzi. Jaktoze špatně?

elennka
27. čer 2018

v 6+1 plod se srdíčkem, dneska prázdný váček odpovídající 8tt.. v pátek kontrolní uzv, ale nemyslím si... před 4 roky to bylo podobně... a skončilo revizí..

arielka222
27. čer 2018

@elennka je mi to líto. Mam za sebou taky revizi a 3 měsíce na to se zadařilo a teď mi prcek leze po obýváku. Hlavu vzhůru, ono se zase povede a už to bude přistě fajn ❤

elennka
27. čer 2018

@arielka222 já mám bohužel nějaké problémy, otěhotněla jsem po 7 a 11 letech a obojí ZT..

jednaholkaa
27. čer 2018

@elennka Ty blaho a da se prijit na pricinu? Imunologie nebo tak? Slysela jsem ze je na to par dobrych doktoru..

basice
27. čer 2018

@elennka také mě to moc mrzí 😒a snad bude brzy lépe 😘

elennka
27. čer 2018

prostě je to život....

Strana