Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun Ty jo, copak se stalo? Jen tak nebo po námaze? 😐 Držím palce, ať je všechno v pořádku! 🍀🍀
@mattonimeloun drzim moc palce!! At je vse v poradku
Holky, tak info od nás 😉 Dřív jsem se semky nedostala, přijeli jsme před hodinou 😴 Tak naštěstí, je všechno ok! 😌😍 Doktor mě vyšetřil, čípek drží, má pořád kolem 4cm i při tlaku, to jsem strašně ráda (u minulyho těhotenství už měl kolem 2cm, měkký a už se pomalu dělala nálevka) 🙏 Břicho naomak bolestivý, ale na ultrazvuku naštěstí nic špatnýho... Miminko jsem neviděla, celou dobu měl otočený ultrazvuk na sebe a manžela, tak miminko má ve 21+6 470g 😍 Je hlavičkou dolů a je živý 😊😍 To my spadnul obrovský kámen ze srdce 😍 Takže prostě není to nic naštěstí vážnýho, ale zas ta moje zlobivá děloha jak roste a mimčo řádí... Na ty křeče mi chtěl napsat algifen, ale protože jsem na něj alergickà, tak mi ho nedal, napsal mi Utrogestan 1-1-2 a Macmiror na ten výtok žlutobéžový... 🙂 A samosebou dál brát 2 sáčky Magnosolvu...
Holky a potřebuju radu 🤔 Ten Utrogestan si mám zavádět 2 večer, jenže večer si mám zavádět i ten Macmiror 🤔 Bude vadit, když ten Macmiror si zavedu třeba kolem 7 a kolem půlnoci jak půjdu spát, že bych si zavedla ten Utroš?
Ty blaho..citim porad kopance. Mala kope i k ranu a nemuzu spat. Nohy ma podle me dole. Citim kopance u moc.mechyre. Pevne doufam, ze se mila zlata otoci hlavou dolu i kdyz na to ma casu more. Ale musim rici ze ty kopance jsou dost neprijemne. Skubou mi s vnitrnostmi 😑😅
@mattonimeloun Moc na Tebe a Tvé děťátko myslím. Snad to brzy přejde!
Holky, usoudila jsem, že je čas na bezpečnostní pás- u nás v autě to jde, je tam taková šoupací spona, jakstaks drží pás dál od břicha. V jiném autě bez spony mi to připadá vyloženě nebezpečný. Jaký ten pomocný pás máte vy prosím ? Asi bych preferovala bez zapínání mezi nohama..
@jessulka - vzpomínám si dobře?
@zuzekk Já si tenkrát po poradě s @frndafrrr pořídila tenhle https://www.alza.cz/maxi/zopa-mummy-belt-d53272... a jsem s ním spokojená 🙂
@zuzekk Já mám zase ten mezi nohy a je to v pohodě. I když jsem nosila šaty, tak se to dalo dobře zapnout, prostě to bylo pod šatama. Ten druhej jsem nezkoušela, takže nemůžu porovnat, ale u tohodle mám opravdu pocit bezpečí. Manžel už musel hodně prudce zabrzdit a břicho, jak v pokojíčku. https://www.mall.cz/autosedacky-prislusenstvi/b...
Koupila jsem ho na základě recenzí, kdy nějaká pani právě porovnávala jak se chová ten mezi nohy a ten druhý. Mám teda z bazaru.
@zuzekk Ušít se určitě dají, ale bude to chtít cvik a pevné nervy plus pořádnou mašinu. Na fcb je skupina šijeme pleny, tam šijí fakt krásně kousky. Osobně bych ale kecala nešila jsem, vybodla jsem se na lakování jednou, tak to nebudu opakovat.
@spid Tak držím palce ať se ještě vytáhne, ale neboj i ten císař není tak hrozný. 🍀
Doufám, že se brzy ozve @mattonimeloun že to byla jen nějaká prkotina, musela jsem nahlídnout hned v 5 h ráno, jestli nepsala...
@frndafrrr Také jsem hned ráno zapnula počítač a koukala na diskuzi, jestli tu od @mattonimeloun není nějaká zpráva. Moc na ní myslím...
@frndafrrr ja dnes blbe spala a koukala jestli mame zpravy o @mattimeloun , moc na ne myslim😒!!! Doufam,ze je vse ok!!!
Ja jsem jen u jedni kalholt netrefila velikost a mensi uz nemaji,ale za tuu cenu to ani neboli ;) ,ted jsem zvedava na tu bundu,snad se tam nebudem prehazovat navzajem 🤔😅
@skretik Já si přihodila na tu šedivou,zatím jediná 😀 ale to se za těch 6dní určitě změní 😀

@mattonimeloun držím palce ať je všechno v pořádku. ..