icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
5. říj 2018

Ahoj holky, k tomu sexu, my jsme s muzem spolu 15 let. Kdyz mi kdysi nekdo rikal, ze nejhorsi na druhem diteti je ho udelat, tak jsem mu neverila, ale mel pravdu. My spolu naposledy spali pri poceti a zda se, ze to nechybi ani jednomu. Kdybych mela shrnout cetnost za poslednich par let, tak je to tak max. 10x do roka a to si jeste pridavam.. Ale muz je zlatej. Treba predevcirem jsem byla tak unavena, ze jsem si sla lehnout uz v sedm a on se postaral o syna a ja vstavala az v pul osme rano. 😉

andelka
5. říj 2018

@seveneye mohla bych též poprosit do zprávy. Taky jsem se do tabulky nedostala,nejde mi to.

andelka
5. říj 2018

@1nelinka
@jessulka ja už na klasiku taky tolik nejsem,už jsem na to nějaká zdechla s tím bříškem ale aspoň 1x týdně si čas a náladu udělám. A tak 3 x to vyřešíme jinak. Včera dokonce 2x za den ( protože předtím 3 dny nic, náročná práce, málo času).

misak48
5. říj 2018

Holky tak se musím pochlubit, včera už jsem to večer nějak nezvládla 🙂 byli jsme odpoledne vybírat kočár, s tím, že teda korbičku doma máme, chtěli jsme vajíčko a k tomu rovnou nejaky lehký skladný sporťák, na jehož konstrukci půjde vajíčko nacvaknout. Takže jsme přivezli domů tohohle krasavce, jsem z něj fakt nadšená 🙂 vajíčko jsme původně chtěli jejich, ale víc nás přesvědčil Cybex nakonec. Pak jsme ještě pořídili Isofixovou základnu do auta. No a vzhledem k tomu, že to všechno platili tchánovci a tchyně vypadala, že koupí všechno na co se podívám, tak jsme nakonec dotáhli ještě ten koupací kyblík (nakonec teda vaničku Shnuggle - to je tak jako něco mezi kyblikem a vaničkou) a dokonce i odsávačku, které jsem chtěla kupovat až časem 😃

dominika963852
5. říj 2018

@alishaa Tak na to bych se musela poptat, ale tak prvních 14 dní nemocenský řeší práce (vyplácení i kontrola) a potom určitě v místě bydlíště, jelikož se tam budeš po dobu nemocenské muset zdržovat . Od listopadu je to fajn, když potom už je kousek na mateřskou 🙂

smigli
autor
5. říj 2018

@misak48 V čem má výhodu ta vanička Shnuggle oproti normální vaničce s lehátkem? Ségra mi jí nabízela a já jí odmítla, tak jestli jsem neudělala chybu..

arielka222
5. říj 2018

@misak48 krásný výběr. Máme taky vajíčko Cybex Cloud s Isofixem a super kup. A sporťák na cestování jsme pořídili Joie a jsme s ním moc spokojená. Je lehky, skladny a vejde se do letadla do kabiny což my jako cestovatele oceňujeme 🙂 A jinak Sunggle kyblík mám po synovi a byl v něm moc spokojený. Jen teda úplně malé mimčo se v něm špatně koupe takže my používali až cca od 2 mesicu kdy udržel hlavičku 🙂

misak48
5. říj 2018

@smigli pro mě je hlavní výhoda prostor, který zabere. Máme jen sprcháč a k němu docela malou koupelnu. Takže jsem od začátku chtěla kyblik (i proto, že se říká, že jsou v něm děti spokojenější) a tohle mi přišlo jako docela dobrá alternativa 🙂
@arielka222 tak to ráda sylsim, mě se hlavně kromě skladnosti ty sporáky Joie prostě strašně líbí vzhledově. Třeba oproti easywalkerum... Já mám klasickou vaničku s lehatkem doma půjčenou od kamarádky. Takže počítám s tím, že ji mám jako alternativu kdyby to s kyblikem nešlo...

smigli
autor
5. říj 2018

@misak48 My máme taky jen sprcháč, ale má vyšší vaničku, cca 10 cm vody. Takže jsem syna asi do 4 měsíce koupala v klasické malé vaničce na lince v kuchyni a pak šel už s lehátkem do sprchy.. Takže mi teď přijde trochu zbytečná u mě..

