icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
6. lis 2018

Jinak holky, původně sem nechtěla kupovat oblečení. Ale neodolala jsme, ty mimi věci jsou tak nunu

skretik
6. lis 2018

@vilmic s tema plenama si me ted nahlodala, kdyz vidim jak jdou ceny vseho nahoru, tak mozna neni spatny koupit uz nejaky ted v nejake akci, co?! Ja pojedu taky urcite na pampers. Jen ted nejak nemam predstavu co uz je vyrazna sleva a co jen slevou nazyvaji :( , netusim jak se to ted pohybuje

jessulka
6. lis 2018

@vilmic Já začnu s plínkami do zásoby příští měsíc. Také mám v oblibě Pampers. Kosmetiku Nobolis Tilia neznám. Ale jak píšeš ten mandarinkový olej do koupele a pak mandlový olej na mazání, tak to musí být nádherná vůně 🙂

jessulka
6. lis 2018

@skretik @vilmic Hokky, tak si dáme za úkol, když uvidíme někde nějakou slevu na Pampersky, hodíme si info 🙂

jessulka
6. lis 2018

@arielka222 No to jsou nádherné věcičky 🙂 Kde jsi byla nakupovat?

arielka222
6. lis 2018

@jessulka v FF, takže i super ceny. A mají tam tak nádherný věci na vánoce pro holčičky 😭

renulkka
6. lis 2018

@jessulka
@dominika963852 Oboje by mělo být volně prodejné, ale co jsem to loni řešila (malá je červenec 2017), tak se řešilo, že Jamieson má teď prý stejné složení jak Vigantol 🤔Tak jsme měli tu Terezii a super 🙂 Akorát se blbě kapala, teď už tam je prý nějak nový kapátko :D Já to vždycky hodinu třepala nad dudlíkem 😂

Jinak zítra mě čeká OGTT, tak mám v plánu se ještě v poledne pořádně nasladit dortem z víkendu 😂😂

misak48
6. lis 2018

@jessulka @skretik @vilmic bílé 1 pampersky jsem dnes viděla v Kauflandu, 88 ks za 280 Kč 😉

dominika963852
6. lis 2018

@renulkka No potěš koště :D Děkuju za info, tak raději tu Terezii 😉

renulkka
6. lis 2018

@dominika963852 Zkus někde něco pohledat, třeba to byl jen kec :D Ale hodně se to řešilo v termínovce a i nějaký odkazy tam byly a tak 🤔 Bych musela dohledat až bude chvilka 🙂

dominika963852
6. lis 2018

@renulkka V pohodě, něco si načtu. Ještě jsem viděla jednu značku tak raději koukat na složení. 🙂

skretik
6. lis 2018

@misak48 to vyborna cena, ne?

misak48
6. lis 2018

@skretik podle všeho asi jo. Kamarádka co má teď 9 měsíčního chlapečka nedávno říkala, že plinky pod 4 Kč/kus jsou fajn. Já je nekupovala, pořád ještě počítám s latkovanim, takže papírových budu pořizovat jen jeden balík do porodnice. Tím pádem mě cena netrápí. Pampers se bojím, hodně lidí říká, že se po nich děti oprudili. Asi pořídím MonPeri...

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka jo holky ted v kauflandu jsou pampersky Já vzala jedno balení aspoň a o dva týdny jedu do Německa tam koupím pliny a kosmetiku ..Ta masticka s dm na bradavky je super ,koupila jsem Alverde kosmetiku a dokoupim, používala ju švagrova sice v Německu ale u nás je ta sama nemecká...a s mojich skusenosti mast podobna bepantenu vyborna s dm omnoho levnější a taky miluji Avil olejíček jak voní 😌

andelka
6. lis 2018

V Rossmann mají Pampers Premium za 299, různé velikosti, píšou že od 3,40/ks. A mají newborn a mini 22 ks za 89.

