icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
11. zář 2018

@jessulka asi jsi mu to řekla pozdě. Že sis něco k narozeninám koupila,a jakože to bude od něj. Chlap když to nemá krátce stručně jasně,tak nechápe.

andelka
11. zář 2018

Jak říká můj muž..ach ty domněnky. Ale bereme to sportovně, komunikační šum a domněnky.

jessulka
11. zář 2018

@skretik Joooo, to plánovali. Já jsem chtěla vždycky víc jak jedno dítě a už když jsme se seznámili (dala nás dohromady naše společná kamarádka), tak jsem mu řekla, jaké mám ještě do života plány. A on samozřejmě ještě jedno dítě chtěl, protože ohledně Elly má s bývalkou děsnou komunikační barieru a tak celkově se nesnesou, tak chtěl mít ještě jedno své dítě doma, které si bude moct vychovávat po svém. Je mu 40, mne 36, takže nebylo co oddalovat a po roce jsme si řekli, že do toho teda jdeme. Od začátku nám to klape, jen prostě teď v tom těhotenství ty moje nálady, emoce a všechny ty chlapské kecy snáším hůř.

jessulka
11. zář 2018

@andelka Tak bavili jsme se o tom minulý týden ve čtvrtek, pak byl o víkend v práci a neviděli jsme se a tak první den co jsme se viděli byl až včera. Tak jsem mu to řekla a on mne takhle odpálkoval. No nic, neschudnu na tom, ale domluvila byla jasná. A on se zařídí po svém. Nechápu chlapské domněnky.

skretik
11. zář 2018

@jessulka a treba ma nejaky specialni darek, ktery Te potesi jeste vic a na tohle zapomenes 🙂
Hele ono takoveto neshody proste ke vztahu patri a tem co rikaji, ze nemaji vubec zadne neshody proste stejne neverim nebo je to doma fales, at chceme nebo ne, vsichni jsme individuality. Ale ses dobra, ja at me nastve sebevic, tak s nim vydrzim nemluvit jen par hodin.. on vi jak na me, zacne mluvit o provoznich vecech a to proste nejde nemluvit a pak uz to navaze normalne :D , hajzlik to je

jessulka
11. zář 2018

@skretik Víš, asi je to i mou povahou, já si asi moc věcí připouštím, beru osobně a jsem vztahovačná . Mne tohle urazilo. Jako by o mne prohlásil, že jsem coura. A s tou bývalkou, jak mne oslovoval jejím jménem, to jsem teda fakt rozdýchávala dlouho. A omluva fakt nestačila, já chtěla vědět důvodu, proč mi tak dvakrát během půl hodiny řekl. No řekl, že se omlouvá a že neví na co přitom myslel. Asi měl nějaké zatemnění mozku 😀 Tak jsem mu řekla, jaké by mu to bylo, kdybych mu říkala jménem mého bývalého. Chlapi pro tohle nemají pochopení a hned myslí na nevěru. No taky že z něj vypadlo, že by mu to bylo nepříjemné a že by o tom přemýšlel. Tak jsem mu řekla, ať začne ten mozek pořádně používat, nebo ať si dojde k doktorovi co léčí Alzheimera, když zapomíná jak se jmenuju.
Máš pravdu, v každém vztahu to občas zaskřípe a u nás možná lepší než se hádat, tak spolu nemluvit. Ono to pak ze mne časem vyprchá.

1nelinka
11. zář 2018

@jessulka nezlob se na nej chlapi kolikrat reknou pitominu a ani nad tim nepremysli..chteji byt hlavne vtipny pred kamaradama..nase mala je treba manzelovi hrozne podobna je to proste cely tatinek jen v holcicim vydani..a kazdy nam to rika ze je cela tata a ja na to treba reknu uuufffff dopadlo to dobre..vsichni se zasmejene a jede se dal..nebo ted jsme se snazily o mimi a neslo to a ja byla u noveho gynekologa a za 14dnu jsme byla v tom tak si chlap taky dela srandu jestli to tam nejak neposteloval😂😂😅ale ja tyhle recicky neberu vazne sranda musi bejt..tak se nezlob a uzivej si tehulkovani😘😘

