Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Také jsem přišla na to, že je problém si i oholit nohy, obout boty, ponožky. Jak se holíte mezi nohama? Se zrcátkem?
@renulkka se zácpou jsme si užili také své. U dcery nikdy problém nebyl i přesto, že má právě tu celiakii. Ale se synem😒. Od malička trpěl na zácpy a dokonce i když byl jen kojeny. To jednou nekakal dokonce i 27 dní, ale u kojenych děti to tak nevadí, prý to vše vstřebal. Když začal mít příkrmy, tak se stávalo, že pár dní nešel, ale nijak ho to netrapilo a vždy to pak dopadlo do plínky. Jenže v momentě, kdy se malý odplenkoval, tak začali problémy a kakanim. To nešel třeba 3 až 4 dny a přitom bylo na něm videt, jak potřebuje. Raději to několik dní držel než aby se vykakal. To pak pobíhal po bytě, brečel a držel se za prcku. Když se vykakal, tak jedině do slipů. Ale u nás to bylo psychikou, prostě se bál. Pak jsme to nějak přestali řešit, hlavně já a jako když utne, začal chodit i na nočník a zácpa najednou zmizela. V té době jsme však také brali Hylak a důležitá je úprava stravy, ale to vy určitě dodržujete. Určitě bych se nebála říct doktorce o doporučení. Je to přeci vaše dítě a chcete pro ni jen to nejlepší a hlavně jí pomoci.
To jste dobré, jestli po paměti. No já se holím celá do hladka a bojím se že se tam uvnitř pořežu. Abych tvořila nějakou čárku jako dřív, to se na to můžu vyprdnout. Stejně tu mojí pipinu nikdo nevidí, jen Dr. 😀
@andelka já už na promoci vlastně byla těhotná což jsem ještě nemohla vědět 🙂 bez stálého zaměstnání to nebyl ideál ani záměr ale to je život 😅
Holky držte palce. Jsem u dr. byli jsme s malým po nákupech a najednou začaly šilený křeče, že jsem nemohla ani chodit. V tu ránu vlhko v kalhotkách. Tak jsem si sedla v obchoďaku na lavičku a volala muži ať pro mě okamžitě přijede, že nevim co se děje. