icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr Takže nakonec Oliver? U nás to teď vypadá na toho Václava. Manžel už něco plknul, že když je přivedu zdravý na svět ať si je pojmenuju, jak chci.. 😬 Na to jsem čekala. 😏😌

frndafrrr
1. říj 2018

@vilmic Tak si vyhrála! 😀 Asi joo, ikdyž jsem si zatím nezvykla, podvědomě ho občas oslovuju Honzík, když se mi povede ještě blběji, tak Matýsek. 🙄 No snad se mi to vryje pod kůži, u Radka jsem taky nebyla úplně přesvědčená no a je to prostě náš Radek.

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr Víš co, já věděla že si to dokážu prosadit, ale jak jsem už psala, sama ješťe nejsem na 100 % přesvědčená, že to je “to ono”, takže se mi nechtělo moc na sílu. Ale vzhledem k tomu, že mě prostě nic lepšího nenapadá, tak to tak asi dopadne a věřim, že to nakonec “to ono” bude.

Oliver je super, uvidíš že budeš nakonec ráda. 😏 K Adině mi to taky padne.

renulkka
1. říj 2018

@vilmic
@frndafrrr Holky, my vůbec s tím jménem nevíme :( 😂 Manžel by snad souhlasil se Šárkou, ale já si jí nejsem jistá, vůbec mi nepřijde to jméno jako to pravý ořechový 😂 Líbí se mi třeba Johanka, ale to se nelíbí chlapovi... A to jsme v koncích, jemu se líbí Tereza, jenže to já nechci, když máme Anežku a Elišku, chci něco takovýho zdrobnělejšího 😏🤔 No jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :D Jako Šárka se mi celkem taky líbí, ale nevím nevím :/

jednaholkaa
1. říj 2018

@renulkka Tereza je pekny nahodou ;)

vilmic
1. říj 2018

@renulkka Samozřejmě je to jenom tvoje věc, ale mě k těm jménům Šárka vůbec nejde. Johanka je krásný, to by se hodilo. Nebo Josefína, nebo hodně kreativně Aranka. ☺️

jessulka
1. říj 2018

@frndafrrr To je nádherný. Jsi sikulka. A vse nejlepší Oliverkovi do bříška 😘

frndafrrr
1. říj 2018

@vilmic
@renulkka Přesně holky, je to dobrý, ale top to není, ale taky asi už nic lepšího nevymyslíme, ono si to sedne. 😀
@vilmic Aranka? Ty se toho nebojíš. 😀

frndafrrr
1. říj 2018

@jessulka Děkuji. 🌹

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr Já bych to nedala, ale zase Pětiletka to neni.. 😂😂

frndafrrr
1. říj 2018

@vilmic 😂To né, tu asi jen tak nepřebijem. 😃 Jen aby si pak @renulkka nedotáhla z pískoviště půl osady. 😃

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr 😂😂 Já jednou chodila s klukem a jeho ségra byla Aranka, o jiný jsem v životě neslyšela. Schválně jsem koukla na četnost..

frndafrrr
1. říj 2018

@vilmic Ale to je bída, tak asi jen přežitek z filmů... Dneska frčí jiná Ámérika.

renulkka
1. říj 2018

@jednaholkaa Je, ale k našemu příjmení to prostě moc nejde, máme celkem tvrdé, tak to chce něco něžnějšího 🙂
@vilmic No mě právě taky nesedí, i přes to, že se mi to jméno samo o sobě líbí :/ No budu pořád nadhazovat Johanku :D Když jsem přečetla Aranka, tak jsem si vzpomněla na písničku Aranka umí hula hop 😂😂😂😂
@frndafrrr My jsme četli, že snad i existuje jmeno Bubulina 😂😂😂 U toho jsme si s manželem malem cvrkli :D

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr Mě by zajímalo, kdo dal tohle. (rok 2015)

vilmic
1. říj 2018

@renulkka ročník 1980 😂😂

frndafrrr
1. říj 2018

@renulkka
@vilmic Ale to je jiný psycho. 😀 😀 Joo "doda", jak po dnešku už neřeknu jinak, je zlá...

frndafrrr
1. říj 2018

Bylo více Aranek a méně Bubulin a Barbie.. 😂

renulkka
1. říj 2018

@vilmic Tak přece je :D A to i je celkem mladá holčina :D By mě zajímaloly ty pohledy lidí, když se někde představí 😂
@frndafrrr Beztak pro kluka má i někdo Kena 😂

vilmic
1. říj 2018

@frndafrrr Já si představuju tu chudinku v dospělosti.. Dobrý den, já jsem Barbie - Barbie Lakatošová..

vilmic
1. říj 2018

@renulkka @frndafrrr
Holky, tak nic. Žádná Zora a Václav.. Bude to Barbie a Ken 😂😂😂😂

frndafrrr
1. říj 2018

@vilmic 😂Abyste pak neměli problém se zákonem, Barbie a Ken to zavání incestem.. .

val333
1. říj 2018

@vilmic tak to je drsné 😀 chudáci děti.... A já měla ze svého jména celé dectvi trauma...ale oproti tomu je zlaté 😀

vilmic
1. říj 2018

@val333 Já mám ségru Valerii a vždycky jsem si řikala, že to o proti mě vyhrála.

renulkka
1. říj 2018

@frndafrrr Tak to jsi mě dostala 😂😂😂 Prý incest 😂
@vilmic Tak to je vážně mazec :D 😁

val333
1. říj 2018

@vilmic fakt? A vy jste jak?...

vilmic
1. říj 2018

@val333 Vilma.. a propo netykáme si tu všechny? 😉

val333
1. říj 2018

@vilmic jo, je to možný 😀 já hned všem automaticky vykam 😀 Vilma je náhodou krásné jméno . 😉 ale tak dost nezvyklý... Teda aspoň já žádnou neznám ... Já mám prostě Valerii spojenou s romama 😀

frndafrrr
1. říj 2018

@renulkka Tak znáš ideálnější pár? 😃 A asi i ta abstinence se na mně podepisuje, cítím to všude. 😃

vilmic
1. říj 2018

@val333 Na tědlech fórech se obyčejne tyká ☺️ Je to takový přátelštější.

Já ho tak do 22 let nenáviděla, pak jsem si zvykla. Neobvyklý je, ale hlavně je pro “cizi” strašně špatně ohebný. To mi asi vadilo vždycky nejvíc.

Strana