jessulka
5. říj 2018

@1nelinka Fakt ne. Asi jsem hrozná, ale už nedávno jsem tu psala, že mi chlap teď nevoní. Vadí mi jeho pižmo, jeho vůně dechu, vadí mi vůně jeho sprcháče, jeho parfému. Jako bych na něj měla alergii. V noci se mi špatně spí, jak už je teď chladno, tak nemůžeme větrat, protože by byla v ložnici zima a mohla bych nastydnout. Takže se často budím, protože tam cítím ten těžký vzduch. Nedovedu si představit, že bych ho měla, jak ty píšeš přeblafnout. To bych fakt nedala. Jednou jsem to zkusila rukou, jenže to bylo tak na půl hodiny. Si to užíval. A mne to přestalo bavit, ruka mi málem upadla. Jsem si připadala jak nějaká sexuální mašina, která ho musí za každou cenu uspokojit. Takovéhle hrátky nesmí být povinnost, ale musí na to být chuť. A tu já právě nemám, díky tomu, jak mi nevoní.

jessulka
5. říj 2018

@misak48 Také budeme pořizovat nový sporťák. A budeme kupovat Easywalker QTRO Plus.

skretik
5. říj 2018

@jessulka s tou vuni meho chlapa to mam stejny, jen predstava se ho nejak vic dotknout se mnou absolutne nic nedela 🙈 . Strasne mi vadi jeho deodorant a parfem, vi to a presto se tim klidne strika primo prede mnou, blbec... ale ja sama nemuzu pouzivat parfemy a mydla a tak, ze vseho se mi zveda kufr...

jessulka
5. říj 2018

@skretik Je to hrozný, viď? Já po něm nemůžu jít ani na záchod. Zvedá se mi kufr. Parfém a vůně mojí maminky, nebo mých kolegyní v práci mi ale třeba zase voní. Nepoužívají totiž tak silné vůně. A nejvíc ze všech mi voní Verunka 🙂 Voní mi její vlásky. Vždycky večer když jí uspávám, tak se spolu muchlujeme. A líbí se to i Klárce, začne vždycky tak zvláštně kopat. Asi radostí, že jsme všichni pohromadě.

renulkka
5. říj 2018

@jessulka
@skretik Holky, to je mi lito, jak vám chlap teď "nevoní" 😔 Nedokážu si to představit... Já mám také sex zakázaný, ale upřímně už jsme ho párkrát zkusili... Bylo to vážně moc pěkný a intenzivní... Teda polohy nic moc, nejlíp mi to vyhovuje nahoře, kdy břicho se zareje do manžela a mě to netlačí :D Ale po orgasmu si to teda užívám dost dlouho s tvrdým bříškem nebo kontrakcemi :( Takže je to opravdu výjimečný... A už se těším na konec, kdy mi bude tak nějak jedno, jestli to rozjede porod 😀 Ale teď ten strach mi to většinou moc nedovoluje, abysme to měli víckrát :( Tak aspoň chlapovi sem tam vyhovím jinak 🙂 Ale pokud vám nevoní a díky tomu ani pak nepřitahuje, tak bych se taky nepřemáhala 🙂

skretik
5. říj 2018

@jessulka aha tak to me vadi jeho a te me kolegyne, dneska jsem s ni jela ve vytahu, malem jsem nedojela :/ . A vcera u doktorky byl taky jeden kluk a malem jsem z te ordinace utekla . Vadi mi ted vsechny "umele vune", i na zachode cistici prostredky, snad to pak prejde

skretik
5. říj 2018

@renulkka no chapu ze je to tezky, ale moc neblbni, ja vcera jen luxovala a bricho tvrdy jak blazen pak... a v noci me vzbudila takova krec v lytku, ze jsem az bolesti omdlela, tak jsem rano nasadila magnezium ac mi dr.rikal, ze je to zbytecny

seveneye
5. říj 2018

Dobře posílám i sem, schválně jsem se včera vrhala do tabulky, že to bude přehlednější, ale nevadí...
- 100 Kč sleva nakup nad 1000kc na www.prodeti.cz s kódem ONARIJEN18
- dodatecna 20% sleva na produkty ve výprodeji na www.feedo.cz s kódem VYPRODEJ20
- 20% na vše kromě vybraný u značek na www.kasparek-baby.cz s kódem ONADNES10-18
zatím jsem neměla čas shlédnout co by se dalo výhodně pořídit, tak kdyby měl někdo při PN nebo jindy čas a podal zajímavé tipy budu ráda🙂
jinak vzhledem k blížícímu se víkendu přijímám také tipy na něco rychlého a dobrého k vaření, nějak mi došla inspirace☹

