Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@tynazezu Už je to pryč ..dobrě že ti nebylo špatne ...výsledky budou určite dobré
@pitrisek87 Řekla bych, že velikost kalhotek s plenama bude stejná, myslím, že na ty kalhotky stačí to menší. Momentálně syn nosí 4 kalhotky pampers, 4+ bella happy nebo normální pleny zelené pampers 5, ale ty jsou ještě trochu větší.
@pitrisek87 Pro srovnani - 4 kalhotky a 5 pleny.
@jessulka A na mytí budu používat jako minule žínky z Ikei. na každé koupání jednu, pak přeperu. Mám tu zásobu. Dávám je i miminku (klukovi) mezi nožky, když přebaluju, aby mě nepočural..
https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/400...
@jessulka na myti jsem používala klaickou plenku. První jsme mela různé houby a zinky, ale ty se kvůli hygieně mají měnit co 3 dny tak sem myla plenkou a v pohode.
Holky ztrácím nervy:-!druhy balík za posledních čtrnáct dní,opět nikdo nezastižen i když měl být, výzva ve schránce žádná a balík leží v klidečku už 4 dny na poste,grrr asi někoho mám chuť přetrhnout jdu vystát frontu na poštu...
@jessulka Krásny dárek ...to bude radosti ☺Tak tohle mám zatím v 50 i když mně se zdají ty s Kik větší jak 50 počítám ,že je to spíš 56...no a k tomu ještě 5 overalku na spaní, nejaklé svetříky pri jedou a pár bodů tých zavinovacich ,proto přemýšlím a asi koupím body v 56 větší balení
@michaelarei Děkuju, z lyží mám opravdu radost. Až jí budou malé, tak je schovám.
Tak to bude ta vaše maličká parádnice 🙂
@jessulka To je super, že se využíji i pak 😊pro malou.... No myslím, že v to stači určíte. ..no mamka se těší taky kupuje ale už i větší malých je dost. ..Člověk nikdy neví jak bude rast a dokoupit se vždycky dá. ..
@michaelarei To je vše z KIKu? Mají hezké věcičky 🙂
@jessulka Vše ne nahoru ty dupačky a svetříky asi 3 je..ostatek ff,Primark .Kik má hezký věci minule jsem koupila i pulovriky lehši asi 62 dva za cenu 55 Kč původní 200 takže někdy najdeš i super slevy a mám ho blízko tak chodim často 😊
@michaelarei Primark má hezké věci. Jezdíš tam osobně, nebo nakupuješ z těch různých Online nákupů na FB.
Holky, na co je ten sudocrem? Dik
@jessulka Tohle jsem konkretne objednala a paní vozí rovnou do Plzne ale ted si chci jít vybrat sama koncem listopadu mají moc hezke body, overalky a jine. Body je pack 7 a ceny su super asi 380 a je tam toho hodně, dcere jsem vzala úžasný pyžamo a uvidím co ještě pokoupim. .Toto je foto co mi poslala ale přej tam je toho moc

@tynazezu Ajaj, chuděrko. Tak to budeš pěkně modrá. Hlavně, že už to máš za sebou.