icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
2. říj 2018

@vilmic krasne brisko, ty tam mas dve ??? ja mam ten pupek snad jeste vetsi a to tam mam jen jedno (doufam :D :D :D )

mattonimeloun
2. říj 2018

@elu001 já teda budu brát asi od Emitexu , ten je i pro větší dítě potom a vím že ho vyvozím ještě další zimu ve sporťáku 😉

mattonimeloun
2. říj 2018

@seveneye
@vilmic
@martinasip
@skretik holky dík za odpovědi . 😊 mám právě už víc jak týden tu ranní takovou hodně zakalenou . Přes den už potom v pohodě.

skretik
2. říj 2018

@mattonimeloun to ja mam taky, a kdyz pocuram toaletni papir tak je pekne zlutej, ale zatim to nejak neresim. Dej vedet, kdyby ses na to ptala u dr. ja jdu az pristi stredu

mattonimeloun
2. říj 2018

@skretik zeptám se a dám vědět .

frndafrrr
2. říj 2018

@mattonimeloun Hlavně dobře pořiď a dej vědět jak si dopadla i s těma stěrama. 🍀

mattonimeloun
2. říj 2018

@frndafrrr díky 😊 no na to jsem taky zvědavá , bojím se , ale snažím se myslet pozitivně že to bude OK 😊

skretik
2. říj 2018

Hele je normalni, ze mam porad sem tam nevolnosti? sice nezvracim, ale nekdy k tomu nemam daleko a zaludek sem tam zase na vode 🙈 , mate to nektera taky?

dominika963852
2. říj 2018

@skretik Já zrovna včera. Taky mě to překvapilo, až jsem manželovi říkala, že mi je normálně na zvracení, ale nezvracela jsem. Nevím, třeba je to tím, že jsem pořád jakš takš nakřáplá.

skretik
2. říj 2018

@dominika963852 no ja mam porad problem s tou vonavkou kolegyne a taky s pritelovou 🙈 , ja sama ted aktualne nemuzu pouzivat ani mydlo, ani deodoranty , nic :( , maximalne nejaky olej, ci krem, tak to pouzivam misto vonavky 😖

mattonimeloun
2. říj 2018

@skretik chuděro , tak to mě naštěstí ve 2.trimestru přešlo,přítel a jeho vůně , to bylo děs 😵 a pamatuju , jak si psala o té kolegyni .
Mě bývá tak nějak teď jinak špatně , zdá se mi že mě teď to.břicho strašně pne. Ani nesmím celý oběd a mám pocit že rupnu 😕 Fakt hnusný pocit , zrovna včera mi bylo tak "dobře"

dominika963852
2. říj 2018

@skretik Tak to musí být nepříjemný, když s tím nic nemůžeš u té kolegyně dělat. Tohle mi naštěstí nevadí.

skretik
2. říj 2018

@mattonimeloun jo to mam prave taky a z toho je mi pak zle, obcas pomuze espumisan

dominika963852
2. říj 2018

@jessulka Jsem napnutá jak struna :D . Doufám,že se má drobeček k světu 😍

jednaholkaa
2. říj 2018

@skretik Rekla bych, ze to asi normalni bude, ze je ti trochu spatne, kdyz ti bylo v prvnim trimestru tak extreme blbe..

mattonimeloun
2. říj 2018

@skretik espumisan jsem ještě nezkoušela , mě moc nepomáhal ani před těhu 😕 když jsem byla nefouká.
Zkusím jist méně , prcek se tam rozvaluje takže všechno utlačuje 😄

andelka
2. říj 2018

Tak, dnešní kontrola ok,jen jsme rychle mrkli na miminko,tentokrát moč v pořádku 🙂 ukončili jsme nemocenskou,tak teď s tím musím do práce a pak na ÚP. Ale tam se dostanu až ve čtvrtek.

