icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
20. říj 2018
ajdamajda
20. říj 2018
skretik
20. říj 2018

@frndafrrr a chlap jeste spi s tebou v jedny posteli jo :D :D :D. Je to utrpeni to tehotenstvi 🤒 . My uz se tu tak ruzne tocime, pokojicek, obyvak, loznice...malokdy se sejdem v jedne posteli a to se ani nemusim mazat Alpou :D , nechcem se navzajem budit :D

Ja zas v noci moc nespala, protoze mimi se od vcera nejak neozyvalo a na ti nejsem zvykla, jindy je to "dablik" a od vcera nic, jen sem tam takove dloubnuti, tak me to desne znervoznuje. Asi je ale jen blbe pretoceny, protoze sem tam ho citim.

ajdamajda
20. říj 2018

Tohle má být hernicka malé - jen potom na panenky a různé holčiči věci . Kluci mají také své - ale jak to tak vypadá, nedozije se to porodu . Kluci objevili moji bolu (mexická) co jsem si kupovala v bráně k dětem . Takže ji teď tahají , našli silikonové korale a ty chrastici hračky 😀 . Najednou je autíčka nezajímají ....

misak48
20. říj 2018

@zuzekk jak se to dělá správně nevím, ale já si poradila takhle: korálky, které jsem chtěla navlékat jsem si vyskladala na stůl, podle nich jsem naměřila délku šňůry, tak aby byla dvojate a na konci mi zbylo dostatečně velké oko na přichycení dudliku/kousatka. Za ty volné konce jsem to pak chtěla přivázat k tomu klipu, ale uzel mi tam přišel moc velký, takže jsem využila toho, že je ta šňůra umělá, natavila jsem ji zapalovačem a spojila tím natavením (viz foto). Pak jsem si na druhém konci (v tom přeložení) vytvořila "jehlu" z drátku, pomocí které jsem na tu dvojitou šňůru navlékla všechny korálky. Za posledním jsem pak udělala uzlík, aby nesjížděli dolů a sundala drátek 🙂 snad je to tak nějak srozumitelné, kdyžtak se ptej 🙂

frndafrrr
20. říj 2018

@skretik Spí, dokonce když nemá odpo, tak mě poctivě tou alpu denně masíruje. 😀 Z pohodlí postele nás rozdělí jen jedno a to kafrová mast, to bych ho oblila. 😂Taky dneska prcka cítím míň, otočil se, zato včera, jsem si dala před spaním s chlapem napůl plzeň, že usnu jak miminko a pán řádil jako utržený že řetězu.

seveneye
20. říj 2018

@bombat náš pes je taky pěkná potvora,neumí ani pořádně chodit vodítku,tahá jako vul a my neee a nee ho to naucit,ale jako vysavač všeho druhu je dokanalej,cokoliv se ocitne na zemi je jeho!😀

seveneye
20. říj 2018

@vilmic hmm toho bych na sálu nebo polštářek brala,určitě betelne hřeje🙂

seveneye
20. říj 2018

@frndafrrr nj kdyz u nás poblíž nic s čerstvým pečivem co by stálo za rec není,leda dopek:'(a to víš lenochodovi by se stejně v sobotu či neděli
po ránu vylízat z postele nikam nechtelo...

seveneye
20. říj 2018

@misak48 sikovna a vynalézavá maminka😉naprosto detailni popis,haha ale já se ztratila v prekladu,takže se přidávám do skupiny k nevyrabejicim ale kupujicim

seveneye
20. říj 2018

Holky chtěla jsem umyvat ty okna,ale mam svůj letecký den,motá se mi škopek z nizkyho tlaku takze max.pluju po kuchyni a doufám v lepsi odpoledne...

seveneye
20. říj 2018

Tak jsem se konečně dostala taky k tom focení,takze pro zajimavost tohle je ten tolikrát zvažovány fusak zopa fluffy,barva foggy grey😉

bombat
20. říj 2018

@frndafrrr -7kg 😲 ... tak to musíš mizet před očima... reálně to už musí být vlastně víc než 10kg... z porodnice odejdeš úplně twiggy...

frndafrrr
20. říj 2018

@seveneye je nádherný! Jen odpočívej a žádné výšky, okna neutečou. 🙂

@bombat Když se odečte mimčo a to ostatní možná, no uvidím co bude do konce a hlavně co v porodnici zůstane, taky to může být houby.

Musím se pochlubit tou naší malou-velkou oslavenkyní a velkým bráchou, už máme po party, děcka si hrají s dárky, matka sotva funí s nohama na stole. 😂😂😂

smigli
autor
20. říj 2018

@skretik Nojo, my jsme spolu 15 let. Mame to tak nejak podobne. Obcas mi prijde, ze jsme spis spolubydlici. Ale ja si nestezuji, mne to tak vyhovuje. Na party spolu nechodime, protoze oba vime, ze bychom se nebavili tak dobre byt tam s tim druhym. Tak si kazdy jedeme to svoje, vikendy travime vetsinou ted spolu i se synem jako rodina. Ale ted byl treba tri dny doma nemocnej a uz jsem fakt byla rada, ze ctvrty den sel do prace. :D Taky ma kapelu a je to ponekud sobec, je jedinacek. Ale na druhou stranu, kdyz se neco deje, tak dokaze podrzet. 😉

seveneye
20. říj 2018

@frndafrrr mladá má super saticky.k tomu dort,balónky...partoska jak má být!za nás se takový oslavy moc nedělaly,budu si to s tím našim mladým muset vynahradit,už se na to těším😉
Jinak okna umyty,jsem to vzala šupem...no a teď už taky kopyta nahoru a odpočívat.

dominika963852
20. říj 2018

@frndafrrr Vy jste krásnýý 😍

vilmic
20. říj 2018

@seveneye U nás se na děti vždycky prdělo.. Většina rodiny máme narozeniny od půlky srpna do začátku září, takže se vždycky udělala párty poslední srpnový víkend. Ale to byla party pro dospělý, my tam byli s bráchou sami. Koupili se 1-2 dorty s jen se měnily svíčky na fotku s oslavencem. Když jsem byla starší, tak jsem to nenáviděla, to ujetý focení u jednoho dortu. U syna si to zatím taky vynahrazuju, že to je pro něj.

