icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
3. říj 2018

@jessulka krásné... Ale já už toho mám tolik, že nemůžu kupovat další! 😁😀

jednaholkaa
3. říj 2018

@skretik Ach jo, tak to me mrzi :( Tak snad se to tak jenom zda. Casto to fakt cernejsi uz nemuze byt a pak se to zas nejak obrati, drzim palce. Skoda, ze v tom tehotenstvi, to fakt clovek chce mit spis klid.
Hodinu od Prahy je barak. Me se nelibi ze kolem toho baraku neni zadna poradna priroda. Chodim ven se psem a tam moc neni kam, Plus to mestecko je taky celkem dira. No nic..mela bych byt rada, ze mame kde bydlet 🙂

andelka
3. říj 2018

@jessulka Já jsem též zvědavá,jak bude vypadat. Hlavně když nebude šilhat po tatínkovi 😀 Dan je celý táta,Domi zas po mně. On byl vůbec naprosto kouzelné batolatko. Hele, nesežrala bys ho? A teď jaký je to velký lump už.

skretik
3. říj 2018

@jednaholkaa a nejde to tak, ze jezdit na chatu na barak a treba jednou...? Ja bych z Prahy taky nesla a to miluju prirodu a venkov ... ale na navstevu a par dnu :D

dominika963852
3. říj 2018

@jessulka Tak to byla vážně droboučká 🙂 . Jsem zvědavá,až Klárku uvidíme na fotečce po porodu 😉 . To mě zase přijde, že Domík je Jarouškovo dvojče,tak jsem zvědavá 😀 .

jednaholkaa
3. říj 2018

@skretik No, tak to delame ted, pritel tam obcas v tydnu prespi, on tam totiz pracuje.. takze tam nechce dojizdet kazdy den do prace z Prahy. Z baracku to ma do prace 5 min..

skretik
3. říj 2018

@jednaholkaa jo taaaak , tak to ho pak chapu, ty s ditetem muzes byt doma a on by byl kousek od prace , na to se tezko hledaji argumenty, vid

evelinkaw
3. říj 2018

@val333 mě když dělali minulý týden screening, tak milost pán byl pěkně na stojáka, hlava mezi žebry a nohy dole,takže kopance do močáku jsou standard 😨

jednaholkaa
3. říj 2018

@skretik Prave :/ Jenze po matersky ja bych to mela do prace 2 hodiny ..

jednaholkaa
3. říj 2018

Holky, nevite nekdo, jak je to s tim formularem na materskou? "Žádost o peněžitou pomoc v mateřství". Musim s tim prijit ke gyn a ona me to vyplni? Nebo tam tu zadost maji a daji me to vyplneny a ja to akorat donesu do prace? Nevim jestli to maji nebo to mam hledat nekde na netu... Diky

evelinkaw
3. říj 2018

@jednaholkaa mě v prvním těhotenství dal formulář gynekolog, potvrdil mi jej.

jednaholkaa
3. říj 2018

@evelinkaw Diky! Asi to tak bude i podle netu.. zacala jsem to asi resit s predstihem 🙂)

jenssy
3. říj 2018

Ahoj holky, tak mám také za sebou úspěšný II. screening 🙂 čekáme krásného zdravého chlapečka, váží 340 g, odpovídá podle UTZ 20+2, podle PM jsem dneska 19+6 🙂

andelka
3. říj 2018

@jednaholkaa já mám tentokrát poprvé nárok na PPM,a myslím si,že papír mi dají na gynde,tam mi to potvrdí, napíšou datum a odnesu to zaměstnavateli. Vtipné je,že mám jít na md 21.12. a tak jsem zvědavá,kdy mi přijdou první peníze. Mezi svátky to tam asi řešit nebudou.

