icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
24. zář 2018

@jessulka to je jedine dobre, ze to tak rychle utika, protoze trvat to jeste o part mesicu dyl, tak se regulerne zblaznim.. aktualne tedy trpim se zubama, na ktery paralen jaksi nezabira :( .
Vsem marodum preji brzke uzdraveni!!!

smigli
autor
24. zář 2018

@jancaluba Ahoj, jen takove upozorneni, az priste budes verejne sdilet fotku, zakryj si rodne cislo a jmeno. Velmi zneuzitelne.. 😉

jednaholkaa
24. zář 2018

@jessulka Me to prijde neuveritelny, ze by to melo tak utect, neb si nejpridu ted vubec tehotna 🙂)
@vilmic Skvely!!! Ja si myslela, ze by to mohlo proste jen tak zmizet, super 🙂

jancaluba
24. zář 2018

@smigli taky me to pak napadlo :/

ajdamajda
24. zář 2018

@arielka222 Maji, nekdy i super limitky. Kupuju sprchovy gel atd. Pro dospele i deti maji sekci alverde.

jessulka
24. zář 2018

@michaelarei Tak to máme podobné. Byt pro dva dospělé lidi a tři děti je o lokty. Také nevím, jak se vejdeme. Budu muset přeskládat skříň, abych přesunula oblečení dětí do pokojíčku do komod, v kterých teď mají hračky a vzniklo tak místo pro oblečky na miminko. Takže musím probrat i hračky, s kterými si už nehrají tolik. To zase bude průpovídek, jak to nutně potřebují na hraní 😀
V obýváku se budu muset zbavit jedné velké komody, aby se mi tam vešla přebalovací komoda a ohrádka. No, čekají nás ještě zajímavé zítřky 😀

Příteli jsem včera oznámila, že už bychom mohli vyrazit na společné nákupy a že už by mohl miminku také něco koupit, že nebude moct vše jak on si myslí dědit po Verunce. Jednou jsem řekla, že mám něco skované po Verunce a on už si usmyslel, že ho to teda nebude nic stát. Tssssss. To by měl sakra moc jednoduché, tatínek. Mimino mu odnosím, porodím a pak i obleču a vybavím. Já žasnu.

jessulka
24. zář 2018

@skretik Ajaj, to mne mrzí. Zuby jsou svinstvo. Tak snad to brzy přejde. Také mám teď citlivější dásně a krvácejí mi při čištění zubů.

jessulka
24. zář 2018

@val333 Ale na vesnici určitě líp jak ve městě 🙂

dominika963852
24. zář 2018

Tak jo, už mám definitivně vybraný kočárek :D Moje láska na první pohled byl kočárek Concord neo/wander . Ale nějak se to zvrtlo 😀 Takže je to nakonec Jane muum a tečka! :D

jessulka
24. zář 2018

@dominika963852 Schvaluju, je moc hezký. Já mezi ním kdysi také vybírala.

skretik
24. zář 2018

@jessulka no jsem objednana na 14:45 k zubari, jdu tam se stejnym problemem uz po 3, ale dnes k jinemu dr., tak snad mi konecne pomuze...uz zacinam byt svolna i k rentgenu :(, do porodu bych musela byt snad na paralenu a to je asi lepsi rentgen a vyresit hned...uvidime.
Jinak mi pripada ten tvuj chlap podobny tomu memu.. Akorat my jsme spolu uz nejakych 13-14let, tak ja si ted rikam, jeslti bych snad radsi nebyla s detma sama...cim dal vic nad tim premyslim...

jessulka
24. zář 2018

@skretik Hele, já si říkám, že je to jen chlap a že bez nich to zase nejde. Má svý mouchy, ale je zase jinak hrozně hodnej, doma mi pomůže s domácností, uvaří, nakoupí. Jen jsem ho ještě nenaučila žehlit a mýt okna 🙂 Tak si na druhou stranu říkám, že ho k tomu prostě musím nějak navést. Tak jsem začala mluvit o slevách, které jsou teď před Vánoci, že bych pro miminko chtěla novou korbičku na podvozek, že ta po V. je moc malá a že kdyby to byl kluk, tak ta svítivě oranžová je taková divná. Pak že bude potřeba koupit přebalovací komoda a nějaké oblečky. Tak se mne pak hned ptal, kdy budu chtít vyrazit. Tak jsem byla ráda, že jsme došli alespoň už k nějakému termínu.
Ať ti to u zubaře dobře dopadne.

