Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, neměl by někdo zájem o nějaké základní oblečení po mojí holčičce?a manuální odsávačku .. levně https://www.modrykonik.cz/market/my_bazaar/anya18/
Tak čekám, kdy konečně dorazí monitor dechu koupený ve dnech Marianne na kasparku, objednávka potvrzena, omlouvají se kvůli právě dnům Marianne, že dodání je 7-10dni a dnes mail, že už není skladem a od dodavatele je dodací doba min. měsíc. Na jednu stranu mám času dost, aspoň bude déle v záruce, nadruhou stranu kdybych ho chtěl dřív, tak mi jsou dny Marianne k prdu. 🤔🙈
Holky jeden typ, který proběhl v lednovkach. Pokud se chystáte používat nějakou kosmetiku od Weledy, tak mají do konce září na eshopu 20% slevu při zadání kódu maminka20. Navíc když se registrujete do klubu, tak jsou rovnou všechny ceny o dalších 10% menší. Sice mají většinu výrobku na eshopu dražší, než třeba na eshopu DM, ale po nascitani těch slev už se to docela výrazně vyplatí. Já nakonec včera objednala...
@andelka Tak jasný, že pod tím bude body ;) 😀Oblékání přes hlavičku mi nevadí, nikdy jsem s tím problém neměla 🙂 U nás v porodnici ani jiný oblečení bohužel nemají, pokud se najde zavazovací body nebo halenečka, tak je to svátek 🙂 A k těm polodupkám, vypadají dost vysoké a nemyslím, že by byly těsné 🙂 Aspoň všechny polodupačky, co jsem měla a mám po holkách, jim byly v pase volné, takže o pupík se nebojím 🙂 Ale samosebou každému vyhovuje něco jiného 😊 A jak jsem psala, třeba to ještě 100x změním 😂
@zuzekk Neee...vis jak dlouho to lezi na skladech? Doba trvanlivosti je u toho taky cca 2 roky tusim 🙂
Ma to konzervanty. Ale ne chemicke takze to vydrzi. Ovsem po otevreni uz se musi spotrebovavat, jak se to narusi (obal) tak bakterie delaji sve. Dokud je to vyrobcem uzavrene, nehrozi nic
Holky, jak vam miminka reaguji na bourku? Me teda dost kope a to i v patek pri bource a je mi z toho celkem blbe.. Tak nevim, zda si jen neco vymyslim, nebo muze fakt tak reagovat?
@misak48 Nepouzivame zadne chemky drazdici pokozku. Zvlast predchazejici atopii, ekzemum a celkove vyrazkam.
Nesmi tam byt Methyl (vse cim to zacina), Peg...kouknu ti na non toxic na Fb na seznam. Jinak existuje aplikace ktera ti ukaze dle barvy (zelena,oranz., cervena) jak moc obsahuje spatne slozky.
Typicky spatna je nivea, hipp, johnsons, proste komercni znacky. Obsahuji ropu, dite ma osypky problemy s kuzi.
Sice je vyvonankovane ale chemicky.
To same prasky na prani a avivaze. Lovela i Persil atd spatne.
Dobry je BioD prasek, Sonnet, yellow and blue, Attidute....
Je fakt ze ja to vzala z gruntu pred dvema lety. Mam odmala problemy, autoim.onemocneni. Kuze, zazivani...kluci to same a ja nevedela co s tim. Narazila jsem na par holek a celkove zmenila vse. Nesmirne se mi zlepsila kvalita zivota a zmizely problemy s kuzi a nemocemi (i bez reklamnich triku na Tiande a dalsi radoby podvodne zazraky)
Chce to se v dnesni dobe vyhybat kdyz to jde, cemu se da. I ve strave. Cim mene chemie tim lepe. Za den toho dame na sebe a do sebe tolik, ze se nedivim ze farmaceut.byznis tleska. Lidi pak na problemy mazou kortikoidy a kupuji zazracne veci. Na ocistu organizmu taky...
Nemusi se v dnesni dobe zit jako lesan (prirodne o vode ktera bohuzel uz je zanesena antikoncepci a antibiotiky) ...ale lze moderne v souladu s ekologii kdyz to jde.
A ve strave co nejvice vyrabet svoje..
Ja vyrabela maslo i jogurty dokud se neprokazala reakce na kasein.
Ale i tak vim, ze bohuzel se nevyhneme u ovoce a zeleniny nicemu. Maximalne je dobry kupovat co nejvice ceske ale i tak. Rekneme si na rovinu ze v dnesni dobe je kontaminovane vse :(. Ovsem cim vice to eliminujeme tim lepe
Tak mě se malej mrská pořád stejně... 😉... Ale dneska mě teda dost jakoby pichalo až u stydké kosti.... Tak doufám, že to bylo taky jen bouřkou 😀😀

@silwiin my sice mame, ale sledujeme velmi malo a ve svým okolí mam docela dost lidí co už televizi nemají,dřív jsem nechapala,ale teď už se ani nedivím...