renulkka
3. říj 2018

Holky! 😀 Vy mi dáváte! 😭😂 Všechny tu chodíte na 2.screening a já budu na něj čekat až do 18. 😂 To už budem 22+6 😃 Jak já vám tu závidím ty fotky a to, že jste prcky už viděli 😃 😍 Ale samosebou všem moc gratuluju k dobrým zprávám 😍 Jinak jak jste se bavily tady o polohách, tak mě se malá ještě motá, ráno kope dole na močák, z toho kope na levým boku, pak zas dole, pak asi spí, pak zas má nožky asi nahoře, protože mám pěkně okopanej pupík 😂 A pořád cestuje 😃 Ale nejvíc teda kope dole a nalevo, to je jeji oblíbený 😃

mattonimeloun
3. říj 2018

@jenssy gratuluji k úspěšné kontrole 🌹 krásná fotka, to ten náš malý nám pořád ukazuje jen záda 😊 no nechce se fotit , celý tatínek taky se strašně nerad fotí 😐

mattonimeloun
3. říj 2018

Jo mě mimčo leží napříč 😊

jenssy
3. říj 2018

@mattonimeloun děkuju moc 🙂

jenssy
3. říj 2018

@renulkka děkuju 🙂 neboj, taky se dočkáš...my jsme šli s předstihem, poněvadž jde manžel na operaci s kýlou zítra, tak by se mnou příští týden nemohl 🙂

jessulka
3. říj 2018

@jenssy Krásný klučík. Gratuluji k úspěšnému screeningu.

andelka
3. říj 2018

@mattonimeloun já měla minule mimco příčně minimálně do 30 tt. Teď má polohu,jak už se tu psalo, labilní.

jenssy
3. říj 2018

@jessulka moc děkuju 🙂

jessulka
3. říj 2018

@andelka Určitě bude krásnej po tobě 😉

mattonimeloun
3. říj 2018

@andelka jo doufám že se otočí 😊
i když teď mám klidový režim , mele se tam teda pořádně.

basice
3. říj 2018

@renulkka já jdu na druhý screening také o něco později a to 12.10.a budu přesně 21+0tt. Neboj, to uteče. Zítra jdu do poradny, tak doufám, že malou zase uvidím 😏

renulkka
3. říj 2018

@basice No já malou už neviděla od prvního screeningu :( Takže už jsem vážně nedočkavá :D Ale říkám si, že už jen 2 týdny čekání, tak to snad vydržíme 😂😍 Ale utíká to pomale, když se na něco čeká :D

silwiin
3. říj 2018

Me dneska jednakolegyne potadila stranku george.com, maji tam hromadu bodycek v packu - jedno vychcazi treba na 25,-
Ale zas postovny...:( vyplati se to vzit ve vetsim mnozstvi nebo s nekym napul, aby se to postovny vyplatilo. Ale maji nektery veci hezky🙂

Ad vytok - zadny me netrapil ani pred tehotenstvim, a ani pri nem. Ani u prvniho a ani ted u druhyho se nad tim nikdo z doktoru nepozastavoval, ze zadny nemam. A jedna dr se spis i tvarila, ze kdyby nejaky byl, tak ze je to problem? Tak ted jsem zmatena, kdyz ctu ze kdyz vytok neni, tak je to spatne...

A k te materske - je nutne nastoupit na materskou tech 6-8 tydnu pred porodem? Nejde nastoupit na materskou az PO porodu?

jessulka
3. říj 2018

@basice
@renulkka To už uteče jako voda. Já šla taky až 21+6.
Mne je dnes celý den nějak divně. Ráno jsem měla průjem, tak jsem přes den jedla jen suchý. Ani teplý oběd jsem neměla. A k večeři jsem si udělala suchý těstoviny a je mi po nich nejak divně. Že by nějaká střevní chřipka?

basice
3. říj 2018

@renulkka tak to je tedy už dlouhá doba, co jsi ji naposledy viděla. Mě naštěstí dělá doktor při každé poradně i ultrazvuk, sice rychlý, ale aspoň něco. Tak přeji ať ti to utíká rychleji 😏

basice
3. říj 2018

@jessulka tak snad tě to do rána přejde a nevyklube se z toho žádná střevní chřipka 😒 i když teď asi dost řádí😒

Strana