icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
2. lis 2018

Jinak pár dárků pro děti už mám. Ještě čekám o co napíšou Ježíškovi a něco z toho koupím. My si k Vánocům chceme dát velkou fotoknihu s fotkami z doby chození až po svatební cestu. Nějakou knihu nebo kalendář nechám udělat i babičce. Už musím hledat fotky.

jessulka
2. lis 2018

Já jsem u nás zavedla, že Vánoce máme kvůli E. už 23.12., protože je o Štědrý den u mámy. Tak snad mi to letos táta V. nerozhodí, protože má tu novou přítelkyni a ta má dva syny, kteří mají své tatínky. To je na palici, co? Navečeřeli jsme se s holkami sami a pak k nám na rozbalování dárků přijeli přítelovi rodiče a přišli moji rodiče. Tak jsme byli všichni pohromadě a bylo to moc fajn. Letos bych to ráda zopakovala. Tak snad mi to vyjde.

jenny888
2. lis 2018

Tak to já budu manželovi kupovat nářadí...je stolař a konečně mu přidělili sklep, ve kterém si chce udělat malou dílničku...A ze všeho nejvíc by potřeboval nářadí...no a tak už půl roku škudlím o to dá...jelikož budeme ale Vánoce slavit s tchýní tak dárek dostane až k narozeninám, které má 29.12. ...no nemůžu se dočkat toho výrazu až mu po snídani řeknu "pojď, sedneme do auta a jedeme nakoupit nářadí"...no ten bude jako malý kluk...už vidím jak mu ty oči svítí 😇

jessulka
2. lis 2018

@andelka Já dělám kalendáře už několik let. Jedu se s Verunkou fotit za týden. Chci to spojit s těhu focením. Také jsem chtěla našim udělat fotoknihu z letošní dovolené v Bulharsku, když měli s Verunku, ale mamka mi nedala fotky, tak ji bohužel neudělám, nebylo by to překvápko.

andelka
2. lis 2018

@jessulka držím palce ať to vyjde. My jsme často měli vánoce o den dřív,kvůli bráchovi, který často o vánocích pracoval. Pak toho 24 jsme byly s mamkou samy,a to byl veget,protože všechno už jsme měli ze včerejška.😀
Též se budeme muset ještě domluvit s dalšími rodiči a prarodiči,kam kdy půjdeme.

jessulka
2. lis 2018

@andelka Týýýýjo Káťo, a víš že to není špatný nápad, dát to dohromady? 🙂 Tři princátka pro naše tři princezny 🙂 Spíš musíme naplánovat tu letní dovču. Jak jezdíme na tu Moravu, tak příští rok pojedeme určitě zas. Mohli jsme se potkat.

andelka
2. lis 2018

@jessulka no,musím tomu věnovat příští týden jak budou kluci ve škole, dát dohromady všechny fotky ze všech telefonů a složek a připravit to,ať to stihnu. Na tehu focení se chystám též,ale až v prosinci. Jak jsme si na začátku s mužem říkali,že budeme pravidelně fotit bříško,tak teda nějak nezvládáme.

jessulka
2. lis 2018

@andelka Já si loňský Štědrý den 24.12 opravdu užila. Fakt to byla pohodička. Jak už jsme měli všechno za sebou, tak jsme si s V. hrály. M. byl teda smutný, že s námi není E. ale co se dá dělat, máma je máma a čekalo ji spoustou dárků a malý bráška. Příští Vánoce už to bude určitě zase jiné, až s námi bude ta naše malá píďalka, budeme už na baráčku. To bude veselo 🙂

andelka
2. lis 2018

@jessulka akorát musíte trochu srovnat Elu. I když třeba zrovna Domi je též takové princatko. Kamarádka říkala,že bude idol třídy, takový roztomilý gauner 😀 navíc se bude dobře učit a bude to sportovec. Dan zas potřebuje někoho milého, chápavého,holku do nepohody. No..jsem zvědavá jací budou, chlapecci moji.
My určitě budeme někde na Moravě. Jen ještě nevíme jak to bude,kde,kdy..budeme řešit někdy v lednu, únoru. Nemůžeme se domluvit jestli teda na týden chalupu,jestli sami nebo se sestrou,nebo jestli třeba dvě místa,pár dní někde,pár dní jinde. Neumím si to ještě představit,s půlročním miminkem.

andelka
2. lis 2018

Každopádně jsem se o tom bavila s klukama,a ti o moři nechtějí ani slyšet. Bojí se že spadne letadlo ( to řešili když jsme byli s mužem v Římě) a že tam budou žraloci. Takže my určitě budeme někde poblíž, nejspíš Beskydy,buď Těšínské nebo Valašsko.

jessulka
2. lis 2018

@andelka Já si myslím, že se E. srovná, až se malá narodí. Teda alespoň doufám. A M. pochopí, že nemá tolik peněž na rozhazování, aby jí pořád něco kupoval.

jessulka
2. lis 2018

@andelka To je od nás docela daleko. Já bych zkusila tu Červenou vodu, jak jsme tam dvakrát s Verunkou jely do toho zábavního parku. Tak budeme hledat, třeba na něco narazíme 🙂

andelka
2. lis 2018

@jessulka určitě to bude mít nějaký vliv. Já myslím že klukům sourozenec taky prospěje.

