icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
12. říj 2018

@dominika963852 a treba ne 🙂, me to u tech kalhot taky zustalo az do konce ;)

@frndafrrr no ja je nosim 🙂, sice jsem v nich jak v pytli, ale to je fukt, stejne jsem tlusta, tak to aspon vypada, ze jsem jen blbe oblecena :D

Jinak jsem vcera probirala mimi obleceni a mam toho jak na dvojcata :D , ale pulku toho asi vyhazim. Spis jsem ztracena v tech zimnich vecech, co vlastne budu potrebovat :(,mam 2 kombinezky . Ma smysl kupovat nejake teplejsi mikinky, polodupacky? nejak vubec netusim jak to mimco budu oblikat 🙈

dominika963852
12. říj 2018

Jinak jsem dnes koukala na leták KIK, když na mě vybafla reklama a mají tam parádní fusak do autosedačky kolem 270kč 😉 .

dominika963852
12. říj 2018

@skretik Tak to by byla paráda,kdyby to vyšlo 😀 .
Já mám taky 2x kombinézky, jednu teplejší a druhou huňatou, jedny zateplené kalhoty (měkčí materiál) a 2x teplé svetro-kabátky. Na nic víc teplého se nejspíš nechystám a budu doufat, že si s tím na ty 2-3měsíce vystačím, když tak se dá vždy dokoupit 😉

skretik
12. říj 2018

@dominika963852 ja mam obe kombinezky teplejsi fleesove, s uplne teplou vaham, protoze v Praze zas takova zima nebyva a kdyz bude jeste ve fusaku a pripadne prikryju perinkou. V prvnich 6-ti tydnech ho asi do uplneho mrazu stejne tahat nebudu a pak uz snad bude tepleji. Jednu vyteplenou mikcu mam a pak jeden svetrik, tak mozna jeste koupim nejakou hunatou mikinku. a jak jsem tak koukala tak mam vsechno jen svetle modre 🙈😂

dominika963852
12. říj 2018

@skretik To určitě bude stačit . Já mám vše taky modré, tak jsem pak našla svetřík v takové krásně zelené barvě, že jsem ho musela vzít 😀 .

skretik
12. říj 2018

@dominika963852 jeee ten je bozi, odkud je?

frndafrrr
12. říj 2018

@skretik Tak já úplně nevím co mám, v neděli si jedu ke kolegyni pro pytel hadříků do půl roku, nějaké mikči tam prý jsou, jinak teplé gatě a mikiny pořizovat neplánuju, do kombinézy půjde střídmě oblečený.. Tu kombinézu 56 mám hodně teplou a pak jednu 0-3m lehčí. Co bych potřebovala sehnat, tak nějaké krásné teplé čepičky, ale narážím spíš na holčičí co se mi líbí.

skretik
12. říj 2018

@frndafrrr jo vidis, cepicky mam taky jen ty tenke latkove, kdybys na nejakou hezkou narazila (asi nejspis do modra :D ), dej vedet

dominika963852
12. říj 2018

@skretik Je od Marks&Spencer , já ho koupila přes vinted za necelé 3stovky. Jinak mají krásné i Lupilu a Tesco. 😉

@frndafrrr Hodně teplé capačky mají v momentálně v Lidlu 😀 Včera jsem na ně čučela,ale říkala jsem si, že je tuhle zimu nevyužiju, když bude pořád v kombinéze.

val333
12. říj 2018

@dominika963852 ty už mám doma a jsou parádní 😊

frndafrrr
12. říj 2018

@skretik Dáme, ale zdá se mi to spíš nemožné. 😀
@dominika963852 Jo, capáčky nepotřebuji, čepičky, ale taky jsem se včera v lídlu dívala i kombinézu měli hezkou.

mattonimeloun
12. říj 2018

Děkuji holky moc moc které jste na mě myslely 😭 bohužel to nedopadlo dobře 😭 až bude více času napíšu ..

skretik
12. říj 2018

@dominika963852 capacky, jsou ale asi zbytecny, ne , vzdyt budou nohy v kombinezce. Ja se v tom teda ztracim :D :D

dominika963852
12. říj 2018

@val333 Tak to je super. Asi se tam po ně dnes vrátím 😀

dominika963852
12. říj 2018

@frndafrrr No jo 😀 jsem to přečetla špatně -čepičky jééj 😀 Ale tak třeba kdo bude chtít do nosítka capačky nooo 😀

dominika963852
12. říj 2018

@skretik Jojooo,už vidím 😀 řešíte čepičky ne capačky :D . To nejspíš budou,ale ty světle modré jsou boží 😀

@mattonimeloun nenenenen ☹ to se mi nelíbí a je mi to moc líto :(

skretik
12. říj 2018

@mattonimeloun je mi to tak strasne lito :( !! Drz se, moc na Tebe myslim!!!

spid
12. říj 2018

@jessulk ahoj, myslis z cisare? Nebo mas taky placentu?

arielka222
12. říj 2018

@mattonimeloun to snad nee, moc mě to mrzí 😔 drž se ❤

tynazezu
12. říj 2018

@frndafrrr přesně, taky sháním zimní čepku a nemuzu sehnat...:/ neco má být v Lidlu

spid
12. říj 2018

@mattonimeloun to me je moc lito.drz se !!!

tynazezu
12. říj 2018

@mattonimeloun 😭😭😭to neee

renulkka
12. říj 2018

@mattonimeloun Ach jo... :( Moc jsem na vás myslela, drž se! Posílám hodně sil! 🍀

michaelarei
12. říj 2018

@mattonimeloun Ne ..ne..moc,moc mně to mrzí ...hodně síly...

jessulka
12. říj 2018

@mattonimeloun Celou noc jsem nespala a myslela na vás. To je zlý sen, to nemůže být pravda co píšeš. Je mi to tak strašně moc líto. Posílám hodně sil a pokud se ti uleví a budeš se tu chtít vypsat, napiš, my jsme tu pořád pro tebe. Ach jo, to je hrozné. Posílám moc sil 🍀🍀🌹🌷❤❤❤

jessulka
12. říj 2018

@dominika963852 Ten svetřík je nádherný. Ten bude Domíkovi slušet 😍

frndafrrr
12. říj 2018

@mattonimeloun Ne... Strašně mě to mrzí, drž se. ❤️

dominika963852
12. říj 2018

@jessulka Jéé děkuji <3 , mají i v růžovém,je úžasný !

tynazezu
12. říj 2018

Holky, my včera 2. screening, Martínek se tam má čile k světu, všechny orgány ok, 370g. Doufám, že to tak bude i nadále. 😍

Strana