arielka222
5. říj 2018

@arielka222 my máme hlavní kocar Cybex Priam, ten Joie je ale fakt super na cesty a výlety a teď ho bude mít syn a mimi Cybex. Doufám ze nebudu muset pořizovat sourozenecký a nějak to dáme takhle 🙂 S tou vaničkou uvidíš, kamarádka v kyblíku koupala od mala, ale já se bála jak byl zkroucený a blbe se mi myl a pak jak povyrostl už to bylo v pohode 🙂

val333
5. říj 2018

Tak holky, dneska mi začíná 24. tt 😊 a dozvěděla jsem se od koníka , že od tohoto týdne už se dá porodit a miminko s lékařskou péči přežije... Takže to beru jako fajn překročení další mety 😉 😀 😀

frndafrrr
5. říj 2018

@misak48 Je moc krásný😍, taky jsme ho měla v merku, ale mi vadí, že nejde otočit sporťák proti směru, je to návykových a jak jsem jednou zvyklá...

misak48
5. říj 2018

@frndafrrr tak to chápu 🙂 byla to jediná věc, kterou jsem řešila, ale nakonec jsem došla k závěru, že to nepotřebuju. Myslím, že tim, že jsem to nikdy nevyzkoušela mi to chybět nebude 🙂

frndafrrr
5. říj 2018

@misak48 Určitě, je to fakt jen zvyk a navíc ty otočený sedačky nevypadá ani tak dobře, jako tak jak klasický jsou. 🙂 Pak musíš dát info, jak se jezdí.

jednaholkaa
5. říj 2018

@1nelinka Taky si myslim, ze by se zenska mela ke vzajemne spokojenosti o chlapa alespon postarat. Mam kamosku co to dela tomu svemu nejmin jednou denne, protoze takovou ma on proste potrebu 🙂) Ty blaho, jako ze vubec nic, tak to je podle me chudak.. U nas je to opacne, pritelovi to vyhovuje tak jednou tydne a pro me je to malo, tak se snazi i jinak. Ale jako vic nez treba dva tydny nic ..to uz by sel z domu, to by proste neklapalo. Kazdy to ma ale jinak, cokoliv vyhovuje obema je v poradku 🙂

misak48
5. říj 2018

@frndafrrr uvidím jak ho na to vajíčko využijeme 🙂 protože jako sportak ji budu beztak využívat až tak za ten rok...

jessulka
5. říj 2018

@renulkka Tak to tě teda obdivuji po tom všem, co sis už vytrpěla, navíc máte to zakázané a stejně na to vlítnete 😨 To teda zírám 🙈🙉🙊

jessulka
5. říj 2018

@skretik Také mne v noci začínají chytat slabé křeče. Tak si skočím do obchodu pro Magnezii a budu ji pít.
@seveneye Asi udělám rizoto, nebo nějakou omáčku s rýží. A polévku kuřecí s játrovými knedlíčky.

frndafrrr
5. říj 2018

@seveneye Tak já mám na víkend vymyšlený cuketový nákyp a uzenou polévku, protože dnes je uzené s kaší, na neděli pak medové kuře s basmati rýží, ale ráda se taky inspiruji co udělat v týdnu, co si budem povídat, je to pořád dokola.

jednaholkaa
5. říj 2018

Holky mam duluuu, mam desnou radost 🙂 Ze se nekdo nasel..snad bude fajn 🙂

renulkka
5. říj 2018

@seveneye Já mám koprovou polévku od včerejška a dělám pro mě přírodní vepřový platek na cibulce se sýrem a bramborem a holkám to hodím akorát do trouby a jim k tomu šupnu do kuchtanku i brambory a udělám jim hranolečky 🙂 Včera jsme byli dopoledne nakupovat, tak jsem nestíhala, tak měli holky květákový mozeček a my s chlapem rychlovku, těstoviny se salámem zalitý vajíčkem a osmahnutý 🙂 O víkendu vůbec nevím, zítra jedem k našim, tak myslím že bude starostův měšec s br.kaší a v neděli vubec netuším, co doma budu vařit :D mám tu ještě patizon, tak vymyslím něco z něj 🙂

mattonimeloun
5. říj 2018

@seveneye ahoj , tak my dnes španělské ptáky a rýží , na ale víkend má chuť muž na segedin s, knedlem 😋

Strana