icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
21. říj 2018

@jessulka u nás měly úspěch obyčejné piškoty napíchnuté na párátkujako lízátka ,máčené v čokoládě bílé i tmavé a namočené v barevném zdobení, nakonec napícháné v polystyr.polokouly.. Nemám je teda vyfocené, ale nezbyl ani jeden. Já bych se té čokolády nebála v5ti letech už to takový horor nebude. 😀

skretik
21. říj 2018

@frndafrrr krasna rodinka :D a deti vypadaji stastny, moc si to uzili vid ? Vypinace si doufam stacila taky natrit???
Syn ma narozky v kvetnu a spolecne se mnou, takze u nas jsou party vzdycky obrovske. Na zacatku to bylo i pro me, ted uz jdu stranou :D . Vzdycky je to tak 20-30 deti. Naposledy to mel ve sportovnim arealu, ktery patri znamemu, takze i s jidlem to vyslo na nejake 3000,-. Ja delala dort a muffiny a zbytek ten znamy (rizecky, ovoce, zelenina, slany..) a deti se tam paradne vyradili a vlastne i rodice

marketarozto
21. říj 2018

@frndafrrr to musím vyzkoušet teda! 😍

skretik
21. říj 2018

@jessulka ty tycinky jsou jednoduche, jen koupis listove testo, rozvalis, narezes potres vajickem a posypes cim chces a das do trouby. za chvili mas hotovo

skretik
21. říj 2018

@vilmic taky krasna rodinka 🙂 a ten dort je naprosto bozi, ten si s dovolenim pujcim na pristi oslavu!!! Pro ty vetsi jeste polit cokoladou a bude to bomba. Moc diky 🙂

cuccinka
21. říj 2018

@jessulka ahojky pro prcky je taky dobrý když namočis piskoty do cokolady napichnes na paratko piskot mezi to banan a zas piškot, necháš zatuhnout čokoládu a je hotovo. 🙂😉

frndafrrr
21. říj 2018

Tvl polokoulY.. Polokouli samozřejmě. 🙈

@skretik Tak to máš luxusně zařízené, to by se mi taky líbilo. A co bříško, je to lepší? Já jsem večer byla taky hotová, pupek jak kámen.
@marketarozto Určitě, nouzovka co dům dál, abych nevylívala čokoládu roztopenou a byly první fuč. 🙂

renulkka
21. říj 2018

Holky, potřebuju radu :D Nechávám si háčkovat zimni čepičku pro miminko a nevím jakou barvu 🙂 Bude to holčička, kombinézy mam krémovou a takovou béžovou - světle hnědou 🙂 A já vůbec nevím, jakou barvu vybrat? 😂🤔 Mě by se líbily minimálně 3 😂 A ne a ne se rozhodnout :D

val333
21. říj 2018

Fuuuha, to je vždycky fuška vás ti dočíst, když tu člověk jeden den není 😀 já se hlásím, že svagrovu svatbu jsme přežili... Tancovala jsem jak blázen, mám natažené břišní svaly a v noci jsem chytla dvakrát křeč do obou lýtek... Takže party jak se patří 😀... Jinak jsem si říkala, že by se malý mohl konečně zase zpátky přetočit tím tancováním a ono prd! Až do jedné hodiny ráno tancoval semnou, ale že by se frajer otočil, to ne! 😀

misak48
21. říj 2018

@zuzekk já vyhrabala tenhle, je to pozůstatek z doby, kdy jsem hodně vyráběla náušnice. Ale stačí úplně jakýkoliv kus drátku, kdybych ho nenašla, tak jdu chlapům slídit do dílny. Jen tohle je asi největší mozna tloušťka na ty korálky, o moc tlustší už by dírkou neprošel...

