icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
25. říj 2018

@arielka222 Jen ze zvědavosti, to ti nevyhovoval, nebo budeš mít sekci? Já teda sekci, takže nepotřebuji ani nemám zkušenost, jen se ptám, že je to takový hit. 🙂

frndafrrr
25. říj 2018

@skretik Super. 🙂

skretik
25. říj 2018

jen jeste k tomu cipku, zajimalo by me, jestli je normalni (urcite je, ale v ordinaci mi to uplne nedoslo), pred 14dny jsem mela cipek 4,6cm ted 4cm, znamena to, ze se pomalu zkracuje nebo proste klidne jen tim, ze to byl jiny UTZ a jiny dr.? Neplasim, jen spis pro zajimavost. pristi stredu jdu na cukr a rovnou do poradny, tak se zeptam tam

jessulka
25. říj 2018

@skretik Takže tě Dr. nakopl do těch správných míst? Tak to jsem ráda a hlavně, aby sis to uvědomila. Jak jsem ti psala nedávno "VŠECHNO JE V NAŠÍ HLAVĚ"

jessulka
25. říj 2018

@skretik A jinak je moc fajn a jsem ráda, že je vše u vás v pořádku, miminko se třeba ještě otočí. Já takhle měla celé minulé těhotenství Verunku. Zadek a patičky měla narvané na mé "piční kosti". Ten název od Renči se mi moc líbí 😀

arielka222
25. říj 2018

@frndafrrr moc mi to nevyhovovalo, nějak sem se s tím nedokázala vžít. Takže sem nepoužívala a měla jsem jen 3 kosmetické stehy takže teď používat taky nebudu.

tynazezu
25. říj 2018

Holky, tak já už mám taky výbavičku do postýlky....jsem nadšená, je to moc krásné..😍😍😍

ajdamajda
25. říj 2018

@jenssy já mám na novose šátek bavlna s gramazi 250 pre wash . Aurora od Didymos . Ale doporučuji jakýkoli šátek pro začátečníka s nižší gramazi. Jen ti nebude stačit na těžké ditko nad 9kg, pak musíš mít více gramaze i když bude mít příměs. Psala jsem na toto články a mám i nosici skupinu. Nositko od narození lze - Storchenwiege nebo bondolino, tula free to grow. Nedoporučuji nosítka s vlozkama

ajdamajda
25. říj 2018

@skretik stačí koupit vsadku BELLYBOO. Lze využít jako těhotenské i nosici. Navíc díky extendorum padne na více bund či kabátu a mikin

vilmic
25. říj 2018

@skretik Ahoj, jsem ráda že je všechno v pořádku. A odpočivej babo jedna!!! Co se týče čipku, tak u mý dr je vždy přes 5 cm, za to u Apolináře vždy pod 5 cm a v rozmezí +- asi 8 mm, a jakože i přibývá, takže v klidu. Každy doktor to měří podle mě jinak. Hlavně, že to je kolem těch 4 cm, víc bych se neznepokojovala.

jenssy
25. říj 2018

@ajdamajda děkuju moc za tip 🙂

frndafrrr
25. říj 2018

Tak kdyby to někoho zajímalo, tak odpověď VZP ohledně čerpání příspěvku na nákup zubních kartáčků a ostatního ohledně dentální hygieny. 🙂

dominika963852
25. říj 2018

@frndafrrr Super, děkuji ti. To stihnu 😀

garfa4
25. říj 2018

@misak48 Děkuji za nápad, to jsem vůbec netušila, že ho v porodnicích půjčují 🙂

jessulka
25. říj 2018

@ajdamajda Tu vsadku do bund neznam. Lze ji využít i jen jako těhotenskou? Nechce se mi kupovat nova zimni bunda na dva mesice, kdyz ma byt jeste k tomu mírná zima a Vánoce na blate. Takze bych prave vyuzila svou zimni, do ktere se vejdu, ale nezapnu ji přes bříško.

ajdamajda
25. říj 2018

@jessulka jde. Koukni buď na stránky BELLYBOO.cz nebo Fb. Já dělala i kampaň a znám majitelku, měla jsem na testování. Mám i doma vsadku a extendory, mužů vyfotit. Na nošení má i kapucku a vychytávky. Mě pasuje do mikin, vest, kabátu i bund

jessulka
25. říj 2018

@ajdamajda Děkuji a budes hodná, kdyz mi hodíš nejakou fotku s bříškem.

