icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

plamenak11
5. lis 2018

@andelka tak to jsem rada ze je min rizikova, diky ja ji mam vyrostlou ale krive a s kazem tak to snad pretrpim, chtela jsem puvodne po porodu nechat vyndat vsechny pod celkovou narkozou no tak nic 😁

misak48
5. lis 2018

@val333 taky mám tlaky v podbřišku a říkala jsem to dnes Dr. a prý to nic není - pravděpodobně hlavička 🙂 tak snad to u tebe taky nic není 🙂

val333
5. lis 2018

@misak48 snad ne... Před chvilkou se malý vrtěl, když jsem jela v autobuse, tak jsem trošku klidnější... Snad má jen lenivejsi den... Včera jsme totiž zase stěhovali a večer měl malý úplnou diskotéku... Tak už mě napadaly scénáře s pupeční šňůrou a tak 😐

misak48
5. lis 2018

@val333 pokud jsi ho cítila aspoň když si lehnes na záda nebo tak, tak bych byla v klidu 🙂 taky jsem včera celý den necítila skoro nic a dneska zase radi už od rána 🙂

val333
5. lis 2018

@misak48 jj taky si říkám. 🙂 Spíš jsem si vzpomněla na známou, ktere se mimco priskrcovalo v bříšku pupeční šňůrou... A právě sebou strašně jeden den mlelo a pak utrum...

tynazezu
5. lis 2018

No holky, taky už mám po večerech pocit, že to už nemůže být horší...břicho mě pne, mám pocit, že mi praská zevnitř..Občas to dost zabolí, že mám strach, co se to děje, ale malý kope, tak mě to pak uklidní..Jinak zitra rano mě čeká OGTT, docela mám obavy, když mám hlad, je mi na omdlení, navíc mi praskají žily, tak nevím jak mi budou dělat ty 3 odběry...ruce mám vždy modré...Ve čtvrtek jdu do poradny, tak se tesim, až toho špuntu zase uvidím😍

garfa4
5. lis 2018

@ajdamajda taky se mi vratily nevolnosti a do toho mam krece.... je to hrozny vid?

jednaholkaa
5. lis 2018

@skretik 26tt, osmicka v pravo dole. Postourala se mi v tom a jestli to nepomuze tak tu dasen pry urizne. A to kdyz nepomuze, tak mi ten zub vytrhne. Takze o brisku ted fakt ani nevim..jen ta pusa, fuj.

jednaholkaa
5. lis 2018

@cuccinka A v kterym tydnu ses ted? Ja uz ty pohyby citim kazdy den, ale ne nejak silne.. kdyz zrovna nesedim u kompu, v metru nebo nelezim v posteli tak si jich ani nevsimnu v podstate..

michaelarei
5. lis 2018

@tynazezu i mňe je na omdleni když nejím ráno na ogtt jsem se vzbudila co nejdil a šla, bylo to celkem v pohodě po tej tristvrte hodke mi bylo zle ,začala se mi točit hlava a ležet bylo ještě horší ,pak dobrý tak držím palce ale určíte to taky zvládneš. .Taky jsem mněla obavu ☺

jednaholkaa
5. lis 2018

@val333 Jestli mel vcera diskoteku, tak dneska odpociva 🙂

val333
5. lis 2018

@jednaholkaa doufám...už mě tady babička od manžela straší, jestli se nezapíral do pupeční šňůry a není tam někde přiškrcený...

jednaholkaa
5. lis 2018

@val333 Ach jo, ti seniori :/ To maji z ty televize... Me zase tata porad strasi, ze pes bude zarlit na dite. To je porad neco, na to kasli.

skretik
5. lis 2018

@jednaholkaa to je mi lito, snad to brzy preboli, osmicku dole bych si trhat v tehu nenechala, s tou to byla hruza i jako netehu. Hele vyborna vec hrebickova tinktura, pripadne nekolik hrebicku prelit horkou vodou a kloktat ten zub jak jen muzes, to mi pomohlo. Drzim palce at to brzy preboli!!!

val333
5. lis 2018

@jednaholkaa no, vím, že to je takové strašení....ale nasadila mi brouka do hlavy... Teď budu jak na trní... 😐...

skretik
5. lis 2018

@plamenak11 na ten tyden tehu jsem se ptala, protoze ve druhem trimestru mi jeste dovolili ibalgin, ve tretim uz ne. A horni stolicky byvaji bez problemu, se spodnima to byva horsi :/, ale asi je to taky hodne individualni

skretik
5. lis 2018

@val333 me kdyz se neozyva, tak poustim hudbu primo do briska a to je pak rodeo, ze si zase nadavam, ze jsem ho radeji nenechala spat :D

skretik
5. lis 2018

@val333 hele ja teda nevim, ale ja jeste neslysela o tom, ze by se mimi uskrtilo na snure v brise, fakt je to mozny? pri porodu ano, ale behem tehotenstvi??

