icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
29. čer 2018

@andelka Ted uz to musi vyjít 💞

1nelinka
29. čer 2018

Tak dneska 9+1 a prdolka uz se pomalinku rysuje😍😍😍

1nelinka
29. čer 2018

@jessulka jee nadherny brisko😍😍😍my nejdriv musime koupit zrcadlo abych se mohla vyfotit😂😂😅bydlime od brezna na baracku a mam tu zrcadlo jen v koupelne kde vidim maximalne jak si cistim zuby😂😂

andelka
29. čer 2018

@jessulka no,dneska se kamarádka co to ví prořekla,a starší reagoval stylem " Mami ale nejsi těhotná že ne?" Neeee. Mladší to nezaregistroval. Holt pak řeknu že jsem to ještě nevěděla. Dneska jsem skákala přes plot pro plyšovou hračku.

jessulka
29. čer 2018

@1nelinka Ježíš, to je krásný. Vypadá jak Aladin. Nádherné. Moc gratuluji. A vše v pořádku?

jessulka
29. čer 2018

@1nelinka To jsi mne rozesmála. Leda, zd by sis vzala zidli a v tom malém zrcadle se pokusila zachytit bříško 😂

jessulka
29. čer 2018

@andelka Teeeeda, takhle lhát vlastnímu dítěti. No že se nestydíš. Myslíš, ze bude mit radost, az jim to reknes?
Ty jsi mi ale kaskadér 😂 Doufám, ze sis neublížila.

basice
29. čer 2018

@jessulka jak je horko, tak jsou ty nevolnosti ještě větší a taky se mě špatně dýchá. A hlavně vůbec nemám na nic chuť a do jídla se musím nutit 😒.

Dnes donesla dcera že školy vysvědčení a já měla slzy na krajicku. Přitom už je ve 4 třídě, takže už ho několikrát domů donesla a nikdy mě to tak nedojalo jako teď. Je vidět, že hormony pracuji.

Jinak co se týče toho, jestli to holkám říct, tak pokud nechcete, aby se to rozkrikko, tak bych jim to asi neříkala. Dcera, když jsme ji řekli, že bude mít sourozence a ať to zatím nikde neříká, tak bohužel byla tak nadšená, že to musela vykecat. Teď u dalšího jsme ji to ještě raději neřekli a čekáme alespoň do první kontroly. I když už se mě párkrát ptala, co mě je, protože vidí, že nejsem ve své kůži. Mám trochu nutkání ji to říct, ale vím jak by to dopadlo.

basice
29. čer 2018

@elinka555 tak to já bych si to s tebou klidně vyměnila. Pár dní je mě fakt mizerně a je to snad čím dál horší 😣. Ale na druhou stranu tě chápu. Mě takhle u druhého těhu bylo najednou ze dne na den úplně dobře a taky jsem se bála, ale bylo vše v pořádku.

mindi01
29. čer 2018

8tt a +6 kg

jessulka
29. čer 2018

@mindi01 Krásné bříško. My máme vahu rozbitou, tak ani nevím, kolik mám navrch, ale tusim, ze asi tak +/- 5 kg.

mindi01
29. čer 2018

@jessulka dekuju..😊 ted roste rychleji,takovy brisko jsem mela u malyho asi ve 4 tem mesici..Ja teda jsem se ted vyplasila tim jak jsem stoupla na vahu,jelikoz 6 kilo se mi zda teda moc.. 😂😂 u malyho jsem mela startovaci vahu 63 a sla jsem rodit se 105 kg,ted jsem mela 73,5 startovaci a u mam skoro 80 kg..Tak jsem zvedava kdo to pak bude sundavat dolu zas 😂😂

basice
29. čer 2018

@jessulka tak to už je pěkné bříško ❤️To už jen tak neschovas.

andelka
29. čer 2018

@jessulka doufám že ne,lezla jsem tam přes kliku. Byl to oblíbený plyšák,nemohla jsem ji tam nechat a kluci by to přelézt neuměli,ještě bych z tama tahala je.
No Dan bude mít zas průpovídky,Domi bude nadšený.

