icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
6. lis 2018

@tynazezu Ajaj, chuděrko. Tak to budeš pěkně modrá. Hlavně, že už to máš za sebou.

michaelarei
6. lis 2018

@tynazezu Už je to pryč ..dobrě že ti nebylo špatne ...výsledky budou určite dobré

1nelinka
6. lis 2018

@skretik jsou to dada pleny prodavaji se v polsku ale myslim ze tu jsou nejaky prekupnici co to prodavaji i prez net..konkretni stranky ale nemam me je vozi manzel z polska..ale jsou vazne super a v akci se daji sehnat(v polsku) treba balik 56ks za 100kc (nesmrdi,neprotecou )

andelka
6. lis 2018

@jessulka myslím že na malé mimco jsem měla nějakou žínku, froté. Ale mně to vadilo dost,mám malou ruku, žínky jsou větší, ujíždělo mi to. Možná řeknu mamce ať mi ušije na míru.

1nelinka
6. lis 2018

@jessulka me Mia vzala jen ty druhe lovi ty jsou super ale kazdemu detatku vyhovuje neco jineho:/

1nelinka
6. lis 2018

@andelka to jsou krasne zpravy🙂 ja take dnes byla ale mudr my kontroluje jen cipek a na mimco se koukneme priste u 3screeningu..tak se tesim protoze jsem ji od 2screeningu nevidela:/

smigli
autor
6. lis 2018

@pitrisek87 Řekla bych, že velikost kalhotek s plenama bude stejná, myslím, že na ty kalhotky stačí to menší. Momentálně syn nosí 4 kalhotky pampers, 4+ bella happy nebo normální pleny zelené pampers 5, ale ty jsou ještě trochu větší.

smigli
autor
6. lis 2018

@pitrisek87 Pro srovnani - 4 kalhotky a 5 pleny.

smigli
autor
6. lis 2018

@1nelinka U kalhotek to přebalíš stejně jako u normálních plen, ty kalhotky roztrhneš na bokách. Je to dobrý pro dítě, co už se ti snaží chodit na nočník, ho naučit si to sundavat jak klasický kalhotky. Normální pleny sice servou, ale už je neoblíknou zpět.

vilmic
6. lis 2018

@ajdamajda i bych do toho snad šla, ale je to 2x tolik za plenu, než platim. To je bohužel moc. Já jsem holt ekolog na prd. 😔

smigli
autor
6. lis 2018

@jessulka A na mytí budu používat jako minule žínky z Ikei. na každé koupání jednu, pak přeperu. Mám tu zásobu. Dávám je i miminku (klukovi) mezi nožky, když přebaluju, aby mě nepočural..
https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/400...

arielka222
6. lis 2018

@jessulka na myti jsem používala klaickou plenku. První jsme mela různé houby a zinky, ale ty se kvůli hygieně mají měnit co 3 dny tak sem myla plenkou a v pohode.

andelka
6. lis 2018

@1nelinka já pořádně též ne. Teda viděla jsem ve 22 a 25 tt,ale jen trochu,první bylo kvůli srdíčku a druhé normální utz,ani 3D fotka z toho nešla udělat. Tak se těším na další kontrolu. I váhový odhad mám posledních z velkého utz ( cca 400g).

andelka
6. lis 2018

@smigli
@jessulka tyhle mám též,ještě pořád je používám na kde co. Mně se ale blbě myje něčím co nejde navléknout na ruku.

jessulka
6. lis 2018

@smigli Ty jsem měla také 🙂 A asi pro ně zase pojedu. Ty běžné žínky mi klouzaly z ruky.

ajdamajda
6. lis 2018

@vilmic no vždyť píší ze monperi české nebo DM nature mají levné eko. 🙂 chce to prohledat ceny

elu001
6. lis 2018

@jessulka můžu prosím taky poprosit o tabulku kde je všechno vypsané co koupit?

vilmic
6. lis 2018

@elu001 Pošli mi mail do zprávy. Pošlu ti práva.

jessulka
6. lis 2018

Holky, tak se vám musím pochlubit. Mám pro Verunku hlavní dárek k Ježíšku.

seveneye
6. lis 2018

Holky ztrácím nervy:-!druhy balík za posledních čtrnáct dní,opět nikdo nezastižen i když měl být, výzva ve schránce žádná a balík leží v klidečku už 4 dny na poste,grrr asi někoho mám chuť přetrhnout jdu vystát frontu na poštu...

vilmic
6. lis 2018

@seveneye Já už se ani nerozčiluju 😂😂 Vlastně je úspěch když je ve schránce aspoň ta výzva. Naše pošťačka nás krásně ignoruje, takže já už raději chodím čas od času na poštu se zeptat, jestli tam něco nemám. 😂

jessulka
6. lis 2018

@seveneye to je pro ně totiž nejjednodušší a nejrychlejší. Mne tohle dělali, když jsem byla na mateřský, asi abych se prošla. Pak jsem podala stížnost a byl klid. Tak přeju pevné nervy a u okýnka to nahlaš.

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka Krásny dárek ...to bude radosti ☺Tak tohle mám zatím v 50 i když mně se zdají ty s Kik větší jak 50 počítám ,že je to spíš 56...no a k tomu ještě 5 overalku na spaní, nejaklé svetříky pri jedou a pár bodů tých zavinovacich ,proto přemýšlím a asi koupím body v 56 větší balení

jessulka
6. lis 2018

@michaelarei Děkuju, z lyží mám opravdu radost. Až jí budou malé, tak je schovám.
Tak to bude ta vaše maličká parádnice 🙂

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka To je super, že se využíji i pak 😊pro malou.... No myslím, že v to stači určíte. ..no mamka se těší taky kupuje ale už i větší malých je dost. ..Člověk nikdy neví jak bude rast a dokoupit se vždycky dá. ..

jessulka
6. lis 2018

@michaelarei To je vše z KIKu? Mají hezké věcičky 🙂

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka Vše ne nahoru ty dupačky a svetříky asi 3 je..ostatek ff,Primark .Kik má hezký věci minule jsem koupila i pulovriky lehši asi 62 dva za cenu 55 Kč původní 200 takže někdy najdeš i super slevy a mám ho blízko tak chodim často 😊

jessulka
6. lis 2018

@michaelarei Primark má hezké věci. Jezdíš tam osobně, nebo nakupuješ z těch různých Online nákupů na FB.

jednaholkaa
6. lis 2018

Holky, na co je ten sudocrem? Dik

michaelarei
6. lis 2018

@jessulka Tohle jsem konkretne objednala a paní vozí rovnou do Plzne ale ted si chci jít vybrat sama koncem listopadu mají moc hezke body, overalky a jine. Body je pack 7 a ceny su super asi 380 a je tam toho hodně, dcere jsem vzala úžasný pyžamo a uvidím co ještě pokoupim. .Toto je foto co mi poslala ale přej tam je toho moc

Strana