smigli
autor
21. říj 2018

@skretik My spolu zacali chodit, kdyz mi bylo 16, a do 18 jsem nikam nesmela. My rodice byli upjaty a ja mohla ven (a bylo jedno s kym) na 4 hodiny v sobotu, 4 v nedeli a od po do pa 4 hodiny celkem. A do deviti vecer doma, takze ma fakt metal, ze to ty dva roky vydrzel. Pak jsem vzdycky v patek rano za sebou zavrela dvere, odesla do skoly a vratila se az v pondeli po skole. Vzali jsme se po deviti letech, kde to bylo takovy to, ze bud se rozejdem, nebo vezmem. Ja jsem porad studovala, pak aspon dva roky praxe v praci, nez mohlo byt dite. A taky se nam nechtelo opoustet ten bezstarostny party zivot. On ho ma teda porad, ale me se priznam trochu chybi. No nic, vychovat deti a treba za deset let uz budu moct parit zas. :D Pokud na to budu mit jeste silu. :D :D

michaelarei
21. říj 2018

@renulkka Moc hezke barvy ,tak skus ku kombinezam přizpůsobit barvy. .. nebo bila je bilá... Já mám šedivou a udělala jsem lehši čepičku sedivo -růžovou miluji tu kombinaci. ..a s teplejší vlny plánují bílou udělat. ..ale i černa je moc hezka s růžovou nebo šedivou. ...tebe se zas vic hodi asi béžový, kremova. ..☺

michaelarei
21. říj 2018

@frndafrrr Krásná bambula, určíte skvěla oslavicka...mamina to zvládla na 1😊
Taky jsme dělali piškoty s banánem, ovoce na špejli. ..šneky, lístkové to vše mnelo úspěch. ..ted delam i vseliake poháre ty mají taky moc rádi,drobne pečivo slaný. ..

skretik
21. říj 2018

@smigli to si pis, ze budes mit silu parit zase..ja se taaak tesim az budu moct nekam vyrazit. Se synem jsem drepela doma, byla jsem strasne citove upoutana k nemu az do 3let (do te doby jsem i kojila), jsem samozrejme upoutana porad, ale uz tak nejak rozumne, s druhym ditetem mam v planu byt k nemu min uvazana, ale kdo vi, predstavy jsou vzdy nejake a realita pak jina :D :D :D .

@frndafrrr no to si dovedu predstavit, ze si toho musela mit dost, cely den na nohach vid :(. No ja kluky dnes vylifrovala a misto odpocinku, jsem svlikla postele, peru nekolik pracek a ted lovila ve sklepe kocar a vsechny veci k nemu 🙈, jeste me ceka luxovani,vytirani a upect kachnu :D , holt musim vyuzit, ze tu nikdo neni no

skretik
21. říj 2018

@renulkka tak udelej cepicky ze vsech tech trech co se ti libi :D, aspon budes mit na stridani 🙂

smigli
autor
21. říj 2018

@skretik A ty jsi z Prahy? Odkud? Mam pocit, ze bychom obcas mohly nekam zajit, ze si budem rozumet! 😉 :D

misak48
21. říj 2018

@renulkka já bych nedělala černou, jinak si myslím, že je to jedno 🙂 můžu se jen zeptat, jak bude čepička vypadat? Přemýšlím, že si nějaké uhackuju taky, ale pořád se nějak nemůžu rozhodnout o tvaru...

renulkka
21. říj 2018

@skretik No to by mě vyšlo draho 😂 Jedna mě vyjde na 410 Kč 🙂 Samotná čepička 350,- 🙂 Kdybych chtěla ouška ještě na ni, tak 460, ale spíš jsem chtěla závazku pod krček, tak proto 410 🙂 Nemám ráda, když ty čepičky venku pořád sjíždí při pohybu hlavičky a já pak celou vycházku jen upravuju 😂
@misak48 Asi nechám udělat tu druhou z vrchu 🙂 Sice barevně nebude sedět ke kombinézce, ale když to není žádná křiklavá, tak si myslím, že to vadit nebude 😊 Já bohužel teď na háčkování nemám čas 😔 Tak si nechám dělat od jedný šikovný slečny na fb 🙂 Opravdu má krásný kousky 🙂 Čepka bude úplně obyč s klapkami na ouška a zavázkou 🙂 Je možný i udělat ouška, ale říkám si, že stejnak většinou bude mít i kapuci z kombinézky, takže ouška neřeším, když by stejnak byly vidět minimálně 🙂