jessulka
29. čer 2018

@basice Ja si uz právě pred ní připadám blbě s tim pupkem. Jsem unavená, bývá mi špatně, jsem protivná a tak bych ji treba rekla proc to vsechno. Ale ona je jeste mala a tajemství neudrží. Navic si myslim, že přítelova dcera by to rekla sve mamince, ta zase nemusí mne, tak si myslím, ze by to pak bleskurychle vědělo celé město. A to já nemám zapotřebí. Pritel se teda těší, az se bude moct veřejne chlubit, já na to zase nejsem.

basice
29. čer 2018

U mě aktuálně bříško takto 6+0 TT. I když bych řekla, že je trochu menší vzhledem k tomu, že mě teď moc nechutná a moc toho nesmím. Zatím si váhu držím 😏

1nelinka
29. čer 2018

@jessulka jj vsechno zatim super az teda na ty moje hrozny nevolnosti 😂😂

jessulka
29. čer 2018

@basice Děkuju, no uz je to pořádnej bejvak. Vubec nevim, kde se vzal. Asi mám ochablé svaly.

basice
29. čer 2018

@jessulka tak to máme podobně. Taky bych to chtěla dceři strašně moc říct, ale nejde to. Už hlavně kvůli těm mým náladám. Dnes jsme šli do města a udělalo se mě špatně od žaludku, ale naštěstí to nekomentovala a myslí si, že mám nějakou střevní virozu. Na kontrolu jdu až za 14 dní, tak do té doby to musím ještě udržet v tajemství.

basice
29. čer 2018

@1nelinka tak to jsme na tom podobně. Naštěstí nezvracim, ale celý den mě je špatně 😣. Pomáhá to něco na ty nevolnosti? Mě nic a hlavně vůbec nemám na nic chuť.

1nelinka
29. čer 2018

@jessulka to jsem samozdrejme zkusila ale jaksi se tam nevejdu😂😂😂😂😂

1nelinka
29. čer 2018

@basice vubec nic mi nepomaha je mi zle uz 3-4tydny hlavne v noci tak jsem z toho takova unavena..mam tu homeopatika ale jsou k prdu:// nejhorsi je ze s dcerkou se mi udelalo dobre az v 16tt..a pak me zacala hrozne bolet zada😂😂takze vyhlidky na nasledujici rok nic moc😂😂

andelka
29. čer 2018

Mně naštěstí není moc zle,ale jsem hrozně unavená. Naštěstí nám teď odpadnou úkoly a sluníčko mi vždycky pomáhalo ( starší děti jsou počaté na začátku července a v půlce srpna).
Jinak počáteční váhu jsem u prvního měla 66, při porodu 73. U druhého 63, při porodu 74. Teď mám 64, tak bych ráda zůstala na konci na podobných číslech. Snad no.

jessulka
29. čer 2018

@basice Pěknej pupík 😉
My jedeme v neděli na dovolenou, tak uvidím, jestli se mne treba nezeptá, az mne uvidí po delsi dobe v plavkách, proc mám takové bricho, kdyz jsem ho nemela.

jessulka
29. čer 2018

@andelka Jezis jeste zachraňovat kluky 😂😂😂 No to bys tam visela ještě teď.

basice
29. čer 2018

@jessulka no také se divím, že se mě dcera ještě nezeptala, že mám věští břicho. Přeci jen jí je 10 let a je dost všímavá. Tak pěknou dovolenou 😉

jessulka
29. čer 2018

@andelka Ja přibrala asi 16kg. Ted si myslím, ze naberu víc. Ale kéž by ne.

jessulka
29. čer 2018

@basice Děkujeme, jedeme na jižní Moravu, tak se těším. A nebo se zeptá dcera od přítele, protože ta uz na ročního bratříčka a pamatuje si maminku těhotnou. No jsem na to sama zvědavá.

basice
29. čer 2018

@1nelinka to mě povídej, také už jsem z těch nevolnosti unavená a hlavně pak protivná s bez nálady. Mě to tedy zatím trápí cca týden, ale naštěstí v noci mám klid. Jen přes den je horší s tím fungovat 😒. No, doufám, že mě to nebude trápit tak dlouho jako tebe. Ta představa je hrozná a hlavně u předchozích těhu to skoro neznám.

basice
29. čer 2018

@jessulka tak pak písni jestli jsou to holky zvědavé a něco poznaly 😏

Strana