val333
5. lis 2018

@skretik on se mi jako ozývá...i před chvilkou ... Ale spíš jenom takové převalení a pak zase nic... Prostě méně než obvykle 🙂

skretik
5. lis 2018

@jessulka spani je ted sileny :(, mam to jako ty , muzu v klidu lezet jen na levem boku :( a kdyz se vzbudim v noci, tak pak klidne hodinu dve chodim po byte, protoze proste nemuzu usnout :(

plamenak11
5. lis 2018

@skretik tak snad to preziju, ve stredu muzu podat info jak jsem dopadla

jednaholkaa
5. lis 2018

@jessulka A co si dat pod brisko tenky polstar? Podle me ten kojenecky je dobry mezi kolena a pod hlavu, ale pod bricho je velky.

jenssy
5. lis 2018

@vilmic @misak48 gratuluju ke krasnym hodnotam 🙂

@jessulka taky ted nemuzu poradne spat, ale spis kvuli tomu, ze porad chodim na zachod, vetsinou 3x za noc...

@val333 mne je dneska taky nejak divne, rano v buse jsem mela uplne pocit, ze se nemuzu nadechnout ☹ a mrnouska dnes taky skoro necitim, nejsi v tom sama ☹

Jinak holky, ja mam za sebou vytrhavani vsech 4 osmicek, udelaji vzdy maximalne 2 najednou. A byl to mazec i mimo tehotenstvi, ted bych do toho nesla, mela jsem vzdy 1 tyden oblicej jak sysel natekly ☹ a spodni jsou teda o hodne horsi...

A muzu se zeptat, jak poznate tlak na cipek? Uplne to nedokazu identifikovat...

cuccinka
5. lis 2018

@jednaholkaa zítra začínám 26 týden 😮🤔 já třeba "neco" cítím ale je to tak jednou za 3 dny a tak na minutu. Jinak fakt nic..

cuccinka
5. lis 2018

Holky s těma osmičkama je to dost individualni 😉 byla jsem taky . V jedné nemocnici mě měly dělat všechny 4 naráz pod narkozou plus týden ležet ve špitalu měly to řezat vymlatit a zašít. Tak jsem se bála že jsem se 3x preobjednala 😂😞 . Nakonec jsem byla jinde a tam jsem šla po dvou. Prvně levá půlka a pak práva. Nic mě nenapsal na bolest. Řekl ať si vemu ibalgin a nazdar. Kdybych si měla vybrat zda-li trpět bolesti nebo jít na vytrhnuti tak za sebe doporučuji vytrhnout!!! Já kráva to odkládal 8 let . Teď už je nemám á mám konečně pokoj. Takže jak říkám je to individuální a každej máme jinej prah bolesti 😉

andelka
5. lis 2018

@skretik prý jo. A někdy prostě přestane bít srdíčko a nikdo neví proč ,a nezjistí se to většinou ani potom při pitvě. Stalo se to mojí kolegyni,tři dny před TP. Do roka se jí narodila zdravá dcera. Ono se může stát kdykoli cokoli, pravděpodobnost je malá a zabránit se tomu nedá. Tak na to člověk nesmí moc myslet.

jenssy
5. lis 2018

@cuccinka taky jsem šla nejprve na levou a pak na pravou stranu po 2 osmičkách...ale já je neměla vylezlé, takže mi rozřezávali dáseň a pak rvali zuby...a pak jsem musela jíst tekutou stravu brčkem, protože jsem pořádně nemohla otevřít pusu...hlavně doporučuji hned chladit a pořád 😉

jednaholkaa
5. lis 2018

@andelka Mas pravdu. Muze se stat kdykoliv cokoliv..akorat si to fakt nesmi clovek pripoustet..
@skretik Hrebicky teda vyzkousim. No jako moc si to neumim predstavit, ze by me ten zub vytrhla kdyz nemuzu pak zadnej ibalgin ani nic..tak snad na to nedojde.
@cuccinka Ja to necitim ani na minutu, jenom chvilicku takovej kopanecek nebo stouchani. A mas placentu vepredu?

jessulka
5. lis 2018

@jednaholkaa
@jenssy To ja si zvalchuji treba i kus deky, ale prostě mi vadí, ze se to břicho o něco opírá. A malé to take vadi, protože vždy hrozne kope. Ja usinam u tv, nebo kdyz uspavam Verunku a pak prejdu do loznice, lehnu si, zacne rodeo v břiše a je po spánku. A tak se prevaluju, uvelebuji treba hodinu. Pak prijde do postele pritel, ten se uvelebuje tak ctvrt hodiny. Na dnešek jsem spala tak dvě hodiny v kuse. Zabrala jsem az nad ranem.

jednaholkaa
5. lis 2018

@jessulka Tak to musi byt fakt vycerpavajici. Ja to zazila dneska, jak jsem se budila kvuli tomu zubu a fakt hruza. Ale jinak teda porad spim dost na brise, chudak mimino.. ho tam asi dost valchuju. Ale kamoska rikala, ze taky spala cely tehu na brise a ma krasnyho chlapecka, ktery se zatim jevi celkem v poradku 🙂 tak snad to neva..

Strana