jednaholkaa
21. říj 2018

@dominika963852 Holky k tem rasam. Ja je taky mela, dva roky 🙂 Prislo me super, ze se nemusim odlicovat a drhnout si tu spinu z rasenky z oci kazdej vecer. A tim si nedrhnu tu kuzi pod ocima a mam mit vrasek.. ale nevim jestli to tak fakt funguje. Nicmene jsem zjistila, ze nekterym chlapum se to proste nelibi. Jednak jedny kamaradky manzel, a pak muj pritel, kdyz jsme spolu zacali chodit, tak bylo videt, ze se mu to vylozene nelibi.. Protoze proste z blizka to vypada super prvnich par dni a pak spis takovej bordel. Takze jsem to shodila. Koupila jsem si rasenku od DIora a mama na to "ty uz mas zase rasy?" .. takze asi staci dobra rasenka..

jednaholkaa
21. říj 2018

@seveneye Na tenhle fusak jsme taky koukali v obchode 🙂 Krasnej! Ja dostala nakej celkem dost nic moc od kamaradky, tak je mi trapny si ho kupovat..

seveneye
21. říj 2018

@jednaholkaa koupila jsem za super cenu v rámci slev,takze nelituju,ale taky jsem puvodne váhala...mam totiz ještě jeden plonkovni fusako-pytel z HM,tak abych vůbec vše nakonec využila...

seveneye
21. říj 2018

Holky ještě k tomu občerstvení u nás frčí dezert ala cheesecake -rozdrcene sušenky na dno sklenky,zalité rozmixovanym a dochucenym tvarohem/mascarpone/zakysanka+přidat mezivrstvu libovolného ovoce a navrch ozdobit postrouhanou čokoládou,mnam😀

vilmic
21. říj 2018

Krásnou neděli přeju, když jsme u těch fusaků. Pořád váham jakou dvojici zvolit. Už jsem asi rozhodnutá pro Elodies Details, snad jsem i smířená s cenou. Ale teď babo raď.

Fotky jsou z netu, a ta první je nějaká vybledlá. Na obou fotkách je ten zelenej stejnej.

frndafrrr
21. říj 2018

@skretik 😃 Né my ženský prostě neumíme odpočívat. 😃 Taky jsem si slibovala klidnou neděli potom co jsem o půlnoci myslela, že se ani nenarovnám, abych došla na záchod a teď jsme přijeli totálně vymrzlí a uchození z výlovu rybníka. 😃

seveneye
21. říj 2018

A pro dospelaky kdyz nestíhám paratkuju extra rychle jednohubky bez peciva,který normálně nemusím-mix kostka dobrého syra+hrozen(ideálně bezpeckovy, co nekrupe mezi zuby😀)a zelená oliva:O

frndafrrr
21. říj 2018

@vilmic Zelenej je TOP!! Já bych k němu brala jednobarevný, asi Pink, aby měl stejný kožich, nebo 2 zelený, ale z tvého výběru 1🙂 ., ten chlupatej se mi děsně nelíbí.

vilmic
21. říj 2018

@frndafrrr Mně by se k tomu právě taky nejvíc líbil jednobarevnej, ale ten světle růžovej, co maji mi přijde nemastnej neslanej a v tý nový kolekci pak už snad jenobarevnej neni. Chlupáč se mi líbí, ale přijde mi nepraktickej. Je drahej jako prase a bojim se, že když pak budou děti větší tak ho třeba upatlaj rohlíkem a tak.. mno tak teď jsem si asi odpovědela sama. Ale našla jsem další varianty.. 🤔🤔🤔
Já jsem ztracenej případ.. 😂

dominika963852
21. říj 2018

@jednaholkaa to asi ano. Koukala jsem i na 3D řasenky . 😊

dominika963852
21. říj 2018

@vilmic jsou naprosto božský. Na Ali je mají taky a k nerozeznání od originálu.

frndafrrr
21. říj 2018

@vilmic Jestli ty si ztracené případ, tak nevím co se mnou... Já pořád nemůžu vybrat ani kočár. 😂😂😂😂3.je moc pěkná. 😃 No ostudu si neuděláš s žádnou kombinací.

Strana