Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka díky jedno balení?
@arielka222 přesně tam chci objednat, mám tu nějaký letáček se slevou...
@arielka222 safryš, ty kalhotky Chicco tam nemaji!
@zuzekk mají ty Bella Mamma ty jsou podobné a funkční taky 🙂 tuším že jsem objednala tentokrat taky tyhle
@arielka222 tak dobře 🙂 kolikery? a těch vložek?
@arielka222 Já už si píšu seznam a také už asi něco objednám 🙂 Na Pilulce to vyjde nejlevněji?
@jessulka buď je to trochu lepší,nebo jsem si zvykla. Krev ve stolici nevím,od pátku jsem nebyla,ale povrchově trochu jo. Ale nezhoršuje se to.
@beruska125 jo,jsem. Oba kluci taky. Ale dostala jsem automaticky injekci po potratu v únoru. Ale prý ty protilátky vydrží tak půl roku. Takže Dr doporučil to píchnout. Původně jsem nechtěla,ale nejsem doktor a už tak mám ze všeho strach, Dr mě zve co 14 dní ať jsem v klidu,tak to teď nechci odmítnout no.
@zuzekk já měla 4 balíky vložek, s tím ze 3 dny v porodnici jsem používala ty jejich a stačilo. Kalhotky mám 4 balení aby mi to vyšlo na cele sestinedělí, v porodnici jsem dvoje zrovna vyhodila a doma sem přepirala 🙂
@jessulka nevím jestli levněji, ale mají tam téměř vše a po Praze mi to doveze to jejich auto až domů 🙂 objednává tam i plenky pro syna a vlhčené ubrousky tak sem to vzala jedním vrzem 🙂
poukaz do pilulky.cz má kod J2U26D - já ho teda použila, ale měl by být universální, tak zkuste. je to sleva 100,- při objednávce nad 600 a doprava zdarma (což je jinak nad 1000).
@bombat @skretik @jessulka Holky, vy jste takový zlatíčka. To ani neni možný. 😍☺️ Člověk si připadá jako sud, pak si přečte takový hezký zprávy a hned je to lepší. Mně bylo jasný, že to se dvěma bude jiný a určitě hraje roli, že to je vlastně 3. těhotenství. Prvního bych v klidu utajila do toho 7. měsíce a u druhýho už to v tom 5. bylo evidentní. Teď je to prostě nepřehlédnutelné.
Dneska mám zase docela fičák, ráno přes celou Prahu k dr. kvůli tomu podpůrnýmu pásu, pak honem honem domu, aby se malej najedl a aspoň trošku prospal. V půl ho chudáka musim vzbudit, ustrojit a zase ho povezu k manželovi do práce. Já pak půjdu na genetiku konečně pro tu finální zprávu, následně vyzvednout ten pás a zakončím to na poradně. Psala jsem kamarádovi masérovi jestli tam pro mě nemá okýnko, když už budu bez malýho, že bych tam po poradně zašla, ale zatim bez odezvy, tak asi nic 😔 Myslim, že večer padnu za vlast.
@arielka222 u nás v porodnici vložky nedávají. Takže od začátku má člověk svoje. Kalhotky doma jsem používala síťované tak první dny, možná týden,potom už svoje bavlněné vyšší.
Holky, když se podívám na úplný začátek naší diskuze, přijde mi, jako bychom se už znaly léta letoucí a teď už tu řešíme tašku do porodnice. Tolik jsme toho tady společně prožily. Jsem moc ráda, že tu mám ve vás takovou oporu a hlavně pochopení. Mám vás moc ráda.
holky rorýs se hlásí o slovo, jak velké lahvičky jste nejvíce využily a přišly vám nejpraktičtější 150/270/360 ml????
@seveneye Já jdu do téhle sady. Holky mi jí tady nedávno chválily, že mají s těmito lahvičkami dobré zkušenosti. Vezmu celý set, abych mohla tu menší vozit když tak v tašce na kočárek. https://www.spuntik.cz/mam-novorozenecky-darkov...
@evelinkaw Diky, uz jsem se chtela zeptat. Doufam, ze nebude problem s kojenim. Tak lahvicky dopredu asi kupovat nemusim ne? A co dudliky? Jsou nutny?
@jednaholkaa Nejsou nutné, ale je dobré mít alespoň jeden dudlík v zásobě.
a jaký dudlík doporučujete? pro ta novorozeňátka, (doufejme) kojená?
Holky, já si minule po porodu psala, kolik vložek a plen se spotřebovalo, abych věděla, kolik toho koupit, co jsem využila, léky, krémy. No a co myslíte? Nemůžu to nikde najít!! Bezva.. :-/
@seveneye Já mám lahvičky od Aventu, nejvíc používaná 270 ml, syn z ní pije na noc sunar ještě teď.

Mám poporodni kalhotky Anita na stahování dělohy a sitovane nepoužívám. I po císaři jsem je hned nandala a lékař říkal ze jsou bezvadné