icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

michaelarei
11. říj 2018

@mattonimeloun držím palce ať je všechno v pořádku. ..

renulkka
11. říj 2018

@mattonimeloun Ty jo, copak se stalo? Jen tak nebo po námaze? 😐 Držím palce, ať je všechno v pořádku! 🍀🍀

spid
11. říj 2018

@frndafrrr ahojj, diky za info k placente, mam ji pres branku...pry je taky moznost, ze se vytahne...vcera jsem byla na utz ve 20tt a rekli mi at pocitam spis s cisarem...a toho ja se strasne bojim😏 ale zas vysvetlovali rizika u normalniho porodu a to se teda bojim taky no..

spid
11. říj 2018

@mattonimeloun drzim moc palce!! At je vse v poradku

renulkka
11. říj 2018

Holky, tak info od nás 😉 Dřív jsem se semky nedostala, přijeli jsme před hodinou 😴 Tak naštěstí, je všechno ok! 😌😍 Doktor mě vyšetřil, čípek drží, má pořád kolem 4cm i při tlaku, to jsem strašně ráda (u minulyho těhotenství už měl kolem 2cm, měkký a už se pomalu dělala nálevka) 🙏 Břicho naomak bolestivý, ale na ultrazvuku naštěstí nic špatnýho... Miminko jsem neviděla, celou dobu měl otočený ultrazvuk na sebe a manžela, tak miminko má ve 21+6 470g 😍 Je hlavičkou dolů a je živý 😊😍 To my spadnul obrovský kámen ze srdce 😍 Takže prostě není to nic naštěstí vážnýho, ale zas ta moje zlobivá děloha jak roste a mimčo řádí... Na ty křeče mi chtěl napsat algifen, ale protože jsem na něj alergickà, tak mi ho nedal, napsal mi Utrogestan 1-1-2 a Macmiror na ten výtok žlutobéžový... 🙂 A samosebou dál brát 2 sáčky Magnosolvu...
Holky a potřebuju radu 🤔 Ten Utrogestan si mám zavádět 2 večer, jenže večer si mám zavádět i ten Macmiror 🤔 Bude vadit, když ten Macmiror si zavedu třeba kolem 7 a kolem půlnoci jak půjdu spát, že bych si zavedla ten Utroš?

jessulka
11. říj 2018

@seveneye No ty mi děláš chutě tedy. Sójový suk zbožňuju 😍

vilmic
11. říj 2018

@renulkka No, já bych spíš Utroš polykala. Tedy dokud nedobereš Macmiror. Jsem ráda, že je vše v pořádku. Budem to muset všechny společně doklepnout. Jsou to ale nervy.

jessulka
11. říj 2018

@renulkka Ufff tak super že jste v pořádku. To mi spadl kámen ze srdce. Určitě můžeš zavést první v 7 a pak Utros dyl. Šetři se, jasný?

jessulka
11. říj 2018

@vilmic To mi povídej, co to je za nervy. Mne jak malá sedí nebo mi tlačí chodidla do mého rozkroku, tak je to tak nepříjemné a bolí to, že mám strach, aby se neco nestalo.

ajdamajda
11. říj 2018

Ty blaho..citim porad kopance. Mala kope i k ranu a nemuzu spat. Nohy ma podle me dole. Citim kopance u moc.mechyre. Pevne doufam, ze se mila zlata otoci hlavou dolu i kdyz na to ma casu more. Ale musim rici ze ty kopance jsou dost neprijemne. Skubou mi s vnitrnostmi 😑😅

jessulka
11. říj 2018

@spid Taky mám strach.

jessulka
11. říj 2018

@ajdamajda Vítej v klubu. Mám úplně to samé. A řadí také teď jak divoška. K ránu to samé.

renulkka
11. říj 2018

@vilmic Já když jsem ho zkoušela polykat, tak mi bylo neskutečně zle :/ Tak to nechci pokoušet :D Tak to zavedu s tim odstupem, snad se nic nestane :(
@jessulka Ani nevíš, jak nám spadnul kámen ze srdce! 😍 Hlavně, že jsme obě v pořádku 🙏 Hned jsem mrňouskovi koupila bagetu a banánky v čokoládě 😀😍

vilmic
11. říj 2018

@renulkka Mě po něm je taky špatně, když jsem ho polykala. Ale na noc ne. To zaspíš. Ten Macmiror by měl působit co nejdéle, když ležíš. Pochybuju, že budeš od sedmi večer ležet na kanapi, když máš na starosti holky. Zkus ho jednou na noc spolknout, uvidíš, že to bude v pohodě.

