Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun I ty na sebe dávej pozor. Všichni tu na tebe myslíme a posíláme mnoho sil !!! 🍀
Holky, už nakupujete na Ježíška? 😀
@jessulka Zatim ne, ale mam ted zas silenstvi s nakupovanim mimi oblecku :D Nak me to zacalo bavit sakra.. Asi bude zbytecny aby me nekdo neco pujcoval :/
Holky, jinak pozor na kocky. Ty venkovni teda asi jenom.. Ted jsem slysela silebou story, jak holka v druhem trimestru chytila toxoplazmozu, protoze krmila nejakou venkovni kocku, dite ma nasledky do ted..
@jednaholkaa no tak to me ted taky popadlo 🙈 a jak jsem probrala vsechno to obleceni co mam doma, tak jsem zjistila, ze nic nepotrebuju a o to vic bych nakupovala :D . Jedine co asi potrebuju je jeste jedna - dve mikinky - ot jsou koupila dnes a asi nejaky polodupacky. 🙄🙏🙈😅
@skretik Ja jedu na stesti pouzite na Vinted, ale stejne.. nak me to zacalo bavit 🙂 Neni to navykove? Clovek si rika, aaa stovka sem stovka tam, tohle je roztomile.. ale uz vidim jak toho mam plny byt za chvili timhle tempem :D
@jednaholkaa ja taky vinted :D ,dneska jsem koupila mikinku za 20,- , ale s postovnym je to hned 70,. a nebo si rikam, ze si udelam nejaky set, ze to vyjde lepe a ... ups ..no vsak vis :D
Já už potřebuju jenom skříňku na ty všechny věci 😀 dost se mi toho sešlo.
@mattonimeloun Nevim jaky jsi tt, ale verim pevne, ze to dopadne dobre. Moc moc ti preju vse aby bylo v poradku. Sice nemam porodnice v lasce ale v Podoli si troufnu rici ze jsou pak machri co se nedonosencu tyce. I tech tezkych. A verim ze by delali vse pro zachranu. Drzim pesti
Holky, vy blázníte s těmi oblečky. A to vše kupujete jen ve vel. 56/62? Nebo už i větší velikosti?Ty děti ze začátku rostou před očima. Pamatuji si, že Verunka vyrostla za 14 dní o 2cm. Ty bazárkové věcičky jsou některé opravdu moc hezké, ale když to tak prohlížím, tak bych objednala tu a tam pokaždé od někoho jiného. Tak by se mi to pak zase prodražilo na poštovném. Já si vždy někde něco vyhlídnu a snažím se udělat objednávku minimálně za 1000Kč, abych měla poštovné zdarma. Teď čekám na objednávku 1/2 dupaček s bodyčkama.
@jessulka hned jak priletime z dovči jdu koupit Ježíška synovi. Zbytek začnu až v listopadu 🙂
@arielka222 Já chci taky na dovčuuuuuu 🙂 Užívej. Máte tam krásně? Koupete se?
@jessulka užíváme mooc. Je tu krásně teplo a sluníčko. More jak kaficko 🙂 Občas se odpoledne přiženou mraky a začne foukat, ale jinak paráda. Příští rok se asi nikam ne podíváme tak si to užíváme letos. Vůbec se mi nechce zpátky.
@arielka222 To věřím, ale u nás je tento týden také krásně. Teploučko a nebe azurové.
@mattonimeloun je mi to strasne moc lito :'( moc na tebe myslim...
@jessulka taky doufám ze to počasí vydrží i jak se vrátíme by to pro malého nebyl takový šok 🙂
@mattonimeloun Držím palce a věřim, že vše dopadne dobre pro vás oba. ...hlavně vela klidu odpočívej a pozivivne mysli ....
@jessulka Já už nakupuju od září a mám toho celkem dost. Ono je to se mnou taky o něco horší, že netušim, jak na tom v prosinci budu.
@jednaholkaa Ono to neni tak snadný chytit od kočky. Toxoplazmózu chytíš mnohem pravděpodobněji z neumytého ovoce z obchodu, než od kočky. Myslim, že bys musela sníst kočičí bobek..
@mattonimeloun Držte se, snad Vám doktoři pomůžou a vybojujete to spolu. 🍀
Vánoce? Neblázněte 😀 Teprv dnes jsem konečně vybrala a objednala kuchyňku malé k narozeninám, které slaví příští sobotu. 😀 Nejhorší je, že tak nějak mám v hlavě co a pro koho, ale pro malou mě nic nenapadá, má všeho fůru.
A já bych ty dárky na vánoce zrušila :D Jsme na vymýšlení dárků úplný tele a vůbec mě to nebaví 😀 .

@andelka Hezky napsané Káťo. Držím nám všem palce 😘❤🙏👶🍀🎉