Vloni jsme slavili na dovolený, letos u babičky na zahradě.

smigli
autor
20. říj 2018

@seveneye @vilmic My meli vzdycky detsky oslavy v kruhu rodinnem, muselo byt foto s dortem a tak. Ja to nesnasela. Mama byla vzdycky nervni, aby se vse povedlo, a pak nastvana, kdyz se treba zapomnelo na skupinovou fotku. Takze tohle ja nechci. Zadny vynahrazovani neceho. U syna je to na pohodu, nejaky rychly dortik v den narozenin a jen my, pripadne tchyne, co bydli blizko a vi, ze ma odejit nejpozdeji za hodinu. 😉

seveneye
20. říj 2018

@vilmic super😉a je videt,ze si to užíváte.my doma měli vždy taky jen jeden dort,hold dvojčata...a já mám navíc svátek prakticky obden,tak to bylo takhle odbavený vše naraz.

misak48
20. říj 2018

@seveneye
@vilmic my jsme teda meli s bráchou oslavu vždycky spolu svátek i narozeniny (oboje máme v rámci mesice od sebe), ale na narozeniny jsme teda meli vždy každej vlastní dort 🙂

vilmic
20. říj 2018

@smigli Však každý podle svého.. ☺️ Já z tědlech věcí rozhodně nejsem nervózní. Třeba z letoška nemám fotku se synem a mám to na salámu, ale je pro mě důležitý, aby Vojta věděl že to je jeho den. Teď mě baví dělat to tématicky, pochybuju že mi to vydrží dlouho. Takže je možný, že se dostanem do fáze, že mu/jim budu vařit v ten den oblíbený jídlo a dort bude ze Světozoru, ale vždycky to bude jejich den.

vilmic
20. říj 2018

@seveneye @misak48 Nás se u toho dortu vystřídalo šest.. 😂🙈

zuzekk
20. říj 2018

Tak narozeniny se u nás slavily poctivě, ale... - táta je 4., já 11., ségra 13. a vyženila jsem si manžela 15. + mám svátek, takže odjakživa všechno náraz. Dort většinou 1, max.2, dárků jak na Vánoce..nikdy mi to nevadilo, dneska jsem ráda že se aspoň takhle sejde celá rodina (když se to půlky týká 😁).

zuzekk
20. říj 2018

@misak48 děkuji ti! Vypadá to na logicky postup 😁 jaký dratek pls?

dominika963852
20. říj 2018

@vilmic Ten dort k 1.narozkám je super nápad 😉 .

frndafrrr
21. říj 2018

@seveneye Nedá si říct a nedá! 😀 Tak ještě žes nespadla. U nás se taky nijak moc neslavilo, dort tak do 5-6let, pak nic, spíš dospělí měli pařby, co mě mrzí, že fotky z oslavy naprd- bylo šero a máme v obýváku blbé světlo, teda běžně ideální, ale na focení to není.
@dominika963852 Děkujeme. 😊
@vilmic Super námořnická oslava, ten dort bude chtít příští leden obšlehnout,😍 to by mi ušetřilo nervů... 😀

vilmic
21. říj 2018

@dominika963852 @frndafrrr Děkuju holky, však já to taky někde viděla. 🙂 Ale neboj Kláry, moje představy o tom, jak bude vypadat byly taky jiný.

jessulka
21. říj 2018

Ahoj holky, mne čeká dort v pátek. V sobotu slavíme Verunky 5. narozeniny. Budu péct saty pro Barbie panenku z klasické babovkove formy.
Tak jsem zvědavá na výsledek. Jinak nevím, co mám udělat za pohoštění. Prijde mi, ze spis delam vzdy oslavu pro dospělé,nez pro deti. Pritom je to dětská oslava. Mám doma fondue, tak jsem dostala nápad, ze bych v něm rozehřála cokoladu a deti by si v ni machaly ovoce. Akorát mne teď napadá, ze by asi všichni byly jako prase od čokolády 😂 Nevim, jestli by maminky byly rády 😂 Co myslíte? Kdyz nakrájím ovoce samotné, tak si toho nikdo nevšimne. Jednohubky děláte s jakou pomazánkou? Asi udělám tu z řepy a pak ještě nějakou, poradíte? Pečete některá takové ty slané tyčinky, jak se na ne nasypou sezamova semínka, nebo mák? Nemáte recept?

skretik
21. říj 2018

@smigli mam to uplne stejne jako ty 🙂, a sobec je to taky peknej ... napriklad vcera, byl pryc, ja cely den neco podnikala se synem, aby jen nesedel u tabletu, bricho me bolelo jak prase, tak mu rikam, napis prosim tomu kamosovi porodnikovi, jestli neslouzi, ze by me zkouknul a popsala jsem jak to boli. Kamos odpovedel "klidovy rezim a magnezium nic vic stejne nezmuzem, kdyby se to stupnovalo prijedte" . Muj drahy si to vylozil po svem a sel si lehnout... jako co na to rict :D . Co u vas rozhodlo, ze jste si poridili na "Stary kolena" mimi? :D

Strana