icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
1. lis 2018

Holky, co kupujete vaším chlapům k Jezisku?

merope
1. lis 2018

@bombat Mě vysvětlovali, že EKG je kvůli císaři, kdyby byl potřeba. Ale nejsem si úplně jistá, zda tam není nějaký věkový limit, od kdy ho chtějí (je mi přes 40).

jessulka
1. lis 2018

@jessulka Vis na co se ze vseho nejvíc těším? Az za mnou do porodnice prijede Verunka a ja ji představím jeji vytouženou sestřičku. Mám o tom živé sny a uplne vidim, jak u toho pláču radosti, kdyz Verunka stoji u te postylky a drzi ji za rucicku a chce si ji pomuchlovat.

arielka222
1. lis 2018

Me se taky líbí jméno Albert, ale to mi neproslo. Pak sem chtěla Roberta a nebo Richarda a to taky ne 😂 tak budeme mít Kubicka, jediné jméno z celého kalendáře na kterém jsme se shodli.

misak48
1. lis 2018

@jessulka my jsme se letos dohodli, že si žádné dárky dávat nebudeme... Že radši necháme prasule pro malou... Tak mu pořídím jen nějakou drobnost, nejspíš balíček dobrého zrnkového kafe. No a pak jsme teda vlastně došli k tomu, že bychom chtěli na stěnu do obýváku pořídit velkou magnetickou tapetu na fotky, která je teda dost drahá, takže si ji koupíme k Vánocům sami pro sebe 😀

jessulka
1. lis 2018

@misak48 Magnerickou tapetu na zeď? To slysim prvně a zni to moc dobře. Nemáš odkaz?

arielka222
1. lis 2018

@jessulka já kupuju peněženku, asi nějaký krém na oblicej poradny a košile 🙂

jessulka
1. lis 2018

Ja M. koupím: pyžamo, rukavice, cepici, šálu, mikču, tričko, nesmi chybět ponožky a neco málo z kosmetiky (sprcháč, deodorant a nějaký pičifuk).

misak48
1. lis 2018

@jessulka https://www.magneticka-tapeta.cz/http/www-magne... dělají různé velikosti i provedení, my právě potřebujeme tuhle největší... Na tuhle konkrétně se dá i psát kridama, což mi přijde úplně boží 🙂 chtěli jsme totiž na tu zeď dát fotky, ale já jsem brojila proti rameckum na hrebickach, protože pravděpodobně u téhle zdi budu mít košík a pak deku s malou... Tak aby jí něco nespadlo na hlavu... Tak tam budeme dávat fotky magnetkama a aspoň je můžeme častěji obměňovat 🙂

jessulka
1. lis 2018

@misak48 Tak to ziram. Vypadá to moc pěkně a moc by se mi to také libilo. Do baráčku.

vilmic
1. lis 2018

@jessulka Já dárek fakt nevim. Mám pro něj klasiku - tričko, trenky, svetr. Ale je mi to skoro až líto, že mu nejsem schopná vymyslet dárek. Napadl mě pořádný kožený pásek s monogramem, ale to by vyšlo treba na 2,5 k, což mi přijde hrozně moc na to co to je. A myslim, že by to ani nedocenil. Na druhou stranu, máme to nastavený tak, že si na nějaký velký obdarovávání moc nepotrpíme. On se mě obyčejně zeptá co chci a já mu to řeknu.

misak48
1. lis 2018

@vilmic
@jessulka já teda pro manžela "velký" dárek jako překvápko vymyšlený mám, ale zůstane mi na narozeniny, které má už 15 ledna 🙂 dostane akvárko 🙂 když jsme zařizovali bydlení, tak pořád mluvil o tom, jak by chtěl akvárko s rybičkama, jako když byl malej. Měli jsme ho v původním plánu do obýváku a nakonec z toho sešlo. Tak mu ho asi teď pořídím 🙂

vilmic
1. lis 2018

@misak48 To je super, když je nápad. Ten můj snad nic nechce. A když jo, tak si to jde koupit. Teď nedávno mluvil o nějaký myši k počítači, tak jsme z něj páčila jaký bude mít parametry.. o pár dní později jedem Holešovicema a on zabučuje k Alze pro tu myš 😂😂 A bylo po plánu. Přijde mi že neni marnivej a prostě si na hmotný pičičundičky nepotrpí.

misak48
1. lis 2018

@vilmic já mám přesně tenhle problém s bráchou... Co potřebuje hmotného si koupí a poukazy nesnáší... Mimochodem s různými poukazy jsem narazila i u manžela... Tak jsem ráda, že vlastně vánoce nereisme, protože akvárko je jediný nápad za hodně dlouhou dobu a druhý dárek bych vymyslela horko těžko...

