icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
19. říj 2018

@mattonimeloun já na tebe myslím často,zrovna dneska hodně,tak jsem ráda,že jsi napsala. Ty první dny a týdny jsou nejhorší. Na tu mateřskou jsem zapomněla,je dobře že to jde, dáš se dokupy. Já byla na nemocenské 6 týdnů a též to bylo dobře. A též jsme po 3 měsících mohli,a povedlo se hned. Určitě příště tu smůlu mít nebudete,a hlavně se podchyti ta mutace. 🍀

andelka
19. říj 2018

@mattonimeloun
@vilmic já jsem taky pořád v cervnovkach na fb. 🙂

jessulka
19. říj 2018

@ajdamajda Chápu, že ta záda asi musí hodně trpět. Jak jsi vůbec na tom se jménem pro malou? Bude to Renesmé?

jessulka
19. říj 2018

@misak48 Jééé tak to já mrknu a do něčeho se určitě pustím 🙂 Děkuju moc za zaslání. Jsi hodná.
@frndafrrr Tak co dort? Pochlub se 🙂

dominika963852
19. říj 2018

Tak jsem manžela informovala, že bych možná k Vánocům chtěla udělat řasy. A jeho fajn odpověď byla: ale prosím tě, vždyť ti u porodu všechny upadnou,jak budeš řvát 😂😂
A to jsem při prvním porodu ani nepipla, jen pár nadávek 😁

skretik
19. říj 2018

@dominika963852 :D :D :D to je taky blbec :D :D :D

seveneye
19. říj 2018

@dominika963852 obratem bych mu nechala k Vánocům udělat nový mozek,kdyby to šlo🙂

dominika963852
19. říj 2018

@skretik
@seveneye To neee, on je skvělej, jen vtipkuje 😂😁

jessulka
19. říj 2018

@seveneye 😂😂😂😂😂😂😂😂 brečím tu smichy. Az budes objednavat, jeden muzsky mozek bych si rada rezervovala 😂😂😂😂😂😂😂😂

skretik
19. říj 2018

@dominika963852 no jeste aby to nebyl jen vtipek :D :D :D . tenhle se mu ale moc povedl :D :D :D .. uplne Te vidim u porodu jak se soustredis na to , aby Ti ty rasy opravdu neodpadly :D :D :D

jessulka
19. říj 2018

@dominika963852 Ja myslím, ze je to zbytečnost. Pak musis chodit každou chvili na to doplnění. Navic hrozně trpi tve prave rasy. Představ si, povim ti jeden příběh moji nehtarky, ke které jezdim. Mela nekolik let rasy, nejak si poskodila to lůžko a vsechny rasy ji vypadaly a uz ji žádné nenarostly. Nikdy. Normálně je bez rasu. Takze si chudak musi rasy nalepovat umělé. Ja jsem je mela a nevydržela jsem to ani do prvního doplnění. Mne vadilo, ze se nemuzu normálně hezky malovat, pak tim padem odlicit. Furt mne to drbalo a svědilo a vadilo mi, ze si nemuzu normálně promnout oci, zmoulat. Kolik u vás stoji nové rasy? Tady cca 800Kc a asi 400 doplnění.

seveneye
19. říj 2018

@dominika963852 obratem bych mu nechala k Vánocům udělat nový mozek,kdyby to šlo🙂

ajdamajda
19. říj 2018

@jessulka musím napsat na úřad pro česky jazyk - ústav - ale jedna je registrovaná v Litoveli takže asi ano - navíc Mesarosova si vymyslela jméno komplet - viz zprávy na seznamu - pro syna takže když úplně vymyšlené povolí tak proč ne toto

ajdamajda
19. říj 2018

Děla si tu někdo už afirmace? Bude dělat?