michaelarei
6. lis 2018

@skretik Já myslím že super cena jinde stoji 530 bez akce ☺

skretik
6. lis 2018

@michaelarei jo tak ja se tam stavim a koupim aspon jedno/dve baleni, fakt si myslim, ze od noveho roku to zas pujde nahoru :/

michaelarei
6. lis 2018

@arielka222 Krásný jsou ty vecičky taky jsem včera byla v ff a koupila něco růžovýho☺tak chutne jsou všechni i ty vánoční to bude příští rok aktuální

andelka
6. lis 2018

Tak hlásím info z poradny, 27+4. Dostala jsem injekci kvůli Rh- do zadku a vzali mi už i krev na krevní obraz ( dělá se podobně jak utz,28-32tt), že příště budeme kontrolovat miminko a měřit. Ale utz byl i teď krátký a všechno ok. A teda jak jsem byla přesvědčená že je příčně,tak není. Dr nahmatal hlavičku, takže je hlavou dolů, záda vlevo, nožky vpravo. Proto mě tolik kope do pravého boku. Takhle jsem měla otočené oba kluky, ideální poloha,doufám že už tak zůstane.🙂

andelka
6. lis 2018

Já pampersky moc nemusím,kluky jsem měla spíš v Babylove. Teď vím že mám balík 2-5 kg a jeden velký 3-6 a pak ještě pár různých zkušebních vzorků. Nemám to moc kam dát,tak to vidím na krabici Babylove že koupím když budou sedět ty malé.

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka Taky jsem už objednala s lékárně ty věci do porodnice jsem radši když mám nachystáno a mám klid. ..nuzky, kefku dudlík i vaničku a houpatko už máme 😊mamka donese výbavu do postýlky udělala i fusak a táta chtěl aby mala malá s ovčí vlny tak proste objednal a budu Mít teda dva 😂mamka udělala lehši fusak..deky, osušky, pleny mám. ...Takže už jen kočárek ,pak postavíme postýlku, zabalim tašku a je to 👍ještě přinesou rodiče holčičí vecičky Já je nebrala když jsmě mysleli, že jo kluk 😂😂 a ty 50 asi moc nebude třeba myslím že ti to postačí pak ti pošlu foto asi kolik mám v 50tke a body by jsem chtěla 56 myslite že 50 nebude třeba myslím více kupují po 7 v balení ?

michaelarei
6. lis 2018

@andelka Taky budu brát Babylove, super že kontrola dopadla dobře 👍jo mohli by tak zůstat taky si rikam ať jsou hezky připraveny ☺

vilmic
6. lis 2018

@skretik Jedničky jsou levný kolem 3 kč/kus, čím je plena větší, tím je dražší.
@misak48 Pokud to počítám dobře, tak to vychází 3,2 kč na plenu, to je asi super. Možná už to tak “levně” nekoupím jako před dvěma lety na kluka.
Ještě doporučuju podívat na lokální bazárky. Maminky prodávají, co nespotřebují, to bývají vůbec nejlepší kupy. Ty slevy bývají tal, že dají cenu na balík a v tom balíku je jiný množství plen, tzn. malých víc, velkých míň. V albertu maj i za 239 atd, to ale mluvím o zelených. U syna jsem do trojek použivala bílý a teda možna mi ty zelený pak přišli i lepší. Tak uvidim, jak teď. Ty nulky ale třeba byly dost drahý (4 kč/kus). Koupila jsem 4 balíky po 30 ks. Myslim, že 60 každýmu bude stačit.

vilmic
6. lis 2018

@jessulka Mně to právě vonělo strašně moc. Ten mandarinkový olej jsem nedávala každou koupel, ale když už tak jen pár kapiček. Myslim, že jsme ho měli do roka. 😁 Byl super. Byla jsem s tou kosmetikou moc spokojená.

andelka
6. lis 2018

@michaelarei já teď ani nevím kolik stojí,ale chci i látkovat,tak nevadí. Mně ta krabice vydržela většinou na měsíc a půl. A pak se ta krabice využila.
Jj,to by mohl zůstat. Se mi to postavení osvědčilo,dítko nemusí tolik rotovat při porodu.

andelka
6. lis 2018

Když si vzpomenu,že na kluky jsem kupovala v dm při akci ( bývaly na pleny plus na celý nákup) a vyšly čtyřky ( ty jsme měli hodně dlouho,od 4 měsíců do 2 let) na cca 2 Kč..Tak se mi chce brečet. 500 za balík plinek které se vyhodí?

jessulka
6. lis 2018

Tak holky moje, máte doplněnou tabulku 👏😀 Snad si z toho každá vybere, co uzná za vhodné.

jessulka
6. lis 2018

@andelka Káťo, bezva zprávy, že kontrola dopadla na výbornou a že je mimísek hlavičkou dole.

jessulka
6. lis 2018

V té tabulce LIST 2 a musíte trochu jet myší níž 😀

andelka
6. lis 2018

@jessulka jsem moc ráda,snad tak bude i za 3 týdny. Pak budu věřit že už tak zůstane,a budu se těšit na porod🙂

Strana