vilmic
1. lis 2018

@misak48 Já si neumim představit poukaz, kterej by ocenil. 😂 Má bejt marnivěší a mluvit o věcech, který by se mu líbily. Jinak bude do konce života dostávat trenky a svetr. 😂

zuzekk
1. lis 2018

S vánocema je to s ním těžký- pro Kulíška bych dárků měla desítky, pro sebe slušnej seznam, pro ženský neni problem, ale s těma chlapama.. a mým mužem obzvlášť ... zatím jsem vymyslela jen neviditelné tričko a kravatu. Velmi originální. :-/
On nic nechce, že mu bude stačit když mu dám Kulíška, ale ten pod stromeček (doufám!) ještě nebude hotovej.
Už pár let chci udělat fotoknihu, zatím jsem to nezvládla. Už jsem si koupila i voucher a nedotahla jsem to, peníze v čudu. Poukaz na thajskou masáž nechal zase propadnout on, i když to má rád.

zuzekk
1. lis 2018

Tak zkuste nahodit, co se u nich setkalo s dobrým ohlasem v minulosti, co se vašim partnerům líbilo!

ajdamajda
2. lis 2018

K těm Vánocům a darkum pro muže - mystery box je fajn s pacidlem. Pak něco k tomu co dělají rádi - nějaký koníček . Ať už se zajímají dost o sport nebo historii. Mám za to, ze je fajn dat opravdu něco co udělá radost

vilmic
2. lis 2018

@ajdamajda Můj muž má dost drahýho koníčka. Hrajou s pár kámošema techno. Určitě bych se mohla zeptat jich jaká krabička by se mu zrovna hodila či líbila, ale tam jsme v řádech tisíců minimálně. :D manboxeo je super. Dávali jsme tchánovi k 55 a fakt to udělalo radost.

dominika963852
2. lis 2018

@vilmic Brašnářství Tlustý že? 😀 Taky jsem na pásek včera koukala,jelikož mají monogram zdarma,ale 2tis za pásek nedám 😀
Na ALABO.cz mají hezké věci + pošta zdarma.

seveneye
2. lis 2018

dobré ráno, koukám téma dárečky tfuj, já každý rok tím vymýšlením trpím, letos to bude o něco jednodušší - přednost má prcek a vše kolem něj, takže my dárkujeme spíše drobnosti, chlap by potřeboval nový strojek vlasy-vousy plus rád čte takový ty zajímavosti, takže nejspíš předplatné 100+1, history neb tak něco. loni byly kulatiny, tak to se vymýšlelo podstatně hůře🙂

andelka
2. lis 2018

Též jsme si říkali co letos na vánoce,a řekli jsme si že si dáme jen nějakou maličkost pro radost. Ale i to je problém. Můj má rád pěkné prádlo,ale nosí jen tanga,tak to nevím..budeme mít u nás babičku 😀 navíc se sekne i pro sebe,musí si to vyzkoušet. Co chceme si koupíme během roku jen tak,nedávno jsem dostala parfém,on si zas koupil spesl hodinky.. Ale asi půjdu do toho pásku. Ten snad trefím. Loni jsem mu nechávala udělat na míru mussli z Mixitu,on je celiak.

andelka
2. lis 2018

@jessulka tak s Oskarem a Rudolfem jsi to trefila 😀 Hynek se nám líbil,má svátek tuším v den TP,ale spíš mě odrazuje jako Nina,že nemá skoro zdrobněliny.

Jinak.. hele..vy budete mít tři dcery,my tři syny .. co to dát dohromady 😉😀

martinasip
2. lis 2018

@bombat ja su spis bliz k Bratislave

bombat
2. lis 2018

@martinasip Tak tam to znám asi nejméně 🙂 .

basice
2. lis 2018

U nás si s manželem také moc dárky nekupujeme. To co potřebujeme, tak koupíme během roku. Letos jsme začali předělavat baráček a na jaře se chceme stěhovat, takže to je takový náš dárek! Nějakou maličkost tam mít samozřejmě bude 😉

renulkka
2. lis 2018

@jessulka My si s chlapem nic moc dávat nebudeme 🙂 My si společně nadělili to autíčko 😂 Takže opravdu jen maličkost 🙂 Já chci dát peněženku a on mi naznačil že asi voňavku 🙂 Pro holky už dárečky mám, ještě teda chci pro ně sehnat "uklízecí vozík" 🙂 Ted mi tu tahaji pořád lopatku se smetákem, mop a košťata 😀 Tak budou mít svoje pidi náčiní 😀 Ale nevím co pro naše a tchány 😔 Máme fotokalendář a ještě něco k tomu... Loni jsme dávali překrásné povlečení 😊 A teď nevím 🤔

andelka
2. lis 2018

Nás čekají první Vánoce v našem bytě. Vloni jsme byli sice taky už spolu,ale ještě v mém starém,to za námi manžel jen chodil a jinak stěhoval z jednoho města do druhého. Sem jsme se přestěhovali v únoru. Takže to pro mě bude všechno nové, výzdoba,kam dát stromek,kde budeme večeřet..Před pohádkou půjdou kluci k tátovi. Večeři děláme společně s babičkou,já lososa a polívku,ona kapra a bramborový salát. I cukroví děláme každá něco a pak vyměníme.

Strana