icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
4. říj 2018

@jessulka to radsi nechtej vedet, ale rekla bych, ze neprizna, ze je doma bez sexu...

@frndafrrr treba maji taky takovahle "fora" a placou si tam :D :D :D

jessulka
4. říj 2018

@seveneye Vysavač nemá skrytý význam. To mne napadlo v té souvislosti, že by ho vysál na několik dní dopředu a třeba by pak měl lepší náladu 😂😂😂
Víš, mne překvapuje, že místo aby byl rád, že už je mi konečně dobře a že si už můžu dát k jídlu nač mám chuť, tak jsem najednou tlustá a mám velký břicho. Já se včera držela zuby nehty, abych v zápalu boje nezaútočila slovně na tu jeho parádu v kalhotách.

frndafrrr
4. říj 2018

@jessulka Teď mi volá z galanterie, mluví s prodavačkou a mě oslovuje Fanynko. 😂😂😂 Že mi říká maminko, to jsem si zvykla, ale že mě před lidma oslovuje tak, jak si někdy říkáme doma (nevím už ani proč jsme Fancek a Fanynka😂), tak to je moc. Ještě u takové drbny, to zítra bude vědět celý město, že mi zahýbá s nějakou Františkou. 😂😂

skretik
4. říj 2018

@frndafrrr :D :D :D :D :D no koukam, ze se tam taky nenudite :D

@jessulka jezis to nevytahuj, to uz je moc silnej kalibr :D :D :D

andelka
4. říj 2018

@mattonimeloun já jsem za 2 měsíce neměla,ale na začátku roku jsem byla též s rizikovým na pn 9 týdnů a kontrola mi přišla asi 6 týden. Rozhodně není pravda že na těhotné nechodí. Oni by ani důvod pn neměli znát.

jednaholkaa
4. říj 2018

@jessulka Tak jasne ze nema na tebe byt proc nastvany, nemuzes za to. Treba je proste nastvany na tu situaci a vyleva si na tobe zlost.
@skretik Jo, to bych taky nevytahovala 🙂)

frndafrrr
4. říj 2018

@skretik Nikdy a souhlasím @jessulka to bych taky nezmiňovala, ať pak nemáš stopku ty. 😀

jednaholkaa
4. říj 2018

@frndafrrr Muj chlap resi s kamaradama akorat tak auta 🙂) Ty ani jeste nevi, ze jsem v tom, nak na to jeste neprisla rec 🙂)

misak48
4. říj 2018

@mattonimeloun
@michaelarei
@andelka Holky a jestli můžu mít dotaz ještě k těm kontrolám. Kdy na vás přišli? Bylo to vždycky někdy kolem pracovní doby? Nebo třeba i večer, o víkendu, ve svátek nebo tak?

jessulka
4. říj 2018

@frndafrrr

@jednaholkaa No já bych to pojala tak, jako jestli by ho mé tělo vůbec vzrušilo, když říká že jsem tlustá a mám velký břicho. Aby spíš pak chlapec nebyl zklamán, že mu to nefunguje.

@frndafrrr Tak Fanča je dobrá 😀

mattonimeloun
4. říj 2018

@misak48 měla jsem dneska před 13.hod. , jinak vycházky mam 8-10.h a odpoledne 15-19h. Taky by mě zajímaly třeba ty svátky..... Ale já už raději mimo těch hodin nevystrčím nos ven☺

dominika963852
4. říj 2018

@vilmic <3 super zprávy. Moc gratuluji 😉

dominika963852
4. říj 2018

Já jsem dneska tak unavená ženy !! :(
Jinak jsem byla u své DR, zavřená na sto západů (což jsem ráda) , a v pondělí musím přijít ještě na stěr kvůli tomu výtoku, prý ho raději udělá ať víme co to je či není ať do mě necpe zbytečně léky.
A přece se točí :D V pondělí byl hlavou dolu a dnes byl hlavou nahoru :D .
Ještě jsem s odmítla test na cukrovku, doktorce to vůbec nevadilo, ba naopak. Jen jsem ji podepsala papír, že jsem odmítla 🙂 .

misak48
4. říj 2018

@mattonimeloun já se snažím vycházky taky dodržovat, ale občas prostě v pátek po schůzce s dětma je potřeba řešit něco s rodičema, takže se do těch 19 vrátit nestihnu... O víkendu jediné o co mi jde je, když třeba jdeme k tchýni na oběd, tak ta to špatně nese, když bychom dorazili až po 13 hodině, tak jdu taky třeba chvili před začátkem vycházek. Jinak je dodrzuju poctivě. Ale já jsem někde četla, že ty kontroly jsou dvojí - namátkové, které právě vybírá počítač a ty chodí v pracovní dny cca mezi 9 a 5, kdy mají pracovní dobu kontroloři. A pak jsou ještě kontroly na udání, které teda chodí kdykoliv mezi 6-22. Tak mě jen zajímalo, jestli to tak nějak odpovídá 🙂

dominika963852
4. říj 2018

@misak48 Moje tchýně dělá na OSSZ (vyplácí nemocenský i mě 😀 ) . A je to tak, jak píšeš 🙂 . On se k tobě nikdo ve svátek a po prac. době nepožene .

