icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
22. říj 2018

@seveneye Ty jo, mrkla jsem, nemají tam překlep?! To je maso, to naváží ani ty největší polské "tanky". Já kočár tahám max. do 2 schodů do domu, ale 25kg to je teda extrém. 😲 Jinak já mám 60l pytel 56-62-68 tak rovnoměrně na 3 díly, ale ještě se chystám na nákup 50.
@michaelarei Super, to ráda slyším, půjdu do něj, ta barevná kombinace se mi líbí moc.
@dominika963852 Super úlovek. 👍

frndafrrr
22. říj 2018

@skretik Držím palce, ať to přejde, snad si to brzy sedne,připsala bych to tomu roztahovaní.

jessulka
22. říj 2018

@skretik Ano, mam to tak a uz jsem reagovala kdyz jsi se ptala prvně. Chce to fakt klidový rezim. Nekdy si třeba myslíš, že úklid domácnosti nic není, ale ja citim podbrisek i jen po uklidu prachu po bytě, nebo treba s delší procházky. Muj Dr. mně minule vystrasil s tou vnitřní jizvou, ze se mu to moc nelibi a nařídil mi, at se koukám šetřit, jinak muze byt taky zle. Takze se fakt opatruju. Mne hodně pomáhá nosit tehu leginy, silonky, tepláky, pyžamové kalhoty s tim trhu pásem. Mam to brisko podepřené a nevisí. Také chodim 1x týdne cvičit, hodně protahujeme záda. Snaz se chodit a sedet hezky rovně. U tv se nehrbit v takovém tom polosedu.

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr no o kus dál byl kočár 17kg, tak si celkem myslím, že to je fakt realita, ale nechápu, většina ženskej jako první trvá na lehkém, skladném kočáru...

jednaholkaa
22. říj 2018

@jessulka Taky si myslim, ze pomaha cviceni, chodim na power jogu a je to super, akorat ty zada uz clovek asi musi mit trochu osvaleny z pred tehotenstvi spis..
@frndafrrr Jolz tak maximalne hlubokej, sportak bych rozhodne nekupovala, pro dite podle me absolutne nevhodny. Ale ja ten kocar proste nesnasim, takze to ber s rezervou ;)
@seveneye Prosim te, takze v ty Mamince kody nejsou? Ja bych jeste taky 20% do Malvika vyuzila 🙂 diky

jednaholkaa
22. říj 2018

@arielka222 Myslis, ze ta kokosova matrace neni dobra? Sakra, my ji vcera koupili 🙂) Ale je mi jasny, ze dobra matrace je fakt dulezita.. tak nevim jestli jsme neslapli vedle..

frndafrrr
22. říj 2018

@jednaholkaa Kódy tam jsou, já jsem myslela, že jsem ji kupovala zbytečně-protože nejsou originální a mohla jsem si ho vyptat. 😀

jednaholkaa
22. říj 2018

@frndafrrr Super, moc dekuju!! At zije maminka18 🙂))

andelka
22. říj 2018

@skretik mně též bolí břicho,i spodek,většinou fyzickou námahou,takže večer to dost cítím. Četla jsem o zavazování bříška. Nevím jestli najdu dost dlouhý šál. Ale myslím že by to pomohlo.

jednaholkaa
22. říj 2018

@frndafrrr Jee, a kam je tech 30% sleva nad tim? Jestli nejsem moc vlezla :D

frndafrrr
22. říj 2018

@jednaholkaa Nejsi - snad to jde přečíst. 😉

jednaholkaa
22. říj 2018

@frndafrrr Diky moc! I Spuntik, vida 🙂

arielka222
22. říj 2018

@jednaholkaa já myslím, že ty kokosové nejsou špatné. Ale někde sem četla ze třeba ty s pohankou se nedoporučují, že když to dítě procura tak tam začnou klíčit bakterie nebo co. Ale kokos si většinou chválí. Já původně taky přemýšlela nad kokosovou, ale ty Traumeland mě přesvědčily víc 🙂

vilmic
22. říj 2018

@seveneye Nedalo mi to a podívala jsem se na net. Pač 25 kilo by byla šílenost.

seveneye
22. říj 2018

@vilmic Hmm tak to se nám ta redakce-maminka někde spletla teda:O

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr orginalita je fuk,hlavně abys pořídila co je třeba,tak hlavně ten kocarek už by to chtělo🙂kam máte vlastně namířeno na tu obhlídku?

frndafrrr
22. říj 2018

@seveneye No tyhle už jsem viděla, takže asi nikam teď v listopadu objednám sporťák s tou 20%slevou až začnou kupony platit, korbu pak jinde zvlášť, protože přímo tuhle kombinaci malvík nenabízí - vezmu ten croswalk.. Doufám, že ta sleva a sporťák bude - kašpárkovi jsem psala včera, že si ten monitor můžou strčit za klobrc.. Protože pořád ho nemají naskladněn. S kočárkem nespěchám ani, hlavně, že je vybrán, když se bude kupovat nový, tak ho objednat můžu vždy, dáme si ho pod stromeček a jinak bude u tchýně a dojede až po porodu.