No a viděla jsem konečně zprávu z vyšetření po potratu,poslali ho 12.7. ( stalo se to 31.1.), a teda není tam nic,všechno bylo normální a já zdravá. I miminko geneticky v pořádku, aspoň ale už vím,že to fakt byla holčička. Aspoň vím jak jí mám říkat když na ni myslím.

arielka222
2. říj 2018

@skretik já nevolnosti ne, ale strašně mě tlačí žaludek a cítím se porad plná. Hrozně mě jakoby pne i kůže u žaludku. Už beru i Omeprazol na reflux, ale mimi asi už tlačí na orgány. Je mi zle při představě, že tak budu trpět ještě 4 měsíce :/

andelka
2. říj 2018

A slíbila jsem vyfotit úlovky ze včerejší akce,tak aspoň část. Ať se potomstvo nehada,tak každému něco.

@frndafrrr

cuccinka
2. říj 2018

Holky 😭 mám střevní chripku 😭 horem i spodem 😭 naspanou mám hodinku za celou noc až do teď. Nějaká rada co můžu??? Napiju se čaje a návali se mi okamzite 😟

arielka222
2. říj 2018

@cuccinka suchý rohlik a černý čaj s cukrem nebo cola. Nic jiného asi není a počkat až to přejde. Pak bych ještě nasadila probiotika. Mě to většinou do 24 hodin přejde, pokud ne tak bacha na dehydrataci a radši bych šla k dr. Ale uvidíš ze to brzy odezní. Teď to řadí hodně.

skretik
2. říj 2018

@cuccinka mozna bych rovnou zkusila zavolat dr.pro radu co muzes a co ne , prave bacha na dehytrataci

mattonimeloun
2. říj 2018

@andelka to je fajn že všechno vpořádku , i tu bílkovinu že už v moči nemáš😊
A úplně mě přejel mráz po zádech jak píšeš o té holčičce 😑 je to smutné , nemělo by se to dít 😒

mattonimeloun
2. říj 2018

@arielka222 no ani nemluv , ještě je docela dost týdnu do konce , a bříško poroste 😐

jednaholkaa
2. říj 2018

@andelka Obe zdrave? Ach jo, jak je to mozny? Holt v prirode je mozny vsechno.. :/

andelka
2. říj 2018

@mattonimeloun
@jednaholkaa jo,vše co zjišťovali bylo ok. Jen se nedělala pitva,protože jsme si ji vyžádali domů. Takže jak na tom byly třeba orgány nevíme a na NT je miminko ještě malinké na to,aby se zjistilo všechno. Každopádně žádná infekce,žádná genetická vada, placenta v pořádku.. záhada. A je fakt že jsem měla problémy s krvácením, špiněním,od začátku dva měsíce a pak v 16 tt zas,Dr neviděl důvod,vše bylo ok,ale zůstala jsem už na pn. Takže jako úplně 100% top to nebylo. Ale prostě nic na co by se přišlo nebo s čím by se dalo něco dělat.
Hlavně že to není nic co by se mělo opakovat,zdravá jsem i teď a chlapeček taky. 🙂 a spolu to dáme až do ledna.

seveneye
2. říj 2018

@andelka Jjj správný přístup, myslet pozitivně a těšit se na Františka🙂

dominika963852
2. říj 2018

@andelka Tak hlavně,že je teď vše v pořádku 🙂
Já když před prvním synem potratila, tak jsem z toho byla taky hotová a zjišťovala co se posralo (sice to bylo na začátku,ale i tak to vždy zasáhne) .
Nejzajímavější informace pro mě byla, že žena třeba může donosit samé chlapečky a holčičky bude vždy prostě potrácet a naopak. Prostě příroda,holt něco co nikdo neovlivní.

andelka
2. říj 2018

@dominika963852 jo,to jsem taky slyšela,a nedávno i někde četla. 4 dcery zdravé a 4 kluci, žije jeden,ale taky byl po narození nemocný.
Sestra u doktora též říkala že jednou potratila,a že se to neřešilo,když jenom jednou a zvlášť tehdy. Já věřím tomu že tu blbou náhodu jsem si prostě už vybrala. A malej mě v tom teda vehementně podporuje.
V neděli chci jít na první těhotenske cvičení. Zas jsem přibrala skoro půl kila za týden.

jessulka
2. říj 2018

@dominika963852 Ty jsi holka zlatá 😍😘

Strana