Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa my máme naopak vše z druhé ruky. Snažím se vždy najít vše dobrém stavu či jako nové a třeba za poloviční cenu. Taky si nedovedu představit, že bych kupovala vše nové. Před 11 lety, když se narodila dcerka, tak těch internetových bazarku moc nebylo, takže tam jsem většinu věcí kupovala nových. Teď koupím něco nového jen výjimečně.
@cuccinka to mě povídej😒. Já když mám čas, tak také přijíždím bazarky... Na oblečení tedy nejvíc Vinted. Teď se blíží zima, takže jsem musela sehnat zimní bundy pro děti no a také nesmím zapomenout na tu holčičku v bříšku, aby nepřišla zkrátka 😁. No, teď tu skoro denně zvonil pošťák 😏
@seveneye Taky anorexie...32 Kg
I kazde tehotenstvi nesu blbe pribirani ale je to lepsi..
Snazim se to prejit. S jidlem problem nemam. To uz je za mnou. Ale rada bych si okolo 50Kg udrzela (ale svalove hmoty) protoze mam bohuzel po vykrmne vysoky vnitrni tuk a i kdyz jsem hubena mam cholesterol
Holky dotaz. Koukám do těch podedenych vecicek. V klasických velikostech se docela orientuju. Ale když tam není a je tam místo toho jen pro jaké měsíce, jak je to velké? Jestli to dobře chápu, tak dělají velikosti 0-3, 3-6, 6-9, 9-12 a pak už po půl roce 12-18. Čemu odpovídá velikost 0-3 měsíce? 56? Nebo 62? Nebo každá něčemu jinému?
@ajdamajda v neděli se vážím jsem zvědavá jaká bude po tydnu bilance...a v polovine října mam kontrolu na gastru,mudr.vlastne jeste nevi,ze jsem v tom:Omam naštěstí ted obdobi remise,tak doufám,že všechny výsledky budou ok a s prckem se dostaneme zdárně do konce,mužů se zeptat co porod?mě reálné hrozí sekce,ale bránit se asi ani nebudu,hlavně aby nebyly komplikace.
Holky mám dotaz letěli byste ještě ve 23 tt k mori? Manžel zase poletí pravděpodobně na začátku října pracovně pryč a my bychom chtěli s nim. Na začátku září jsme s ním taky byli pracovně letecky, ale teď už mám větší brisko. Let je 3 hodky a je to Evropa. A já isem teda dobrodruh, ale samozřejmně se už teď i víc bojim 🙂
@arielka222 Jelikož jsem četla,že druhý trimestr je na cestování ideální, tak bych se toho nebála 😉
@arielka222 2 trimestr je pro cestování nejvhodnější. Jen si prohlídej ať se nenachladis z klimatizace,a chod se během letu procházet. A pij.
@arielka222 Letela bych hned 🙂 Muzu s vama? 🙂) Podle me ted je idealni cas, zvlaste jestli se citis dobre. Ja jsem pritele premlouvala at taky jeste dame jeden vylet k mori, ale nema uz dovolenou :(
Taky jsem dnes lovila během nákupu potravin 😀 v Tescu jsem narazila na tak boží chlupatou kombinezku, že jsme byla fakt ráda, že jsem nad tou z H&M jen přemýšlela a nekoupila ji 🙂 navíc mají víkendovou akci 20% na oblečení. Jako porad mi to přišlo moc drahé, ale byl tam se mnou brácha a povídal, že nejlepší dárek je ten, který si člověk vybere sám a že teda ji má naše mimčo od něj k narození 😀
Holky od kolika stupňů teploty si berete paralen? Zatím mám teda nízkou, ale asi bude hůř a chlap má noční od zítřka, tak budu muset fungovat s děckama... Ještě jsem dostala zbůza,že dobře mi tak, když se že spaní odkopávám. 😂
@frndafrrr rukavičky nemá. Přemýšlela jsem nad tím, jestli ještě nepohledat nějakou, která by je měla, ale tahle se mi líbila jak má řešené ťapky na nohách a taky celkově, tak jsem ji nakonec vzala. S tím, že jsem vzala radši 62 a počítám, že ze začátku kdyžtak rukávy zavážu, když budou delší a pak prostě dáme rukavičky...
@jednaholkaa jasný aspoň budu mít parťáka když bude manžel pracovat 🙂
@andelka
@dominika963852 dobře holky. Já se cítím fajn, jen mě občas boli břicho ale to je normální. Doufám ze mi to teda dr povolí a asi poletíme. Je škoda toho nevyužít.
Tak mám konečně dotrideno 🙂 roztřídila jsem to jen podle velikosti, nechala jsem tam všechno, ale myslím si, že některé to celoruzove oblečení asi nikdy nedám 😀 každopádně v těch nejmenších velikostech tam není v podstatě nic, takže můžeme vesele nakupovat...
Ještě bych měla dotaz na zkušenější maminky 🙂 byl tam u toho i fajn fusak od Emitexu. V nějaké diskuzi jsem se dočetla, že jsou tyhle fusaky málo teplé proti jiným (třeba ED) a že je používali hlavně později, když už má dítě třeba kombinezku. Ale zase tam psali, že do těch teplejších dávali dítě třeba jen v bodycku. Takže si myslím, že když dám kromě body ještě tu chlupatou kombinezku, tak by měl jen ten fusak od Emitexu stačit, ne?
@andelka jojo, Emitex combi 🙂 tak to jsem ráda, myslela jsem si to 🙂 jedna tepla kombinéza v 62 tam byla v těch věcech taky, tak už to řešit nebudu 🙂 prostě budu dávat tenhle fusak a k tomu jednu nebo druhou kombinezku 🙂 to jsem ráda. Když jsem tu včera četla, co stojí treba ta odsávačka mléka tak jsem ráda za každou věc, za kterou ušetříme 🙂
Ja si vcera dala do tela -_-
Vymyslela jsem si, ze chci tapetovat detske pokoje. Ja a segra.
Nez prijela, penetrovala jsem steny. Zacalo se v 16h, konec 22.30h 😀 . V noci maly nespal. Ma ted uz 3.tyden nocni besy a obvykle 3h v noci s prestavkami prorve, prokope. Je se mnou, nepomaha hlazeni nic. Nepoznava me, nechce prso. Zavrene oci. Zkousim ted homeopatika

@dominika963852 tak to máme podobné😉Také nejraději nakupuji na Vinted a jak píšeš tak některé věci za hubičku. Nakupuji tam jak na 2 leteho syna tak i 11 dceru. No, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo je ujetý na bazarky 😁😁😁