ajdamajda
19. říj 2018
ajdamajda
19. říj 2018

@dominika963852 hele já měla rasy - rasa na rasu a kvalitní od kamarádky dělané - krásné to bylo ale stvalo mě doplňování co 3 týdny. Stvalo mě ze s mimcem to nejde v klidu protože to trvá dlouho . Stvalo mě ze utracim pořad finance a dojizdim. Stvalo mě po sundani ze jsem byla opelichana ... jinak na efekt moc hezké. Vypadala jsem stále upravene. Dop.spis sérum na růst ras ;)

vilmic
19. říj 2018

@ajdamajda Jsem se na tu Mesárošovou musela podívat. No, Elián je teda docela brutus, ale já jsem holt konzerva. Jinak, co jsem tak pochopila, tak pokud už jméno někdo dal, tak je zaregistrovaný a můžeš ho dát bez problému taky. Ale nezjišťovala jsem hlouběji, zda je to pravda.

smigli
autor
19. říj 2018

@skretik Jaks popisovala sveho chlapa, tak mi uplne prislo, ze to pisu ja. :D

seveneye
19. říj 2018

@jessulka
@dominika963852 Nj,když mě ta chlapska povaha občas štve,naprosto netuším jak proběhne můj porod,celkem se obávám co vlastne bude/nebude...a nerucim za sebe,jaky slova ze mě vyčerpáním a v bolestech budou padat...ale chtěla bych vidět nějakýho chlapa,to by teprve bylo divadlo,ten můj umírá i když mu jen pacifikuju srustajici oboci😀

dominika963852
19. říj 2018

@jessulka tady to stojí taky tak nějak. Jojo, vypadá to fakt moc pěkné. Mamka je má, ale je pravda, že na to má čas 😏. Jak se znam tak z toho stejně sejde 😁 .
@skretik Zrovna jsme byli v obchodě, když jsme se o tom bavili a při té představě jsem si tam malém ucikla 😂😂

dominika963852
19. říj 2018

@seveneye Já v bolestech řekla jen doprdele a jednou ku... 😁 To zrovna procházel doktor, tak mi říká, jen si ulevte 😁 .
Žádnej chlap by to nedal, to je jasný. 😊
Já se ale na porod těším, jako u prvního. Vím, že to bude bolet ale prostě se těším .

skretik
19. říj 2018

@smigli no tak vy jste spolu taky tak nejak dlouho ne? Clovek je uz pak takovy "otrkany" a bere to vsechno tak nejak jinak vid :D .. ale tak aspon neni nuda :D

ajdamajda
19. říj 2018

@vilmic měla by - každopádně to ale bude druhé jméno takže by to neměl být problém

vilmic
19. říj 2018

@ajdamajda A jaký bude první?? Tedy pokud to není tajný. 😉

frndafrrr
19. říj 2018

@misak48 To je krásné! Já teda dnes s koalou pohodlně objednala. 😀
@jessulka Hele ani s emi moc nechce, nějak to Nea ne vypadat jako v hlavě. 😂Pořád toho rýpu a asi to jen zhoršuju.😂😂😂

frndafrrr
19. říj 2018

@dominika963852 Tě obdivuji, mě se taky děsně líbí, ale už ten pocit mít to nalepené na oku.. Brrrr 😀

vilmic
19. říj 2018

@frndafrrr Dělej.. 😂😂 Určitě to neni tak hrozný. Já přemýšlela, že bych vám sem hodila fotku mých boloňských, ale to je tak nesexy jídlo, že jsem to raději hnedka sežrala.

dominika963852
19. říj 2018

@frndafrrr To je taky fakt.
Mamka nosí i brýle tak to má jak stěrače 😂

arielka222
19. říj 2018

@dominika963852 já na rasy chodila rok. A nedám na ne dopustit, vypada to fakt moc hezky a porad upravene. Teď po porodu se na ně chystám zase, budu to mít jako relax od dětí 😀 ale je fakt že je to vopruz chodit doplňovat co 3 týdny.

ajdamajda
19. říj 2018

@vilmic Ágnes

Strana