andelka
2. lis 2018

@jessulka to jsou Jeseníky že? To od nás taky jde.

andelka
2. lis 2018

Ach jo,to mrne je asi furt příčně. Teď se mi snaží prokopnout pravý bok. Tím jak je tam kůže už tenčí, natažená,tak to je docela nepříjemné. Asi si zase zacvičim.

jessulka
2. lis 2018

@andelka JJ, Jeseníky. To mi povídej, já jsem v noci skoro nespala. Malá se tam nějak divě přetočila, že mám obrovský balvan na levém boku a tlačí mne pod žebry.
Holky, začínám si tak říkat, jak to naše dítko asi bude vypadat. M. má modré oči, já zelenohnědé. Vím, že bude blond a modlím se, aby neměla kouty po příteli. E. to bohužel po něm podědila a má strašné kouty. Tak se modlím, aby měla vlasy po mne. Sice je mám slabé, jemné ale začínají mi u čela. Kdežto E. začínají vlasy až skoro v půlce hlavy. Měla by nosit ofinku, aby jí to to vysoké čelíčko zakrylo, ale její mamka jí nechává dlouhou ofinu a dává jí sponky.

jessulka
2. lis 2018

@ajdamajda To je prima nápad na dárek. Já mám letos v plánu udělat něco podobného pro rodiče přítele. Aby si dopřáli něco dobrého o svátky. Akorát ty potraviny nakoupím v Německu.

andelka
2. lis 2018

@jessulka hele,to máš jedno. Dan podědil plachtaky po pradědovi a strejdovi. A i kdyby neměla vlásky úplně top,tak ty si umíš poradit,aby jí to slušelo.
U nás jsou kluci dost mix. A vlasy ještě nejsou konečné. Ex byl jako dítě blond,teď má hnědé. Lili je výrazná,ale po matce. Muž má spíš jemnější rysy. Tak uvidíme jak bude vypadat společný chlapeček. Na 3D se mi líbil 😀

andelka
2. lis 2018

Ty jedlé dárky jsou fajn,my je máme rádi. Kupujeme třeba dobrou kávu, čokoládu, košíčky s oříšky,kolekce čajů, dobré bonboniéry ( mamka miluje Lindt), nebo různé balíčky. Mamce jsem teď kupovala k narozeninám degustační set Mixit. A předloni jsem jí dělala balíček ze zajímavých produktů Alnatura.

vilmic
2. lis 2018

@jessulka Já jsem taky zvědavá jací budou. Syn když se narodil byl celý tatínek a teď je to moje kopie, včetně grimas. Já se narodila s dlouhýma (vážně asi 5 cm) úplně bílíma vlasama, tak jsem si nějak vsugerovala, že Vojta bude taky úplně bílej. Jakej to byl šok ráno na jipce, když mi přinesli to tmavovlasý dítě. 😃 Ale zase muž prej jako malej vybledl a v roce měl taky úplně světlonké vlásky jako já a syn je nemá. Je plavovlasej. Nikdy nebyl jako Kevin ze sám doma. Já mám oči modro/zeleno/šedý a manžel úplně modrý. Syn má po něm nádherný studánky. Geny jsou opravdu věda. Ale z UTZ bych řekla, že budou mít chudáci muj nos, syn ho má taky no. Přitom manžel má takovej krásnej.. 😃 😃Co se týče kvality vlasů, tak máme s mužem oba slušnou hřívu, tak dofuám, že jí budou mít i dvojčata, když jí má i Vojta. Uvidíme uvidíme.. Jsme moc zvědavá.

vilmic
2. lis 2018

Jsem se málem počůrala smíchy, když jsem našla tuhle manželovu fotku.

jednaholkaa
2. lis 2018

Holky, ja vubec nevim co koupim chlapovi k Vanocum :( Mela jsem vymysleny asi tri veci a vsechny si koupil, koupi si co chce a hned, takze je to fakt tezky. Nejradsi bych se domluvila, ze si dame neco maleho, jenze ja dostanu asi novy telefon, tak budu muset taky neco vymyslet 🙂 Listky do divadla, to by byla pomsta 🙂)

dominika963852
2. lis 2018

@vilmic Takový dvě panenky 🙂 😍 Tatínek se nezapře :p . Taky jsem porovnávala,tak zkusím najít 😀

dominika963852
2. lis 2018

Vždy syn/tatínek 😀

andelka
2. lis 2018

Holky,kde myslíte že se dá koupit pěkný kvalitní pásek? Normálně v obchodě,ne na netu. Peněženku jsem mu kupovala loni,v Deichmannu.

jessulka
2. lis 2018

To jsem prosím já 🙂

dominika963852
2. lis 2018

@andelka Manžel si chválil pásek od Bandiho . Kupoval si tam oblek na svatbu a pásek nosí pořád.

@jessulka Takový chroustík 😃 😍

andelka
2. lis 2018

@dominika963852 aaa,Bandi obchod tu máme. Chci něco elegantního, kvalitního. Muž je sice mistr údržby,ale jezdí i do ciziny,na obchodní schůzky a tak.

andelka
2. lis 2018

@jessulka pořád stejná 😘

jessulka
2. lis 2018

Verunka 🙂

Strana