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr no to tě teda čeká kombinování,ale co uz,hlavně že máš jasno v tom co chces koupit🙂jinak na ty monitory je tam taky sleva,ale myslím že jen ty zn. babysence,mrkni už to zase nemam po ruce.

iris92
22. říj 2018

Ahoj holky, vidím že už tu máte celkem dlouhou diskuzi a asi stálou partu, ale ráda bych se k vám přidala, snad to nebude vadit 🙂 jmenuji se Irča a čekám první dítko, teď jsem zrovna v 24. týdnu 🙂

vilmic
22. říj 2018

@iris92 Ahoj Irčo, vítám tě mezi námi. Stačí když budeš ukecaná baba a infiltruješ se raz dva. Kdybys měla zájem, máme spolu tady sdílenou tabulku, kde na sebe něco málo práskáme (převážně ohledně těhotenství - jméno, počet dětí, porodnice, pohlaví, termín porodu). To abychom se mezi sebou neztácely a byl v tom přehled. Pokud se chceš taky připsat, stačí mi poslat mail do interní pošty tady na MK.

ajdamajda
22. říj 2018

@vilmic ty jo .... a ze jsem ti poslala ty údaje do tabulky co... prosimte na jaký ze email

ajdamajda
22. říj 2018

@vilmic a do pošty 😀. nevím zda jsem dementní z kojení nebo tehotenstvi

misak48
22. říj 2018

Holky jinak to naše štěstí mrňavý je podle dnesni kontroly u Dr. opět hlavičkou dolů. Byla tak na všech kontrolách už snad od 19tt. Tak upřímně doufám, že jí to vydrží a nebude mít po 30 týdnu tendence se tam točit nějak jinak...

@vilmic termín na další UTZ jsem dostala na 5.11. nepotkáme se tam zase náhodou?

vilmic
22. říj 2018

@misak48 Ahojda, podle toho v kolik máš termín. Já v 9:45.

Jinak děvčata, dneska jsem volala na ty “nejúplnější” výsledky plodovky a je to všechno v pořádku. Ptala jsem se kam to vlastně posílali, tak mi řekla: “no, na ty ereje” (psáno foneticky). Vůbec to nemůžu nějak vygooglit, takže se to píše nějak jinak. Neslyšely jste to některá??

garfa4
22. říj 2018

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala, pokud by vam to nevadilo. Precetla jsem celou vasi diskuzi (na mobilu to bylo 300 stran 🙂. Jmenuji se Helena, je mi 35 a cekam sve prvni mimi, termin mam 14.2.2019. Tim, ze jsem prvorodicka, tak jsem totalni jantar, co nic nevi, tak me potesilo, ze si tu predavate rady, hodne jsem se diky vam dozvedela 🙂

ajdamajda
22. říj 2018

@garfa4 to mas jako já termín 🙂 , jinak mě 25 a třetí dítě. První sekce , druhé ambulantní porod a odchod po asi 6hodinach a třetí uvidíme jak se vyvine, Toužim z mnoha důvodu po klidu ve tmě ve své vane

misak48
22. říj 2018

@vilmic tak to se asi mineme 🙂 já mám napsáno 8-11 a mám počítat s tím, že si chvíli počkám 🙂 takže vzhledem k tomu, že to mám zase svůj klasický trojboj UTZ+dia+Krejčí, tak tam půjdu už před tou 8, abych měla UTZ jako první, na té diabetologii ji totiž taky zajímá zpráva...

garfa4
22. říj 2018

@ajdamajda ano tvuj pribeh jsem cetla a uprimne me docela vydesil. Snad tento treti porod budes mit uplne dle svych predstav

jednaholkaa
22. říj 2018

@garfa4 Ahoj 🙂 Tak to bylo asi poctenicko 🙂 Ja jsem na tom trochu podobne, prvni dite, 37 let, termin 17.2., jsem taky z Prahy.

iris92
22. říj 2018

@garfa4
@ajdamajda Jee, tak to mame termin stejne, taky mam valentynove mimco 😊

Strana