Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@michaelarei asi to i zavidim, ja musim fungovat uplne normalne jakoby nic, je mi lito syna, protoze vecer, kdyz se konecne sejdem doma, jsem uplne ko, do toho ten strasne bolavej zub a on to hrozne tezko nese, kdyz mi neco je, ale ja jsem tak unavena, ze to proste nedokazu ovladnout, tak aby nic nevidel
Holky, koukám že je asi neco ve vzduchu...manžel má dnes dovcu a děláme na domě, kam se stěhujeme...no a co se nestalo. Rano cestou z krámu jsem sebou švihla na silnici a mam rozbity koleno a loket....naštěstí jsem bříško uchránila...ale ruka nepoužitelná, narazena...Takze toho tady moc nezmůžu a ještě kulham...:(((
@skretik No to je jasný že musíš byt unavena neskutečne a ještě dotoho když něco bolí to to už je neunosné... Všechno musí byt vyčerpávající to te plne chápu vím si to predstavit je mi lito a bohužel někdy to už nejde skrýt když je blbě člověku. ..
@tynazezu Jeeej dobrě že briško uchráněno, přeji ať se to hezky rychle hojí a hlavně moc nebolí ☺
@andelka asi hodně záleží pod jakou sociálku spadáš, že? Protože příbuzní, kteří pobírali u nás v Kolíně, tak taky čekali... Já kvůli práci spadám někam pod Prahu, ale ani nevím kam 🙂 Tak doufám, že si tenhle standard udrží a nebudu teď čekat když už mi mají přijít peníze jenom od nich... Ale je fakt, že u nás je i rychlá a spolehlivá účetní v práci...
@skretik :( sakra to je fakt narocny. Taky bych se snazila ten inbalgin brat co nejmin, podle me delas dobre.. Ty jo, ale to nevim jestli je normalni aby to tak dlouho bolelo.. abys tam nemela nakou infekci. A je to dobrej zubar? Sakra, ten tvuj by te mel ted spis podporit noo..
U nas sex dal pokracuje naopak super, rikam si dokud nas dite nerusi, ze si to uzijem co to jde 🙂 Akorat jsem si tuhle rikala jestli to tomu mimi nejak nevadi 🙂)
@michaelarei My jsme se bavili o miminku a o tom, že má teda těch 510g. A z něj právě vylítlo, že se nediví, že má mimčo tolik, když jsem tak tlustá a mám břicho jak kdybych už měla jít rodit. Chlapi normálně nebiju, ale zasloužil by si pořádně proplesknout. Vysmála jsem se mu do ksichtu a pak jsem začala komentovat jeho figuru. A ještě jsem si k tomu přidala, že se mi líbí sportovci, který o svou postavu dbají. Tak mi řekl, že určitě vlhnu při každém předávání Verunky jejímu tatínkovi, který je svalnatý od hlavy až k patě. Tak jsem řekla, že má pravdu, že Verunky tatínek je fakt kus a že jsem ráda, že má takového svalnatého tátu, alespoň si na ní jen tak nikdo nedovolí. A to ho nas*alo asi ještě víc.
@jednaholkaa je to takovej mladej kluk , moje dr.tam neni. Nemela jsme si to nechat trhat 😞 , ale on tvrdil jak to bude v pohode 😞. Zanet tam dle nej nemam, mela jsem hned na zacatku,ale ted uz pry ne. Uvazuju jestli nezaskocit k me obvodni dr., ze by mi udelala CRP, ale nevim jestli by to neco ukazalo. Teplotu nemam, ale celkove mi neni dobre, ale to uz je asi vycerpani a hlavne jsem strasne unavena , zacinam mit strach i o to mimi
@arielka222 Já odmarodila 2 těh. Za sebou a taky nikdo nepřišel, ikdyž sousedi kontrolu měli, ke mě jako těhotné nikdo nedošel, ale stejně jsem se cítila líp, když jsem byla na MD, prostě lepší pocit, těch 14 dní když se rozpočítá na 3 roky, tak to fakt rozdíl je nula prd, každej dr. si taky dělá vše po svém. 😀
@skretik No ty si s tím zubem užíváš, zkusit to můžeš, ale pozor v tomhle počasí ať si od obvoďáka nedoneseš ještě něco lepšího, já furt nevím kdy tam půjdu pro razítko. Zubaře asi prdím, ikdyž se mi chtěla rejpat ještě ve 3 zubech, ten jeden co mi udělala stačí, nevěděla jsem o něm dokud na něj nešahala a teď mi furt něco leze pod plombu a ještě 2h po tom co to vypreparuju mě huba bolí. 🙄
@skretik A v noci nemuzes spat bolesti nebo proc? Potrebujes si poradne odpocinout..
