Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa Miluju deti. Ale je to narocne. Mam opravdu divoke deti a rika to kazdy kdo si myali ze ma divoke 😀 . Puvodne jsem ale deti nemela mit a nechtela. Jenze prvni nejak nekdo tam nahore seslal z nebes a ted uz dalsi byly planovane. Mit jistotu ze to bude dalsi divka, jdu do toho poctvrte. Nas tatinek chce strasne moc deti.
Prvni navic bylo sekci. Druhe vaginalne a ted taky doufam vaginalne 🙂nejsou komplikace
@ajdamajda to si mě moc nepotesila, my je teď budeme mít od sebe 16 měsíců. Syn teprve teď oslavil rok 😀 noo já jsem připravená, že to bude mazec
@arielka222 Zalezi jestli kojis /budes kojit tandem a zalezi na tom zda mas i hlidani atd atd. Ja navic sla hned po porodu domu, hned oba kojila, do toho maly ABKM takze dieta pri kojeni, silene koliky 3 mesice ktere nicim nesly zvratit...to byl mazec
@michaelarei
@jessulka gratulace úspěšným kontrolám 🌹😊
Já teda po kontrole mám taky , Martínek má vše v pořádku 💙, jsem 21+5 , váha 440g , takže miminko Ok a za to jsem moc ráda.Fecho-ukázkové.
ALE 😢 začíná se mi otevírat čípek , dostala jsem Magnosolv , mám spíš ležet , nic netahat , nesexovat , nebo půjdu do nemocnice 😑 ještě mi Mudr.vzal nějaký stěr jestli to není kvůli infekci , tak v pátek mají být výsledky. No bojím se nebudu lhát že ne 😢
@skretik ptala jsem se na tu moč , příště už odpoledne nemusím nosit , sestra mi dá papírek , který počůrám. Jo a prý by to teda mělo být ty dvě hodiny , od toho co se to nabere , vyšetřeno. Říkal mi to přímo doktor , když jsem se zeptala.
@ajdamajda syna nekojím, miminko zase hodlám kojit minimálně půl roku, pokud nebudou problémy jako při prvním tak klidně i dyl. A pomáhá mi hodně manžel, ale přece jen chodí do práce takže většinou dne budu s nimi sama. Těch kolik se bojim, to práve nikdy nevíš. Syn na ne vůbec netrpěl takže to byla pohoda, ale vím že každé miminko je jiné a tohle klidně může problémy mit. No uvidíme, vycouvat už nemůžu 😀
@mattonimeloun a ta zabarvena moc je tedy v poradku nebo to muze prave znacit nejakou tu infekci? Odpovivej, bud v klidu a bude vse v poradku!!! ❤️❤️❤️
@skretik jo moč v pořádku 😊
Tak holky střevní chřipka snad už skončila pár hodin mám už klid ale za to to vystridala horečka -39°c 😭 sem ko. Bojím se o miminko. Ještě jsem nic nejedla, krom bananu 😣 v pátek mám jít na screening 😢
@cuccinka Tu horecku to chce srazit, ta je pry nebezpecna. Myslim, ze se doporucuje pulka paralenu?
@mattonimeloun Nohy nahoru, pěkně odpočívej ať se to srovná. 🌹
@cuccinka Určitě ber paralen, klasika podle příbalového letáku, ať je brzy líp.
Hektický den???! Včera v práci zjištěna rozbitá bota, trmácení městem ve špičce za účelem opravy, ale čekat dvě hodiny se mi vážně nechtělo, takže nouzový kup křusek u vietnamce a šup útrpná cesta domů autobusem s výlukami, suma sumárum akce na 2.5 hodiny, celkem za 800kč, celou dobu bez WC, jediná pozitivní vzpruha byla super kofi-kávička, jinak bych se z toho všeho seriózně rozbrečela☹
@frndafrrr ležím , ležím 😑 to víš do nemocnice se mi nechce , docela mě včera pan primář vyděsil 😑
@mattonimeloun a kdy jdes na dalsi kontrolu?
Ahoj holky, jdu si pro radu. Dnes bych měla jet zase do Prahy na kontrolu. Ale teď ke svému Dr. Nechce se mi tam, když jsem byla včera na tom screeningu. Zrovna to vyšlo tak blbě, že jak mi minule nevyšel ten screening kvůli tomu že nejela ta dálnice, tak mne přeobjednali. A zrovna to vychází takhle blbě. Co myslíte, mám se přeobjednat? 1. se mi tam teda vůbec nechce a za 2. bych raději Klárku viděla třeba za týden a dozvěděla se, že je v pořádku, než hned druhý den po screeningu.
@mattonimeloun To chápu.
@jessulka Taky bych se klidně přeobjednala, ikdyž jsem šla taky 2.den(vycházelo mi to dokonce na stejný, ale to už se mi nechtělo), jediné co mi dělal navíc bylo měření čípku.

@vilmic uvidíš. Dvojčátka se můžou narodit dřív. Tak po vánocích už by to bylo ok.