skretik
11. zář 2018

@jessulka treba mel zrovna nejaky spor s ni a myslel na to, proto Te tak oslovil, ale tezko rict, ale chapu, ze se Te to dotklo, tohle se tezko prekusuje. Snad uz si da pozor priste. a ted se na nej nezlob a vezmi ho sebou, to je vec, ktera by Ti pak mohla byt lito a uz to zpatky nevezmes ;), pak s nim klidne zase nemluv :D

jessulka
11. zář 2018

@skretik Já myslím, že lepší dárek nemá. On na dárky není. Když jsem měla svátek, tak mi koupil "hřbitovní" kytku v Tescu u pokladny. Přivezl mi jí po práci na zahrádku a my s mamkou na tu kytku nechápavě koukaly. Pak mi mamka večer psala sms, jestli jako to mělo nějakou dohru doma, tak jsem jí řekla, že nemělo, že finále bylo na zahradě. Tak jsme se tomu jenom zasmály. Teda, já spíš měla vztek, protože ode mne a od holek dostal vloni k svátku 4 krásná trička Nord Blanc. No, ted už vím, že letos tak štědrá nebudu 😝

skretik
11. zář 2018

@jessulka to je jak u nas :D , muj svatek, narozeniny, vanoce se uz vubec neresi :D a ja porad jak blbka neco vymyslim, chci aby syn byl vedeny k tomu, ze i kytka by se mela dat, ze si proste vzpomene, ale je to marny, takze vzdycky prosim mamu at syna vezme a koupi s nim nejakou blbinku. Pritel mi zasadne dava nejaky vetsi darek mimo tyhle "svatky" a pak mysli, ze z toho budu tezit dalsi roky.. ja nechci dary, i cokolada potesi, proste jen to, ze si vzpomene.

jessulka
11. zář 2018

@skretik To nevím, on o bývalce doma nesmí mluvit, protože s tím za mnou chodil rok a řešil neustále nějaké problémy, které mu dělala a já byla akorát naštvaná a rozčilovala jsem se. Ale pomoct jsem mu nemohla, protože to si musí spolu vyřešit přece oni. Řekla jsem mu akorát svůj názor a také to, že mezi nimi udělám jednou průvan, až budeme mít společné dítě a jestli nám bývalka bude pořád Ellu předávat bez jejích osobních věcí (oblečení) a my jí je budeme muset kupovat k nám domu, abychom jí měli do čeho obléct, jako to děláme do teď, tak že už fakt zasáhnu. On na holku platí alimenty, přidává jí na kroužky, na školku a ještě jí kupuje veškeré oblečení, které má u nás doma, ale i vybavení jako je kolo, lyže, koloběžka, brusle. Prostě má všechno dvakrát. A mne se to nelíbí. Když dávám Verunku na víkend k jejímu otci, tak jí sbalím velkou sportovní tašku a odjíždí s osobními věcmi na celý víkend a to musíme odhadnout i počasí. Když chce kolo, nebo kolobrndu, vezme si jí z domova s sebou. Vždyť to jsou její věci s kterými vyrůstá. Jenže u Elly to je jiné a je to i výchovou její matky. Když Ella u nás nedej bože něco u nás zapomene, třeba mikinu, kterou měla na sobě, když si jí přítel vyzvedával, tak jue schopná ho nahánět po sms třeba i o půlnoci a píše mu, že tu mikinu má ráno přivézt. A nezajímá jí, že jde třeba do práce, prostě musí těch 20 km jet a dovést jí to. Nebo třeba plyšáka musí dovést ještě ten večer, protože E. ho má ráda a neusne bez něj. Grrrrrrrrrrr!!!!!!
Přece nebudeme Ellu šatit a vybavovat vším co má u mámy a na co přítel přispívá ještě u nás doma?
Tak to jsem ráda, že to není jen u nás. Já jsem si třeba na jaře kupovala domu pro radost a jako dekoraci na stůl živé tulipány (mám je hrozně ráda) a on si myslel, že mi je kupuje nějaký chlap. Nechápu, proč teda někdy nešel a nekoupil mi je sám, že by mi tím udělal třeba radost?
Dneska mám nějakou stěžovací náladu. Ach jo. Ještě že tu jste.