mattonimeloun
4. říj 2018

@misak48 tak to nevím jak to je.
Já taky dodržuji , ale někdy se nestihnem vrátit od tchanovců , právě. Nebo jdu s holkou do školy za 10 min.8.h (vych.od 8.h) ale stává se to málo.......

jessulka
4. říj 2018

@dominika963852 To je skvělé, že kontrola dopadla v pořádku. Test na cukrovku není povinný? Může se odmitnout? To jsem nevěděla. Proč jsi ho odmitla?

michaelarei
4. říj 2018

@misak48 U mně byla 2x a vzda dopoledne jednou 2 hodky před vychazkami a jednou na oběd hodinu před vychazkami.
@vilmic To je super ted už je klídek do porodu.

dominika963852
4. říj 2018

@jessulka Nene není. Minule mi to neudělalo vůbec dobře,byl to pro mě hrozný zážitek . Je to prý i velká zátěž pro mimčo.
Sama doktorka mi řekla, že dřív by mi to ani nabídnuto nebylo vzhledem k tomu, že jsem hubeňour 😀 ale holt, teď jsou takové předpisy.
A ještě k tomu ty první odběry krve na gynde co byly, tak tam se zjišťuje taky cukr a měla jsem 4,1, takže prý super.

skretik
4. říj 2018

@dominika963852 kdy se ma vlastne delat? ja bych to taky chtela odmitnout. je to akorat dalsi neprijemnost...jinak gratulace k uspesne kontrole 🙂

ja prisla ted od dr., poslala me rano na CRP a ze uvidime,ale ze to nevypada na nejaky zanet. Kazdopadne mi i ona rekla, ze si mam aspon na noc vzit ibalgin, ze je to pro mimi mensi zlo nez kdyz jsem ve stresu a nespim, Pry uz ma mimi vse vyvinute a ted jen roste, tak mu to urcite neublizi. A kloklat muzu cokoliv na bolest, kdyz to nepolikam...

cuccinka
4. říj 2018

@skretik ahoj s tou osmickou, já jela na valetolu zkus se zeptat/zjistit zda li by jsi to nemohla užívat (myslím tím 1xdenne) ibalgin na tuhle bolest nepomuze. Záleží jestli to trhání bylo nějak narocne (sekání,či byl trochu vyrostli nebo ne) první dvě osmicky jsem měla vyleceny téměř do 3 dnů. Další dvě osmicky byly komplikovanější trochu ale Bojím i se to minimálně měsíc. Taky mi bylo špatně,krvacelo to , necitlivel mi jazyk a půlka tváře a to i měsíc po vytrhnuti myslela jsem že se odstrelim-zadny zánět nic. Musíš to zkousnout a vydržet ☹ zuby jsou nejhorší bolest v životě 😢

dominika963852
4. říj 2018

@skretik Jsem 22tt a řekla mi to dnes, že bych měla jít na cukr. Tak si myslím, že do toho 25tt se chodí, ale nevím přesně abych nekecala 😉

skretik
4. říj 2018

@cuccinka jezis tos me ted vubec nepotesila ale.. ja jsem si rikala, ze uz maximalne po vikendu bude lip :(. Presne jak pises, boli me pulka obliceje, jazyk, krk, dokonce i konecky vlasu uz 🙈 . Valetol je docela driak to si myslim,ze nebud moct , ale pripadne se zeptat, ale zubar mi dovolil max.paralen :(. Ale porodnik a obvodacka aspon ten ibalgin

dominika963852
4. říj 2018

@hansa19 Tak jsem se cca trefila 😀 . Děkuji 😉

skretik
4. říj 2018

@cuccinka a jak je tobe? uz lepsi?

jednaholkaa
4. říj 2018

@dominika963852 Ja na to taky nechci :( Krevni testy na glukozu jsem mela taky dobry. Ale mam kamosku co je hubena a ve 2 ze 3 tehotenstvi ji to nasli a musela drzet dietu..

ajdamajda
4. říj 2018

Jak rostete? Musim rici ze u 3.tehotenstvi mi bricho roste vice nez predtim. 😀 . Ale zase si to uzivam. 22.tyden zacinam zitra

ajdamajda
4. říj 2018
ajdamajda
4. říj 2018

Jinak ja mam vytoky kazdy den. Hlavne po namaze to ze me tece. Jako sople z nosu, tahle jako ovulacni hlen. Ale je mlecny ci nazloutly. Pry ok

Strana