icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
2. říj 2018

@andelka Určitě už sis to vybrala a klučík ti to pěkně vynahradí, ikdyž vzpomínky zůstanou 😉

dominika963852
2. říj 2018

@jessulka Aaale 😉 . Jen jsem zvědavka :D 😍

frndafrrr
2. říj 2018

@andelka Moc pěkné a ten autíčkový set je naprosto boží. 😍 To víš, že tentokrát to bude fajn. 🙂

Jinak holky @skretik @mattonimeloun @arielka222 To mám stejně, taky už mám stlačený žaludek, sním míň, nebo na 2x a oběd ani nezapiju, jinak to jde ven, nebo skoro... Mám teda i 160cm, tak si říkám, že je to i tím. Po 1.těh jsem měla reflux, v noci jsem se budila, dušením, když jsem vdechla šťávy, večerní pití, nedejbože víno s kámoškou bylo tabu, mám ho zoperovaný, další dvě těh. byl klid tak doufám, že i zůstane, ani nevím jestli se to po operaci může zase vrátit. 🤔

jessulka
2. říj 2018

Ahoj holky, představuji vám naší malou Klárku 😍😘 2. screening v pořádku, vše jak ma být. Tak ta naše princezna bude opět nohatá po mamince, má dlouhé nohy jako laň. Váží 510g a odpovídá 22+2tt. A já z ní byla naprosto unesená. Leží si tam příčně na zádech. Dr. říkala, ze si myslí, ze v této poloze uz zůstane, ze mám tak bohužel stavenou panev a že tedy asi budu muset opet na sekci. Placenta na přední stěně.

vilmic
2. říj 2018

@jessulka Moc hezká fotka, tak tedy gratuluji k holčičce. Dcerka bude mít jistě velkou radost.

smigli
autor
2. říj 2018

@skretik Mně se nevolnosti také vrátily.
Do toho mi začala téct krev z nosu, minulý týden dvakrát. Minulé těhotenství jsem to měla jen, když jsem smrkala, tak nitky, teď taky, tak jsem tomu nepřikládala význam, ale minulý týden dvakrát z ničeho nic tekla. Doktorce se to nelíbilo, tak mi vzali krev a mám přijít za týden znovu na výsledky a uvidí se..

dominika963852
2. říj 2018

@jessulka Teeeda Klárky je ale kus 😉 . Krásná, určitě po mamince. Tak to mám radost <3 🍀

skretik
2. říj 2018

@smigli a co by to mohlo byt/znacit? ja smrkam jen nitky krve, silnejsi je to v dobe MS, ale vylozene mi z nosu netece

@jessulka krasna Klarka 🙂, bylas s pritelem jen?

frndafrrr
2. říj 2018

@jessulka Super, Gratuluju. 🌹

jessulka
2. říj 2018

Byla jsem sama, přítel má od pondělí brigádu a nemohl se mnou jet. Ale o nic neprisel, Klárka stejně spinkala. Verunku jsem nebrala, bylo by to na ni dlouhy. Aspon jsem se cestou domů skočila podivat do nákupního centra a u kamarádky jsem dala kafe.

skretik
2. říj 2018

@jessulka tak to bylo asi vsechno krasne videt, kdyz spinkala,vid

andelka
2. říj 2018

@jessulka Tý jo..510, to je kus baby, proto ten super domeček. 22+4 jsem já dneska,tak ta to bere hopem, dohání. Je krásná a gratuluji k potvrzené holčičce 🙂 Dobře že má chlap brigádu,jak to vypadá s prací? Nákupy a kafe jsem si dala včera,byl krásný den u nás. Dneska je hnusně,i jsme zmokli ráno s klukama. Naštěstí dnes mají v družině sportovní kroužek a pak půjdeme rovnou domů, úkoly, hrát si..

jessulka
2. říj 2018

@skretik To jo, bylo to super. Dr. si s ní mohla delat co chce. Tak mi všechno hezky ukazovala.

andelka
2. říj 2018

@jessulka jinak Dominika jsem měla příčně minimálně do 32 tt. Pak se otočil. Což se i divím,pri porodu měl hodně krátkou pupeční šňůru,nemohli mi ho bez odstřižení dát ani na břicho. No ale já mám slovanskou pánev 😀 teď je malej různě,na hodnocení polohy je brzo.

