icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
9. říj 2018

@misak48 Tohle je takový klišé, ale jen spi.. Spi dokud to jde.. :D Já když nemám polední spánek, což se poslední dobou stává docela často, tak mívám pak během odpoledne/podvečera krizovku. Ale řekla bych, že by to mohlo být horší. Vstávám mezi šestou sedmou a chodim spát kolem půlnoci, ale já teda nikdy nebyla úplnej spáč. No, uvidíme co další týdny přinesou.

pitrisek87
9. říj 2018

@michaelarei Díky za info, moc krásná fotečka a asi i zážitek 😉
On manžel by rád věděl zda je v bříšku holka nebo kluk... Teda já stejně počítám s další holkou ale co kdyby náhodou 🙂
Jinak gratuluji k holčičce, to musel být celkem šok co...

jednaholkaa
9. říj 2018

@misak48 Spim docela dost, ale pres den v praci jsem normalne aktivni, mozna i vic nez normalne ted kdyz uz vim, ze to mam za par 🙂 Akorat me teda prestalo bavit varit, doufam, ze to prejde. Ted kdyz prijdu z prace, hodinu vencim psa, tak uz se mi pak fakt nechce nakupovat a varit. Takze jime po restauracich a nebo si nechame neco dovezt. Zitra pracuju z domu, tak se chystam se hecnout a neco udelat..

smigli
autor
9. říj 2018

@jessulka My mame kazdy svuj ucet a nemenila bych. Manzel plati provozni veci jako internet, televize, poplatky (byt je jeho), ma hypoteku na byt k pronajmu, ale tu vicemene splaci najemnici, dela vetsinou nakup na vikend. Ja si platim telefon, krouzky pro syna a jeho vydaje, darky, nakupy v tydnu (jelikoz maso, drogerii a tak taky nekoupi). Sem tam mi posle nejake penize, ale co kdo nakonec vyda jsme ani nerozpocitavali, ja mam dost nasetreno, takze bych to zvladla i sama. 😉

smigli
autor
9. říj 2018

@misak48 Jooo, ja jsem taky desne utahana porad, spala bych furt. Bohuzel si to nemohu dovolit, syn vstava v sedm a posledni dobou ani nespi po obede, takze moc odpocinku nemam. Vecer zas nemuzu jit spat driv, protoze jeste do konce roku pracuju, tak musim makat na pc.. Rikam si, ze se z toho asi brzo zblaznim a pak si udelam krasnou dovolenou v Bohnicich. :D

michaelarei
10. říj 2018

@pitrisek87 No šok to byl teda a ted vůbec nevím co kupovat, raděj si to jěšte nechám potvrdit přiští týden a pak v pořadně:D Hlavně ,že je to krásné zdravé miminko jak skonstatoval doktor..

val333
10. říj 2018

Tak jsem se dneska v noci celou noc starala o manžela, kterej přišel totálně na šrot z akce z práce... No, co vám budu povídat... Nejvíc mě štve, že malej byl semnou celou noc vzhůru, kopal jak zběsilej... A nejspíš se zas otočil nozkama dolů! 😓.. teď se vůbec neozývá, tak nejspíš dospava...

tristie
10. říj 2018

@mattonimeloun mám za sebou včera dvě relativně úspěšná praní 😀:thumbs up: některé oblečení bylo spíš žluté než bílé a někde byly spíš tečky. Většinou na overalkach nebo u krku oblečení. Podle mého názoru to je od slunečnicového olejicku, který jsem mazala po koupání. Dala jsem na rady v nějake diskuzi a šla na to takto :
1. Namočila jsem přes noc do vany: bohatě zalila přes oblečení jarem, zasprchovala a zasypala ještě práškem denkmit na jemné prádlo (mít jiné, dám silnější 😉).
2. Ráno jsem vypustila už žlutou vodu, prádlo trochu posmudlala v ruce a namočila ještě na chvíli do vody s nastrouhaným žlučovým mýdlem denkmit a na konci zase trochu v ruce pošmudlala - u druhé várky už jsem podruhé nemáčela.
3. Hodila jsem do pračky: do dávkovače na běžné praní prášek denkmit, do dávkovače na předpírku(pro odstraňovač skvrn) prášek denkmit, žlučové mýdlo a kapku Vanishe; do bubnu k pradlu znovu nastrouhané žlučové mýdlo a malou odměrku Vanishe oxi action 😇😇😂
4. Dala prát na nejdelší program: bavlna eko, na 60°, s programem na skvrny a přidala jsem extra máchání. Celkem 6-hodinový program 😎
Většina je bez fleků, fakt doporučuji.

skretik
10. říj 2018

@val333 to ses hodna manzelka :D a neboj malej se jeste nekolikrat otoci 🙂
@misak48 zrovna dneska rano jsem si rikala, ze je pro me tezsi a tezsi rano vstat a vypravovat syna do skoly a jet do prace, nejradsi bych apson jeden den zas prolezela doma v posteli a nemusela nic, ted tu padam unavou :/
@michaelarei tak to je pekny sok :D :D :D , skoda, ze se to neodhalilo az u porodu, kdyz uz teda :D :D :D

skretik
10. říj 2018

jinak ja dnes byla na kontrole, vsechno v pohode, jen jak mi casto tvrdne bricho, tak to pry bude asi drazdiva deloha, tak bych mela vic odpocivat a mam si sama rozhodnout, jeslti nechci zustat doma, i kdyby jen na 1-2tydny. Magnesium mi nedal, ze si mysli, ze to stejne nepomaha. Za to mi porad nuti zelezo. To je opravdu doktor od doktora - nazor od nazoru. O a pribrala jsem uz 11kg 🙈 , rikal, ze sam nevi proc nekdo pribere hodne a nekdo malo, proc je jedno tehotenstvi tak a druhe tak, ale ze to na me neni videt. Rikala jsem mu, ze jim normalne, ani sladkym se necpu, tak pry je to skoda a mam si dat vecer poradny dort :D . Kazdopadne jsem objednana na tu cukrovku, chtela jsem to odmitnout, pry je to moje pravo, ale kvuli tomu pribirani by se spis klonil k tomu at na to jdu, kdyby nahodou. Na kontrolu za 3tydny kvuli te drazdive deloze...

