icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
29. čer 2018

@basice Písnu 😉

elinka555
29. čer 2018

@jessulka
@renulkka no tak jsem to zakřikla. Je fakt, že jsem odpočatá a tak, celý den jsem ležela. Hodinu jsem zehlila a teď jdu umřít. Hlava me bolí, ztrácet se mi chce....
Jooo a břicho si fotit nebudu dlouho. Už několik měsíců vypadám jak měsíc před porodem.... Takže asi ani nepoznam, kdy mi začne růst

sticker
elinka555
29. čer 2018

@basice když jsem čekala syna, tak se mě devítiletá dcera ptala jestli jsem snedla mamuta😀

1nelinka
29. čer 2018

@basice ja nastesti ani protivna nejsem jsem jak beranek..spis me mrzi ze vubec nefunguji :// jeste ze mam tak uzasnyho manzela..porad nekam bere nasi malou abych si odpocinula a celkove mi hrozne pomaha..

basice
29. čer 2018

@elinka555 je pravda, že když ležím, tak je mě take relativně dobře. Ale přes den toho s 2 letym moc nenalezim. Tak mě se dcera na břicho ještě neptala, ale stále čekám, kdy to přijde. Mě se líbí ta dětská upřímnost 😁... mamuta 😁😁😁

basice
29. čer 2018

@1nelinka manžel se snaží také hodně pomáhat, ale má vždy krátký a dlouhý týden a to většinou 12tky, takže pak ta celodenní péče je na mě. Ale naštěstí, když je doma starší dcera, tak alespoň zabaví toho mladšího.

jessulka
29. čer 2018

@elinka555 To mne pobavilo s tím mamutem. Děti zkrátka řeknou to, na co myslí. A mamutí bricho nám můžeš ukázat, ja ho budu mit za pár týdnů taky 😂

renulkka
29. čer 2018

Holky, tady je pupík 🙂 Spíš pupek, já jak jsem silnější, tak se mi zvětšuje celý, váha se zatím drží pořád stejně 🙂 A jak jsem říkala, že mi je teď pár dnů dobře, tak jsem to zakřikla... Teď sedím v kuchyni a přemýšlím, jestli to zvládnu rozdýchat nebo budu mít žhavou noc s mísou 😂🤢

elinka555
30. čer 2018

Od půl 4 nespim. Mám hlad, chuť na kafe. V osm jedem na víkend do Brna, do postele se dostanu někdy pozdě večer. Tak jsem zvědavá jak to dám....Snad mi bude aspoň trochu dobře

sticker
elinka555
30. čer 2018

Jinak všem hezky víkend

sticker
lenkatorka
30. čer 2018

@elinka555 jeejee nemůžeš uz spát ?Ja od 4 vzhůru ,ale kvůli dceři ...Držím palce at to dobře zvladnes ! 🙂

jednaholkaa
30. čer 2018

@lenkatorka Dobre rano, ja si rikala ze tady bude taky nejaky nespavec 🙂)

jednaholkaa
30. čer 2018

Ja mam spis jakoby roh na brise 🙂) 6+2 tenhleten ukaz..

jessulka
30. čer 2018

@elinka555 Ahoj, to mne mrzí, že máš takové trápení. To je daň za to miminko. Tak přežij cestu do Brna hlavně bez nevolnosti a přez den se zkus dospat. Hezký víkend.

lenkatorka
30. čer 2018

@jednaholkaa noo moje dcerka tu skáče k sedacce a já olizuju zem jak se mi chce spát 😪co ty ze jsi byla vzhuru ?

kristynkal
30. čer 2018

Holky, jak to čtu, tak jsem asi divná 🙂 končím osmý týden a vůbec nic mi není... žádný nevolnosti, zvracení, žeru vše co jde a váhu mám pořád stejnou 🙂 budu jen doufat, že se mi to všecko nenakupí najednou 🙂 jinak už máme průkazku a nejbližší rodina vše ví, v práci si to paní ředitelka nechala pro sebe, takže to vědí jen nejbližší kolegyně a ona, jsem ráda, že to zatím neprasklo 🙂

frndafrrr
30. čer 2018

@elinka555 Tak vyletování ti vůbec nezávidím, 4.ranní je u nás každodenní rituál a jak jsem nikdy neusnula přes den ani po noční, tak po obědě padám na hubu zároveň s malou. Pohodovou cestu a pěkný víkend!

elinka555
30. čer 2018

@jessulka
@frndafrrr moc děkuji holky
Taky jsem zvyklá po noční nespat tak snad to zvládnu

sticker
chique
30. čer 2018

Děvčata poraďte, dneska (cca dvě hoďky) jsem začala špinit. Jely byste na pohotovost? Hned?

lenkatorka
30. čer 2018

@chique pro klid bych určitě jela

lenkatorka
30. čer 2018

@frndafrrr přesně tak ja taky vždycky padam s dcerou a když nespí tak to těžce nedávám 😓

arielka222
30. čer 2018

@chique radši bych jela. Kdyztak nasadí utrogestan na udržení 🙂

renulkka
30. čer 2018

@chique Ahojky, ono taky záleží jak moc špiníš a jaké je to barvy 🙂 Ale určitě pokud tě to znervózňuje, tak si zajeď, aspoň budeš vědět, že to třeba nic není a budeš klidná 🙂

locika13
30. čer 2018

@chique Taky jsem začala špinit minulý týden v sobotu, byla jsem 8+6 cca, ale protože to bylo slabé v neděli už jen malinko a v pondělí to bylo ok tak jsem šla na kontrolu k Dr. až ve středu a naštěstí vše v pořádku. Pokud je to slabé, hnědé barvy tak bych hned nejezdila. Kdyby se to zhoršilo, byla jasná červená krev tak jet hned.

jessulka
30. čer 2018

@lenkatorka Já bych jela za každou cenu. Než se nervovat doma kontrolováním na záchodě, zda to sílí, či jakou to má barvu. Kdyžtak ti napisou Ultrogestan na posílení. Ja ho také beru.

chique
30. čer 2018

Bylo to málo,nic mě nebolí. Na pohotovost jsem šla. Výsledek je zamlkle těhotenství a v pondělí revize. Takže se s vámi loučím a přeji vám všem krásný a pohodový porod ve správném termínu.

basice
30. čer 2018

@chique moc mě to mrzí 😣. Přeji hodně sil a hodně štěstí při dalším snažení.

renulkka
30. čer 2018

@chique Ach jo, to mě moc mrzí :( A tys už byla na kontrole u dr a vše bylo ok? Drž se moc a hodně sil... Až to přebolí, určitě si brzo k vám miminko cestu najde 🙂

chique
30. čer 2018

@renulkka byla jsem už na dvou. První potvrzení těhotenství a druhá před 14 dny s krásně bijícím srdíčkem,které ale dotlouklo. Asi se to mělo stát. Člověk s tím nic nezmůže.

lenkatorka
30. čer 2018

@chique to mě moc mrzí ! ☹ Drž se !

Strana