jessulka
11. zář 2018

@1nelinka Nepoštěloval 😂😂😂😂

skretik
11. zář 2018

@jessulka takhle to ma kamarad presne se synem, hruza to je, porad se soudej, uz to trva nejakych 4-5let a jediny kdo to odnasi je ten maly :(, je mi z toho smutno, nechapu to,proc to ma odnaset to dite, kdyz ty dva uz spolu nechteji byt :( . On uz svoji novou rodinu, ona partnera a stejne handrkuji jak male deti :(, ona je vysinuta a on tomu moc neprispiva :( .

Nektere veci tem chlapum proste nedochazi dokud jim to nereknes natvrdo a i tam nemas jistostu, ze jim to dojde :D :D :D

andelka
11. zář 2018

@jessulka popravdě,tvůj ex to má až moc snadné,a tvůj přítel se chová správně. Myslím s těmi věcmi.

andelka
11. zář 2018

Já předávám děti jen s průkazem pojišťovny,litackou na MHD a inhalátory když je sezóna. Oblečení nejsou osobní věci. Dcera co je u nás dva víkendy v měsíci jezdí též jenom s úplně osobními holčičími věcmi a notebookem.

jednaholkaa
11. zář 2018

@andelka Moc gratuluju ke kontrole a chlapeckovi 🙂 To je super a tipuju, ze se ti i trochu ulevilo, po tech predchozich zkusenostech ;)
Jinak k tomu sexu, jak my zas nastesti zakaz nemame, tak si to docela uzivame. Mam totiz poprvy v zivote trochu prsa, takze to je super a myslim, ze se nam to obema libi. Takze v tomhle smeru je tehotenstvi zatim spis prinos 🙂)
@jessulka Ty blaho a nebrala si pred tim antikoncepci? Ze ti ted chlap nevoni.. to se muze stat.

skretik
11. zář 2018

@andelka proc?

andelka
11. zář 2018

@jednaholkaa díky,teď jsem to řekla klukům,a jsou úplně nadšení. Bráchu si přáli. A já bych to s holkou beztak neuměla. A manžel aspoň bude mít pokračovatele rodu.🙂
U nás sex funguje,ale moc nemám chuť na experimenty. Což manžel těžko nese. U něj fakt platí,že chlap musí mít plné břicho a prázdný pytlík,pak je vše ok. 😀

andelka
11. zář 2018

@skretik co přesně proč?

andelka
11. zář 2018

Popravdě nechápu proč se pořád tvrdí,že děti ve střídavce jsou batuzkari,že pořád stěhují věci. Když je to přesně naopak. Největší zavazadlo na blbý víkend mají děti, jejichž jeden rodič má dojem,že mu musí úplně všechno dát k tomu druhému, a ještě být telepat,co asi bude dítě dělat a jaké bude počasí. Vždyť je to ujetý.

jessulka
11. zář 2018

@skretik To je strašný viď, když to vidíš těma svýma očima. A já, ještě když to řeším prakticky každých 14 dní a on to vidí, jak Verunce balím tašku, řešíme společně jaké bude asi počasí aby měla s sebou opravdu vše potřebné.
@andelka Nemyslím si, že se přítel chová správně. Ono když si vezmeš, že je třeba zima a musí holce koupit lyžařský komplet (bunda, kalhoty, termoprádlo, pořádný boty do sněhu), který má vlastně i u mámy. Mohu se teda zeptat, co podle tebe teda zahrnuje slovo "ALIMENTY"? Já jen abych byla chytřejší a věděla, jak třeba mému ex případně argumentovat, až třeba Verunce nesbalím tašku s oblečením.
Každý to má nastavené asi jinak, ale všechny moje kamarádky, rovněž balí věci svým dětem k jejich tatínkovi.

silwiin
11. zář 2018

@jednaholkaa me se ti stalo v minulem tehotenstvi, asi ve 3 mesici mi zacal chlap desne smrdet, sel do sprchy, vydrhl se a stejne jsem vedle nej nemohla spat. Trvalo to asi mesic, pak to zase samo preslo. A prasky jsem predtim nebrala cca 13 let...