skretik
24. zář 2018

@jessulka dobre delas, ja ho tak rozmazlila, ze nedela vubec nic, krom vyzvedavani syna a ted uz je pozde to menit, uz to nejde, nema potrebu, takze nepolevuj ;)

dominika963852
24. zář 2018

@jessulka Tak to jsem ráda 🙂

frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 To není až takové zvrat, je to stejný výrobce, jedná velká rodina. 😀 😀 Zato já mám čím dál větší problém vybrat, skupina joolz mi ho definitivně znechutila. 🙈

dominika963852
24. zář 2018

@frndafrrr No právě, že jsem na něj narazila až při brouzdání po skupinkách concord a jane dohromady 😀
Ajaj, kvůli těm poruchám?

frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 No i kvůli poruchám, ikdyž jsem to dlouho omlouvala zárukou, ale hlavně jsem viděla stížnosti a inzeráty s vybledlýma ato teda neee, cocncordy mi nikdy nevybledlý a nedám 30za kočár, aby to byl vergl. Koukala jsem i po Jane, ale mě se nelíbí korbičky hluboké k nim, děsně se mi líbí hluboké junama a tak, ale sporťák 16 kilo už teda ne...

frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 Ikdyž ten muum v modré... 🤔🙈

michaelarei
24. zář 2018

@dominika963852 Také jsem koukala Jane muum v obchode byl moc hezkej takovej svetlej ale ja pořád nevím

dominika963852
24. zář 2018

@frndafrrr Tak to je jasný no, jako tolik peněž a pak řešit opravy, vybledlost tak to neee.
@michaelarei
Mě se právě líbí ta korbička micro, vypadá velká. Což u concorda jsem četla na korbičky stížnosti,že ve 2,5měsicích se tam mimčo už nevejde.
I Jane crosswalk je moc pěkný,ale ten má příbuzná takže nechci stejný :D
Já už to měnit nebudu prostě bude muum a tečka 😀

frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 já ti nechci brát ide@ly, ale ta korbička Micro, je fakt Micro, concord sleeper je o dost větší! A concord scout je ještě větší..

michaelarei
24. zář 2018

@dominika963852 Manžel hned chtěl ten crosswalk když ho videl ale mně se Teda moc nelibil na mne už moc 😀ale tenhle je peknej korbička je podle mně dostatočne velka a ovládá se taky dobře no uvidim něco snad vyberu pak ještě neonato je favoritem

frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 Micro vs sleeper.. Ta Micro je o 12 cm kratší a 13 užší.

misak48
24. zář 2018

@vilmic říkal, že kdyby to byla kontrakce, tak to bolí už zhruba od pupíku a jde to směrem dolů. Roztahování dělohy naproti tomu spíš po stranách břicha jakoby kolem třísel, nebo jak to mám popsat a je to takové spíš jako pnutí a táhnutí. Mě bolí vyloženě v podbřišku a spíš tak jako píchá než do křečí. A to prý nic není, mám být v klidu 🙂
A za těch 14 dní jsem na to zvědavá. Ke Krejčímu do poradny mám jít až naposled (jsou tam 9-11), předtím musím stihnout ještě UTZ a diabetologii. Na UTZ mám byt v 9:30, diabetologie je od 8 (dneska teda doktorka dorazila až v 8:45), tak snad to všechno nějak stihnu obehat. A ještě mám navíc ráno být na Karláku na odberech, aby se to nepletlo 😀

skretik
24. zář 2018

@misak48 jeee diky za vysvetleni, ja mam totiz to same, boli me jako podbrisek furt, jak kdybych to mela namozene/natazene, a dr. me zkontroloval a taky rikal, ze to nic neni, tak jsem rada za dalsi nazor ;)

jessulka
24. zář 2018

A já mám také dilema. Nevím furt barvu. A nikde je nemají skladem, abych je viděla naživo, přijela si tam s podvozkem a rovnou vyzkoušela. Mám celočerný podvozek. Nevíte, jestli to někde dělají tak, že by mi obě korbičky objednali a mne když by se jedna z nich nelíbila, že bych jim jí tam nechala? Jaká se vám líbí?

jessulka
24. zář 2018

Ještě modrá

vilmic
24. zář 2018

@jessulka Ta “šedohnědá” je hodně luxusní.

jessulka
24. zář 2018

@frndafrrr Ten Sleeper má hodně velkou korbičku, koukám. X-Lander má 78x31xs21. Ale budu za to, že je větší než ta po Verunce ráda.

jessulka
24. zář 2018

@vilmic Mne se také moc líbí, jen si říkám, jestli to nebude moc tmavé. Já mám ráda veselé barvy. Ale zase ta světlounce šedá bude hrozná na údržbu- Rodiče mají skákavého psa, který vítá tím způsobem, že po všech skáče jako magor. Tak si říkám, že kdyby skočil po kočáru, že bych tu světlounce šedou musela pořád jen pucovat.

Strana