mattonimeloun
10. říj 2018

@tristie Ahoj 👋 a děkuji zkusím , už jsrm zkoušela kdeco , fleky jsou menší ,ale pořád trošku jsou. Ten JAR zkusím to už jsem slyšela taky.

mattonimeloun
10. říj 2018

@skretik je to tak jak píšeš doktor od doktora , názor od názoru 😊
Já za sebe můžu napsat že mě ten Magnosolv fakt pomáhá , netvrdne mi to břicho tolikrát za den jak tvrdlo.
Jinak s železem mě straší taky , docela se bojím , protože trpím na zácpu. Prý je toho více tak zkusíme co mi bude sedět , no už se těším 😁

ajdamajda
10. říj 2018

Me se zdal strasny sen. Nocni mura 😀 pribrala jsem na 90 Kg 😀 coz bych musela nabrat 40 😀 ...docela vydesene jsem se probudila.
Delala jsem svickovou, dlouho jsem na ni mela chut. Ale s testovinama. Nesnasim knedliky. Nechutnaji mi zadne, ani sladke.
Ale omacka, tu muzu i samotnou

ajdamajda
10. říj 2018

Nevite cim dostat z obleceni mastne skvrny ktere se nevypraly, jsou zaprane? Dam to jeste dolu?

mattonimeloun
10. říj 2018

@ajdamajda ahoj , taky jsem se nedávno na to ptala. Zkus pár řádků výš ,
@tristie mi poradila ještě toto 😊
Jinak už jsem taky zkusila kde co....

pitrisek87
10. říj 2018

@michaelarei No přesně hlavně, že je mimčo zdravé. Taky bych si to raději nechala potvrdit 😉
Ale z kluka holka, to jsem teda ještě neslyšela... Snad už vám ta holka zůstane aby to nebyl na další kontrole zase kluk 😅

skretik
10. říj 2018

@mattonimeloun ja uz mam ted 3 ruzne zelezo, protoze je mi taky ze vseho zle a trpim pak na zacpu, mam hodnotu 119 a porodnik rikal, ze je to v pohode, ale muj dr.tvrdi, ze budu rychle prichazet o zasoby tak chce abych to brala, tak zkousime co budu snaset nejlip

skretik
10. říj 2018

Holky ted se mi stala zvlastni vec, tvrdnuti bricha mivam, ale je to proste, ze mam najednou bricho jak kamen, ale neboli to a ted jsem si na chvililicku lehla, zvedla nohy nahoru a pak jsem asi po 2minutach chtela vstat a dostala jsem do toho bricha krec, bolestivou krec jako treba kdyz mate krec v lytku. to je zase co???

skretik
10. říj 2018

@ajdamajda to se me dost dobre muze stat, jeslti to pribirani pujde timhle tempem 🙈

michaelarei
10. říj 2018

@pitrisek87 No uvidíme další 3d mám zas v útery a pak další týden poradnu tak jsem zvědavá, no kluka nám řekla naše dr.na sone a holku až na 3d ale co jsem četla stává se cokoliv a přej dokážou tvrdit cele těhotenství, že je to holka a pak se narodil kluk.... ale nic není 100 kým se nenarodí. ..

skretik
10. říj 2018

😂😂😂😂😂😂

michaelarei
10. říj 2018

@skretik Kým sa nenarodí nic není jiste 😂

skretik
10. říj 2018

@michaelarei treba tam nakonec budou i dve vid :D :D :D

frndafrrr
10. říj 2018

S. O. S. Holky, jak poznám, že mě bolí hlava od ucpaných dutin? Děsně mě bolí od čela celá, paralen houby pomohl, rýmu mám už dost dlouho a už i docela sadistickou náladu narvat si uchošťoury někde napůl cesty k mozku a naklonit se nad páru, jak jsem se někde dočetla... Jen si říkám, než se k tomu odhodlám, aby to bylo fakt od dutin? 😂

skretik
10. říj 2018

@frndafrrr predklon hlavu , jako se ohni hlavou dolu (jak pupek dovoli :D ) , kdyz to bude bolet vic a ucitis tlak, jsou to dutiny

skretik
10. říj 2018

@frndafrrr a bacha na to naparovani, pokud tam mas zanet, naparovanim to jeste zhorsis!!! Na tohle dobre funguje proplachovat nos slanou vodou, ja jsem to davala do detskeho davkovace na leky a s hlavou na stranu vstrikla do toho nosu , melo by to protect druhou dirkou

frndafrrr
10. říj 2018

@skretik Velmi děkuji🌹Asi si mě ušetřila před tím sadistickým zákrokem- to nebolí. 😂Tak nato zkusím jinak, ibalgin, voda, tma, případně vláček ššš - hu - hů. 😂

skretik
10. říj 2018

@frndafrrr a hlavne zamknout deti a manzela do separatniho pokoje :D . Drzim palce at je brzy lip!!

michaelarei
10. říj 2018

@skretik Noo to snad ne 😲😅

michaelarei
10. říj 2018

@frndafrrr Držim palce at to projde ..mně nedávno po te několikatýdení rýme taky hodně boleli dutiny no bohužel jen čaj ..ležet ..klid...a dovolila mi dr pul acylpirinu mně hodně zaberá trěba i na migrénu ..paralen je pro mně nic..

Strana