skretik
11. zář 2018

@andelka proc nedavas zadne jine veci? ja s tim nemam zkusenost, ale mam na to nazor jako
@jessulka , kdyz to dite jede jen na vikend, proc si nemuze vzit svoje veci, tim, ze se mu musi kupovat veci dvojmo muze kolikrat prichazet o veci ktere se mu nedaji na ukor nakupu veci(ted mluvim o penezich) proc mu nedat lyze, kolo, lyzarsky komplet, kdyz to ma jednou u maminky? Me tohle prijdes jakysi vzdor, truc... ale mozna se pletu, jak rikam, nemam s tim zkusenost, ale myslim si, ze je to na ukor toho ditete

andelka
11. zář 2018

@jessulka tak,obvykle pokud spolu rodiče vycházejí,tak velké věci typu lyže a vybavení se koupí jednou a dítě to může používat u obou rodičů. Je to velký výdaj a nepoužívá se často. Snad jen vyloženě kdyby to byl dar,třeba některých prarodičů,mohlo by se to brát,že se to bude používat jen v jedné domácnosti,ale nedává to smysl. Alimenty rozhodně nepokrývají všechny potřeby dítěte, otec když má dítě v tu určitou dobu v péči,tak má mít základní věci u sebe. Ty chudáky děti s plnou taškou vyrábějí jen rodiče.

jessulka
11. zář 2018

@andelka Batůžkáři? Tak to slyším prvně. Já to beru tak, jako kdyby jela na víkend k babičce. U své babičky také nemá vybavenou skříň a přála bych ti vidět tu skříň Elly a její ošacení, které jí přítel kupuje. Ona si totiž potrpí i na vzhledu. Takže když to nemá obrázek Elzy a Anny, nebo těch postaviček z animovaných pohádek, tak to postě nosit nebude 😠 A oblečení jezdí kupovat jedině s tatínkem a vybírá si jak nějaká holka v pubertě. Asi jí tak naočkovala maminka. Už několikrát mne přítel prosil, jestli bych nemohla po Verunce vyřadit nějaké oblečení z kterého vyrostla, abych mu ušetřila kačku. A víš co mne nejvíc štve, že vlastně já jí třeba občas něco vyřadím, ale Verunka z toho nic nemá. Že by třeba šel a koupil jí novou zimní bundu, kterou pak teda podědí Ella. Sobeckost. Proto já pak udělám ten průvan a to budou oba dva koukat. Jak ta jeho bývalá tak on.

jessulka
11. zář 2018

@jednaholkaa Nebrala, já antikoncepci brát nesmím.

andelka
11. zář 2018

@skretik protože je to jejich otec a má pečovat se vším všudy,ne že si jen dítě půjčí se vším vybavením. Zrovna ty věci jako lyže by se přenášet měly,to není problém,těžko pojede dítě ve stejnou dobu na lyže vs jedním i druhým. Jako rozhodně neposílám děti s oblečením. Ex má většinu věcí svoje,třeba vybavení na bazén apod. Kola zatím řešíme tak,že je máme u babičky,bydlí u školy,a klíče máme já i ex. Takže nepotřebují dvoje.

andelka
11. zář 2018

@jessulka všechny kamarádky balí i když nemusí. Matka má dítě připravit na styk s otcem,ale především časově, psychicky a aby bylo adekvátně oblečené. Ale nemusí mu balit kufr.

andelka
11. zář 2018

@jessulka no já děti nebalim ani k babičce. Ani dcera když jede k prarodičům. Běžné věci tam prostě mají.
Jo,ty narážky na batůžky jsou u střídavky hodně časté. Přitom je to úplně mimo.
Abys to tím pruvanem ještě nezhoršila. Jinak máš recht,pokud má dát V něco E,tak by on měl zas něco koupit jí. Ale to řeš s ním,ne s ex. S tou to zas musí řešit on.

mattonimeloun
11. zář 2018

@jessulka to je těžko,záleží i jaké jsou mezi bývalými partnery vztahy , já mám na to teda úplně stejný názor jako
@andelka .

Strana