skretik
2. říj 2018

@jessulka ja jsem nikdy spici mimi na UTZ nevidela :D

arielka222
2. říj 2018

@jessulka juu gratuluji ke zdravé holčičce ❤

jessulka
2. říj 2018

@andelka Ja jsem dnes dle PM 21+3. Dr. rikala, ze jak je dlouhá, tak ty změřené hodnoty odpovidaji 22+2. Ja se az ulekla, jestli nebudu mit nejakeho cvalika. Říkala, ze to bude dlouha zizalka. A to byla i Verunka.
Přítel sehnal na rychlo praci ve Štětí v papírně v kantýně. Pomáhá šéf kuchaři. Ma to mit na 3 týdny po dobu odstavky. A jinak práci hledá a rozesílá životopisy. Ale zatim žádná odezva.
Včera byl v bývalé práci odnést veci a ten sef mu rika, ze s nim byl velmi spokojen a ze by s nim dal rad do budoucna spolupracoval alespoň externě. Ha, ty kecy si mohl ušetřit.

jessulka
2. říj 2018

Všem vám moc děkuji 😘😍🤗

skretik
2. říj 2018

@jessulka a jak Ti tedy pocitaji termin porodu? a na tom prvnim screeningu byla taky vetsi? ja mam totiz podle MS cca 20+2 a podle prvniho screeningu 21+4 a uz od te doby to berou jako, ze jsem proste 21+4 a MS nikdo neresi, pry asi drivejsi ovulace, coz si ja osobne myslim taky

michaelarei
2. říj 2018

@jessulka Mala je krásna, úžasný jsou ty miminka😍
My jsme dnes po 2.screeningu zdravý, jsme 20+5tt má 488g ,doktor nevěděl potvrdit znovu zda je to chlapeček přej příští týden v útery na 3D sone.Miminko spinkalo a až když ho vzbudil dr začalo kopat a ručky hned přes obličej. No tak holt jsem zvědavá co vlastně máme manžel doufá v klučika ale byl nadšený nameko s něho. ....Za měsíc jsem přibrala 2,8 kg jaaaaj

arielka222
2. říj 2018

@skretik mě u syna taky počítali termín podle prvního screeningu ptz to s MS nesedělo o 9 dní. A nakonec se narodil stejně na termín dle MS takže o 9 dní dřív 🙂

frndafrrr
2. říj 2018

@michaelarei Gratuluju k úspěšnému screeningu. 🌹
Holky co to je za míry jako? Malej na screeningu 20+4 320gr. 😀

skretik
2. říj 2018

@frndafrrr muj taky tak :D , 20+4 cca 350g :D , ze bych prece jen koupila tu kombinezu vel. 50 :D :D :D

@arielka222 no taky pocitam s tim, ze budu prenaset, syn byl taky porad vetsi a brali to porad podle MS a prenasela jsem o 5dnu podle MS, takze vlastne cca 14dnu dle 1.screeningu

jednaholkaa
2. říj 2018

Holky, to jsou teda obrici gratulujuuu 🙂)) Ja mam zas hruzu, co v patek po mesici a pul uvidim, ze to bude zase malinkyyyyy 🙂

michaelarei
2. říj 2018

@frndafrrr
@jednaholkaa děkujeme, no jako nevím jíst to moc ani nejím extra ale váha přibývá. ..ale zas vaši to možná dohnají pozdejc a třeba naší budu Mít menší porodní váhu tak jsem to mněla s holkou když jsem ji čekala ☺

jessulka
2. říj 2018

@skretik Na tom prvnim screeningu jsem byla 13+1 dle CRL a 12+5 dle MS. Pak jsem byla na tom genetickém vyšetření a tam mam 17+5 dle CRL a 17+2 dle PM a miminko odpovidalo dle Ultrazvuku 17+5 a vazilo 210g. A ted mam 21+6 dle CRL, 21+3 dle MS, miminko dle ultrazvuku 22+2 a ma odhadem 510g.
Termin porodu mam vypocitany porad stejne 6.2. dle CRL a 9.2. dle MS.
Potrebuju tedy vysvětlit jak to tedy mám ted v te tabulce. Jsem tedy 21+3 nebo 21+6? Abych se v tom tedy orientovala.

andelka
2. říj 2018

@frndafrrr
@skretik můj před týdnem,21+4 410g. Jsem teda pár věcí 50 koupila.

andelka
2. říj 2018

@jednaholkaa bude akorát 🙂

andelka
2. říj 2018

@jessulka já už teď počítám o dva dny jinak než vím že byla ovulace. Protože od 1 screeningu je pořád o ten den dva dopředu. Píše mi to tak i sestra do průkazky. Jinak si myslím že teď už nebudou miminka tolik odpovídat,po tom 20 tt už jsou mezi nimi rozdíly,i když jsou stejně staré,tak jedno je dlouhé,jedno víc váží,jedno je drobné..ale z počítáním tt a TP by to už hýbat nemělo.

jessulka
2. říj 2018

Mně Dr. uklidňovala, ze to jsou jen orientační miry a vaha se taky neda urcit přesně. Kamarádka co teď rodila, tak ji odhadovali 4kg dite a mala se narodila a měla 3200g.

Strana