Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jenssy ahoj jak dopadla svatba? snad ste si to poradne uzili 🙂
Jinak holky jsem ráda že sdílíme i různé rady a tipy možná by byla vhodná i kolonka na takové odkazy,někdo tu tusim psal více o nosítkách ale už jsem ty odkazy zpetne nedohledala ale moc bych je chtela prosím nasdilejte znovu!
Jinak za sebe přidám tip na tehu vitaminy v akci na www.sleky.cz jsou teď za super cenu chytrá miminka,30tbl. za bezkonkurencnich 269kc🙂užívám na doporučení endokrinolozky mají vhodný nizsi obsah jódu pro ty co mají ladenou stitnici 😉
@martinasip Ahoj, svatba dopadla dobře, děkuji za optání 🙂 a co Vaše?
Tak tabulka snad dobře doplněná , jsem mobilu hlavně 😁
No,též jsem na mobilu a nejde mám to vůbec otevřít. Musím říct manželovi zítra co to po mně chce za nastavení či co.
Tak snad jsem zatim všechny přidala. Holky, jste skvělý, že chápete že je tam vzorec na ten těhotenský týden.. V minulý skupince to byl nepředstavitelnej problém. :D :D Vzorec vymýšlel manžel, aby se to hýbalo dle aktuálního data, takže aniž bychom na to musely sahat týdny se budou přičítat. Teď jsem to seřadila vzestupně dle TP, ale nově zapisující prosím normálně na poslední místo, já to pak zase seřadim, aby v tom byl pořádek.
To mate tak dlouhe cipky???
Ja jen neco pres 2cm
😀
@misak48 @ajdamajda Dva centimetry je teda na naše týdny opravdu málo. Já mám snad kolem pěti, ale taky mi přijde že to moje dr. měří jinak, než pak když jsem na kontrole u Apolináře, tam mi minule naměřili 3,9 cm.
@frndafrrr Máš zkušenost s monitorem na plínku? Já u syna neměla žádnej, ale pro dvojky asi chtít raději budu. Ale zase je chci mít, dokud to půjde, v jedný postýlce, nebo u nás v posteli.
@ajdamajda
@misak48
@vilmic Já měla teda minulé těhotenství skrz ty kontrakce 2cm a doktorka rikala, že jak by to kleslo pod, tak šupajdím ležet do nemocnice 😉 Měla jsem ho teda měkký dost a i nálevku... Teď mám zatím čípek 3,8-3,9 cm 😉 Tak snad tak vydrží co nejdéle 🙂
@vilmic Teď třeba plácnu blbost, tak to kdyžtak přehledni 😃 Nemůže to být třeba tím, že čípek bývá zahnutý a nemůže se třeba občas trochu "narovnat"? 😃 Nevím, jak to napsat líp 😃 Třeba trochu jiná poloha při vyšetření nebo něco... 🙂
@vilmic
@renulkka tak já nevím. Žádné problémy nemám a vlastně si ani nevybavuju, že by mě měřil. Teda když jsem tam byla v 16 týdnu kvůli bolestem břicha, tak mě dr. vyšetřovala vnitřně. Ale že by měřila čípek, to jsem si nevšimla. A teď v poradně mě ani vnitřkem nevysetroval. Ale ve zprávě pro převedení k Apolinari do poradny mám napsáno 2 cm. Tak uvidím, co mi na to v pondělí řeknou u Apolináře. Problémy nemám a stejně většinu dne tak nějak polehavam, jak jsem na PN.

@seveneye Super. 🙂