Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka
@renulkka no tak jsem to zakřikla. Je fakt, že jsem odpočatá a tak, celý den jsem ležela. Hodinu jsem zehlila a teď jdu umřít. Hlava me bolí, ztrácet se mi chce....
Jooo a břicho si fotit nebudu dlouho. Už několik měsíců vypadám jak měsíc před porodem.... Takže asi ani nepoznam, kdy mi začne růst

Od půl 4 nespim. Mám hlad, chuť na kafe. V osm jedem na víkend do Brna, do postele se dostanu někdy pozdě večer. Tak jsem zvědavá jak to dám....Snad mi bude aspoň trochu dobře

Jinak všem hezky víkend

@elinka555 jeejee nemůžeš uz spát ?Ja od 4 vzhůru ,ale kvůli dceři ...Držím palce at to dobře zvladnes ! 🙂
@lenkatorka Dobre rano, ja si rikala ze tady bude taky nejaky nespavec 🙂)
@jednaholkaa noo moje dcerka tu skáče k sedacce a já olizuju zem jak se mi chce spát 😪co ty ze jsi byla vzhuru ?
Holky, jak to čtu, tak jsem asi divná 🙂 končím osmý týden a vůbec nic mi není... žádný nevolnosti, zvracení, žeru vše co jde a váhu mám pořád stejnou 🙂 budu jen doufat, že se mi to všecko nenakupí najednou 🙂 jinak už máme průkazku a nejbližší rodina vše ví, v práci si to paní ředitelka nechala pro sebe, takže to vědí jen nejbližší kolegyně a ona, jsem ráda, že to zatím neprasklo 🙂
Děvčata poraďte, dneska (cca dvě hoďky) jsem začala špinit. Jely byste na pohotovost? Hned?
@chique pro klid bych určitě jela
@frndafrrr přesně tak ja taky vždycky padam s dcerou a když nespí tak to těžce nedávám 😓
@chique radši bych jela. Kdyztak nasadí utrogestan na udržení 🙂
@chique Taky jsem začala špinit minulý týden v sobotu, byla jsem 8+6 cca, ale protože to bylo slabé v neděli už jen malinko a v pondělí to bylo ok tak jsem šla na kontrolu k Dr. až ve středu a naštěstí vše v pořádku. Pokud je to slabé, hnědé barvy tak bych hned nejezdila. Kdyby se to zhoršilo, byla jasná červená krev tak jet hned.
@lenkatorka Já bych jela za každou cenu. Než se nervovat doma kontrolováním na záchodě, zda to sílí, či jakou to má barvu. Kdyžtak ti napisou Ultrogestan na posílení. Ja ho také beru.
Bylo to málo,nic mě nebolí. Na pohotovost jsem šla. Výsledek je zamlkle těhotenství a v pondělí revize. Takže se s vámi loučím a přeji vám všem krásný a pohodový porod ve správném termínu.
@chique to mě moc mrzí ! ☹ Drž se !

@basice Písnu 😉