@skretik Tak alespoň ví, že mne to fakt urazilo a už mu na to tlustý břicho ani nedám sáhnout. Má slabá stránka je upřímnost. Tak jsem mu zkrátka upřímně řekla, co si já zase myslím o jeho postavě. Má to chlapec trochu blbé, on se nemůže vymluvit na to, že je těhotnej. On s tím musí buď žít a nebo s tím začít něco dělat. Jeho boj. Namíchnul mne a takhle si naběhl. To asi nečekal 😂
@frndafrrr ona tam moc lidi nemiva, uz je v duchodu a nechava si jen par svych starych znamych pacientu. spis nevim, jestli to vubec muze neco ukazat....
@jednaholkaa bolesti nemuzu spat a syn dneska v noci byl taky nekolikrat vzhuru, ze ho boli bricho a pak mel nejaky nocni mury
@skretik :( sakra tak to asi nebyl dobrej napad ta osmicka.. jestli to teda nebylo akutni.. I kdyz zase kdyz je problem se zubem tak to chce vyresit aby ten bordel nesel do krve..
No tak uvidis, s tim ibalginem by ses mozna alespon vyspala, tak kdyz to bude neunosny, tak si ho vzit..
Holky ahoj, já bych spala až bych brečela☹ ráno vstávám do práce před pátou, takže večer odpadávám průměrně o půl deváté, strašně mě to štve, ale říkám si, že tělo si samo řekne co a jak, jinak začala jsem 21tt a zatím teda ani náznak pohybů, prostě nic, netuším kde ten můj lumpík bivakuje, naštěstí alespoň dle angelsoundu vím, že je ok.... dnes v noci mě probudila šílená křeč v lýtku, nemohla jsem se toho zbavit a docela mě to vyděsilo, hořčík piju, ale někdy to hold odfláknu, tak by to asi chtělo dodržovat pravidelnost nebo myslíte, že mám radši pro jistotu ještě zavolat mudr. co a jak?
@jednaholkaa asi to bylo akutni, teda podle nej... ja tomu nerozumim, uz mam jen jednu spodni a to uz si nenecham vytrhnout,ani kdyby mi za to zaplatili....
@jessulka No ten Teda dava však vůbec tlusta nikde nejsi a nechápu ho,neříkám znám ženy co fakt od rána do večera jedli a hlavně nezdravo -mastni, hamburgery,sladky bomby,tak to bych pochopila ale takhle vůbec Ale si mu to hezky vysvětlila ,třeba být upřímný 😀asi nadšený nebyl. ..
@michaelarei @jessulka oni si podle me totiz ti chlapi prijdou desne vtipny , ani to tak mozna nemysli
@skretik Možná jo to by byla ta lepší varianta 😊
@jessulka taky mi nepříjdeš nikde tlustá , teda to by mě taky naštvalo !!! a i kdyby jsi měla už třeba 15 kg nahoře NO A ?
Měl by si víc važit že jsi ty i miminečko v pořádku 😑
Holky já dneska co vstanu mám břicho jak beton a bolí 😢😢
@skretik No se zuby v těhotenství je riziko. ..vzdy raději po ,už si nedej nic ,však člověk děsne trpí, u mně je bolest zubů větší než porod. ...
@mattonimeloun Děkuji, mám navrch zatím 5 kg. Každý měsíc jsem zatím nabrala 1kg. A to mi zase nepřijde na 23. týden moc. Jeho ex v těhotenství skoro nejedla, aby náhodou nepřibrala a neměla pak problém to shodit. Tak mne s ní asi srovnává, nebo nevím. Ale když to tak vezmu, proč sakra komentuje mojí postavu a dítě které nosím JÁ? Vždyť jeho se to přece vůbec netýká. On to dítě nepřivede na svět, on nezažije tu bolest a on ty kila pak nebude shazovat za mne. Chlapskou demenci opravdu nechápu 😂
U nás naštěstí řeším váhu a bříško a sex jenom já. Chlap je skvělý. A vím že potom bude dělat co může,abych to shodila a abych byla fit. Mám nahoře skoro 6 kg, teď to jede snad půl kila týdně. Doufám že se to zastaví,jinak nevím nevím, ještě 3,5 měsíce přede mnou.

@val333
@jessulka No holky taky se divim, že vám ty chlapi v těhotenství koukají na váhu a jak vypadáte. .. Můj je presnej opak pořad mi nabízí jidlo, nosí maskrty a pořád ptá co by jsem chtěla cokoliv. ..Taky mi pomáhá a když už dělám vic hned mně posílá si sednout s nohami nahoru abych si odpočinula a to vy holky chodíte do prace což už je zátěž, mněli by nato ty chlapy myslet .