skretik
25. říj 2018

@vilmic jo to si myslim taky a proto me to neznepokojuje, ten muj to bere pecliveji, v Motole to bral "by voko" , jen me to zajimalo jak tohle vubec funguje.
@jessulka ani s tim ze ma hlavicku jeste nahore se neznepokojuju, jeste se urcite bude otacet, on si to zapsal jen do karty, ale nic vic o tom nerikal, to ja se jen ptala jak tam ted lezi jak me furt tlaci divne dole. .
@ajdamajda dik za tip, kouknu na to. Me ta vsadka prisla rovnou z bundou a mikinou, ale moc si nedovedu predstavit do toho rovnou nacpat mimi 🙄😅

1nelinka
25. říj 2018

@jednaholkaa tak to vis ze mam kolikrat vecer hladika ale uz jsem tak naucena..tesim se na snidani a vzdycky si vecer rikam co vsechno na snidani sezeru..pak si dam stejne nakonec vlocky s ovocem a koncim😅😂😂😂😍

skretik
25. říj 2018

@1nelinka ty jo to ses fakt dobra,ja kdyz se vecer nenajim,tak se vzbudim v noci a musim si neco dat,jinak znova neusnu 😅, to mam z dob kojeni pred 8lety a ne a ne se toho zbavit 😅🙄

1nelinka
25. říj 2018

@cuccinka tak to mas super ze se muzes takhle cpat a si hubenour👍🙏ja jsem teda taky hodne hubena ale jen proto ze nezeru😂😂

1nelinka
25. říj 2018

@skretik mam silnou vuli uz jsem se za ty leta tak naucila ale taky si obcas dopreju ne ze ne..dneska treba privezl manzel pizzu tak jsem si taky dala ale bylo to jeste pred 17h tak jsem mela radost😂😂😂 a na dovoleny normalne chodime jist kolem 19h tam je trochu jiny rezim nebo kdyz je nejaka oslava tak si sem tam dopreju ale jinak se snazim neprasit

1nelinka
25. říj 2018

@skretik 4cm je podle me super ja mam 2,5cm a pry je to zatim dobre..tak bych se neznepokojovala..urcite je vse v poradku🙂

1nelinka
25. říj 2018

@garfa4 ja bych nekupovala..jsou casto akce 20% tak bych koupila novy a pak ho kdyz tak prodala..ja kupovala jablotron novy pouzivaly jsme ho cca 10mesicu a dalsich 10mesicu tu ceka az se narodi prcek a poslouzi nam dal..a pak ho prodam..

skretik
25. říj 2018

@1nelinka no jo no ,ono je to vsechno o vuli no, ja normalne taky nejsem tlustoch, to az ted,normalne,kdyz uz je to na hrane taky se dokazu nastesti zaprit,ale zbytecne se netyram,ono ve stari mi to budou zakazovat tak skoda si to neuzit ted kdyz muzu 😂.
2,5 je pry hranicni,ty mas nejaky narizeny klidovy rezim nebo neco? Na netu jsem teda vycetla,ze nekde berou hranicni 2cm, nektere holky mely i min a stejne prenasely,priroda asi vi proc tomu tak je

1nelinka
25. říj 2018

@skretik jj jsem na rizikovim od zacatku tehu..v minulem tehu jsem zacala rodilt 29+4 cipek uplne zkraceny ale udrezely nas na kapackach do 35tt 😍😍 takze je ted 2,5 dobry a chodim kazdych 14dnu na kontrolu

seveneye
25. říj 2018

@ajdamajda ahoj prosím můžeš mi ještě více porovnat ty nosítka storchenwiege a bondolino?na to první jsem dostala doporučení,druhé neznám.chceme se s chlapem střídat takze právě radši nosítko než šátek....

jessulka
25. říj 2018

Tak to ja prasím večer ráda ale s mirou a teď v tehu si to fakt užívám, protože vim, že na jaře to zase vybeham. Za mne je důležité pit a jíst často, ale po menších porcich. Jak tu psala nedavno Valča, sportuju abych mohla jíst 😉 Nedovedu si představit skoncit s jídlem v 18:00. To při běžném dni jdu teprve behat a po hodinovém běhání si musím dát jeste druhou menší veceri. Ted si večer třeba v 21:00 dam s chutí banán, jablko, vlocky s jogurtem a susenym ovocem, nebo pokrojime syr, uzeninu, zeleninu s balkanem. A ze vseho nejvic se tesim, az si budu moct dat tatarák a nebo sushi.

jessulka
25. říj 2018

@1nelinka 2,5 je opravdu málo. Tak se opatruj co nejvíce to jde.

Strana