icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
19. zář 2018

Tak už je pryč. :O Ušetřilas, aspoň se pokochej. 😀

andelka
19. zář 2018

A též vás uklidním. Dneska 20+5, fotky den a asi týden staré.

jednaholkaa
19. zář 2018

@andelka Me podprsenky porad sedi :(

seveneye
19. zář 2018

Přidávám se k pupíkářům🙂 akorát focení v práci riskovat nebudu, aby kolegyně neměly infarkt, ještě minulý týden jsem totiž byla osočena, že na skoro pátý měsíc určitě nevypadám a že jsem spíš jen dobře najezená, jestli se jako náhodou mudr. nespletl... no a teď je to pfuuuu jako přifouknutej balonek

skretik
19. zář 2018

@frndafrrr uf to se mi ulevilo, ze jsem usetrila :D , dekuju moc, ale tohle uz je moc tematicke, jsem myslela jen povleceni na polstar a perinku, to bych jeste zkousla :D ,tohle uz je moc :D

seveneye
19. zář 2018

@andelka ahoj slušííííí! odkud jsou prosím puntíkaté šaty? já si snad úplně autentické pořídila včera mama.licious a musím říct, že už dlouho si mě partner tak neokoukával, prý jsem roztomilá mamina se vším všudy, tak snad budou pozitivní ohlasy i na té svatbě

frndafrrr
19. zář 2018

@skretik Jo to chápu, já jen že jsme to zahlídla, tohle jde mimo mě.. Fotbal úplně, jediný co se mi vybaví při Sparta, je ta né zrovna lichotivá hláška s partou. 😀 A ani to nevím kde jsem slyšela. 😀

skretik
19. zář 2018

@frndafrrr no on syn tam hraje ;) . Dekuju moc, ze Te to napadlo 🙂

seveneye
19. zář 2018

prosím může někdo ze zkušených poskytnout trošku nalívárnu, kolik těch hadírek na prcka v reálu bude do začátku zhruba potřeba, mám pocit, že budu nakupovat nahodile podle toho co se mi zrovna líbí, ale to asi není úplně nejvhodnější strategie🙂 P.S: kdo sem dal ten Aliexpress má mě na svědomí! dle obrázku jsou to teda hříšný kousky a okukuju kde co včetně bot atd.

andelka
19. zář 2018

@jednaholkaa mně v prvních dvou těhotenstvích taky. Nové jsem kupovala až půl roku po porodu,když jsem už nekojila plně,ale prsa byly větší.

andelka
19. zář 2018

@seveneye z Lidlu,Esmara. Ale jsou z druhé ruky,kupovala jsem je už v minulém tehu a teď jsem je vytáhla.Mam k nim i stejné náušnice,nevím jestli je to vidět ( a ty byly reklamní) a pásek je z jiných šatů, které neobleču. Manžel též říkal,že mi to sluší,jsem ráda že je ještě teplo.🙂

jednaholkaa
19. zář 2018

@andelka Aha, tak treba taky jeste dockam 🙂)

andelka
19. zář 2018

@jednaholkaa buď ráda,že se vejdeš do normálních věcí.

frndafrrr
19. zář 2018

@skretik Tak to je frajer. 👌

andelka
19. zář 2018

@seveneye no,kolik jsem čeho měla netuším. Ale u mě jsou základ overaly,těch tak 6-8, pak body těch tak taky 6-8,a nějaké dupačky nebo polodupacky,třeba 3. Pak nějaký teplý overal na ven 2x. A třeba jednu kombinézku,když budou ty zimní děti. Dál dvě čepičky,jedny nebo dvoje malé rukavičky. Čeho jsem měla málo a dokoupila, ušila, byly zavinovačky.

dominika963852
19. zář 2018

@seveneye tohle mám napsané v těhotenský balíčků co jsem dostala na gynde.

tynazezu
19. zář 2018

Ahoj holky, já jsem trochu za vámi, dnes 17+5 a pupanek roste a mimi už o sobě dává vedet.

andelka
19. zář 2018

@dominika963852 tak to docela sedí. Držela bych se toho ( já mám víc overalu,mám je radši než body plus další kus). A ponožky jsem zapomněla,ty jsou dobré že udrží dupačky na těch malých vrticich se nožičkách,nebo když jsou dupačky větší.

frndafrrr
19. zář 2018

@dominika963852 To je docela hustý seznam, já jsem teda přiznávám megaloman, ale 2-4 ponožky mi příjdou celkem sranda.

dominika963852
19. zář 2018

@dominika963852 ale měla jsem toho vždycky víc 😁 u tohodle to tak přehánět nebudu.

basice
19. zář 2018

@seveneye já po dvou dětech už nakupuji to, co se mě osvědčilo. Na začátku jsem vždy dávala to, co se rychle a pohodlně oblékalo a bylo praktické. Takže polodupačky, body a overaly. Mikiny spíše na rozpínání. Také nakupuji nahodile, co se mě líbí, většinou na Vinted. No a nedávno si dcera chtěla prohlédnout věcičky na miminko a normálně jsem se zděsila kolik už toho mám. Takže těd jsem si dala stop stav, ale nevím, jestli mě to vydrží 😒

dominika963852
19. zář 2018

@frndafrrr To teda jo no 😁

dominika963852
19. zář 2018

Tak dám ten seznam celý 😉

seveneye
19. zář 2018

holky děkuju, dám si předsevzetí udělat si trošku základní přehled co kde mám slíbeno/zamluveno/koupeno a pak se bude teprve nakupovat dál... teda pokud se udržím🙂

seveneye
19. zář 2018

@dominika963852
no že bych něco takovýho užitečnýho taky dostala na gyndě pochybuju☹ teda kromě všudypřítomných reklamních letáčku!

andelka
19. zář 2018

@seveneye já začnu shromažďovat tak 2 měsíce před porodem,koncem listopadu ( stejně budu před Vánocemi uklízet) a pak uvidím zda mi něco chybí. Mám toho slíbeno hodně.

ajdamajda
19. zář 2018

@skretik Diky. Po vydechu 😀 aby splaskl hrudnik

No ja mam celkove postavu ramena - hrudnik jako veslařka

jednaholkaa
19. zář 2018

@andelka Mas pravdu!!
@tynazezu Ten pes 🙂)
Ja takto dneska 18+3..

ajdamajda
19. zář 2018

@basice Taky tak
Treba postylka..povleceni , kosmetika na deti..fakt uz ne. Bodycka staci 4, overaly 4 atd..

ajdamajda
19. zář 2018

Jinak monitor dechu jsem byla ja. Kluci spali vetsinou na mych prsou. Kdyz se pozvrazeli (grc ale slusny) slo to bokem a navic jsem je hned zvedla.

Jedine co jsem tak nejak pouzila je HACKA zavesna. Bezva vec. A takova ta kolibka postylka mala - s kolecky a cestovala po byte. Treba kdyz jsem se sla koupat a chtela jsem mit prcky na ocich . Na nejake chvile odkladaci lehatko ale neeeejvic se mi osvedcil satek. Bez nej bych si po druhem porodu hodila masli 😀 zvlast pri kolikach

Strana