bombat
11. říj 2018

@mattonimeloun Moc na Tebe a Tvé děťátko myslím. Snad to brzy přejde!

evelinkaw
Autor odpověď smazal
cuccinka
11. říj 2018

@evelinkaw minulý rok měly v croop. Mám podobnou ,měla jsem stesti na akci za 159 kč byla 😉

zuzekk
11. říj 2018

@frndafrrr to se dají ušít i aio plenky??? Já žasnu...

zuzekk
11. říj 2018

Holky, usoudila jsem, že je čas na bezpečnostní pás- u nás v autě to jde, je tam taková šoupací spona, jakstaks drží pás dál od břicha. V jiném autě bez spony mi to připadá vyloženě nebezpečný. Jaký ten pomocný pás máte vy prosím ? Asi bych preferovala bez zapínání mezi nohama..
@jessulka - vzpomínám si dobře?

misak48
11. říj 2018

@zuzekk Já si tenkrát po poradě s @frndafrrr pořídila tenhle https://www.alza.cz/maxi/zopa-mummy-belt-d53272... a jsem s ním spokojená 🙂

evelinkaw
12. říj 2018

@cuccinka Díky!!!

vilmic
12. říj 2018

@zuzekk Já mám zase ten mezi nohy a je to v pohodě. I když jsem nosila šaty, tak se to dalo dobře zapnout, prostě to bylo pod šatama. Ten druhej jsem nezkoušela, takže nemůžu porovnat, ale u tohodle mám opravdu pocit bezpečí. Manžel už musel hodně prudce zabrzdit a břicho, jak v pokojíčku. https://www.mall.cz/autosedacky-prislusenstvi/b...
Koupila jsem ho na základě recenzí, kdy nějaká pani právě porovnávala jak se chová ten mezi nohy a ten druhý. Mám teda z bazaru.

frndafrrr
12. říj 2018

@zuzekk Ušít se určitě dají, ale bude to chtít cvik a pevné nervy plus pořádnou mašinu. Na fcb je skupina šijeme pleny, tam šijí fakt krásně kousky. Osobně bych ale kecala nešila jsem, vybodla jsem se na lakování jednou, tak to nebudu opakovat.
@spid Tak držím palce ať se ještě vytáhne, ale neboj i ten císař není tak hrozný. 🍀

Doufám, že se brzy ozve @mattonimeloun že to byla jen nějaká prkotina, musela jsem nahlídnout hned v 5 h ráno, jestli nepsala...

frndafrrr
12. říj 2018

@skretik Od tohodle prodejce jsem nakupoval už před pár lety bonprix, fakt super úlovky, někdy i něco za 2 kačky, jinak za zlomkové ceny. Pak se mi podařilo bloknout si aukro. Teď budu muset mrknout zas. 😍

bombat
12. říj 2018

@frndafrrr Také jsem hned ráno zapnula počítač a koukala na diskuzi, jestli tu od @mattonimeloun není nějaká zpráva. Moc na ní myslím...

skretik
12. říj 2018

@frndafrrr ja dnes blbe spala a koukala jestli mame zpravy o @mattimeloun , moc na ne myslim😒!!! Doufam,ze je vse ok!!!
Ja jsem jen u jedni kalholt netrefila velikost a mensi uz nemaji,ale za tuu cenu to ani neboli ;) ,ted jsem zvedava na tu bundu,snad se tam nebudem prehazovat navzajem 🤔😅

skretik
12. říj 2018

@renulkka dobre ze vy jste v poradku! Holt to asi budete muset doklepat takhle 🙈, Drzte se a mysli pozitivne ;)!!!

frndafrrr
12. říj 2018

@skretik Nevím za kolik si je vydražila, ale myslím, že nebudeš mít problém je udat, kort nové. Nevím jak s holkám, ale mě se bát nemusíš, já půjdu tak po 46, noo v bonprix asi 44. 😀

dominika963852
12. říj 2018

@skretik Já si přihodila na tu šedivou,zatím jediná 😀 ale to se za těch 6dní určitě změní 😀

Strana