Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@frndafrrr Víš co, já věděla že si to dokážu prosadit, ale jak jsem už psala, sama ješťe nejsem na 100 % přesvědčená, že to je “to ono”, takže se mi nechtělo moc na sílu. Ale vzhledem k tomu, že mě prostě nic lepšího nenapadá, tak to tak asi dopadne a věřim, že to nakonec “to ono” bude.
Oliver je super, uvidíš že budeš nakonec ráda. 😏 K Adině mi to taky padne.
@vilmic
@frndafrrr Holky, my vůbec s tím jménem nevíme :( 😂 Manžel by snad souhlasil se Šárkou, ale já si jí nejsem jistá, vůbec mi nepřijde to jméno jako to pravý ořechový 😂 Líbí se mi třeba Johanka, ale to se nelíbí chlapovi... A to jsme v koncích, jemu se líbí Tereza, jenže to já nechci, když máme Anežku a Elišku, chci něco takovýho zdrobnělejšího 😏🤔 No jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :D Jako Šárka se mi celkem taky líbí, ale nevím nevím :/
@renulkka Tereza je pekny nahodou ;)
@jednaholkaa Je, ale k našemu příjmení to prostě moc nejde, máme celkem tvrdé, tak to chce něco něžnějšího 🙂
@vilmic No mě právě taky nesedí, i přes to, že se mi to jméno samo o sobě líbí :/ No budu pořád nadhazovat Johanku :D Když jsem přečetla Aranka, tak jsem si vzpomněla na písničku Aranka umí hula hop 😂😂😂😂
@frndafrrr My jsme četli, že snad i existuje jmeno Bubulina 😂😂😂 U toho jsme si s manželem malem cvrkli :D
Bylo více Aranek a méně Bubulin a Barbie.. 😂

@frndafrrr Takže nakonec Oliver? U nás to teď vypadá na toho Václava. Manžel už něco plknul, že když je přivedu zdravý na svět ať si je pojmenuju, jak chci.. 😬 Na to jsem čekala. 😏😌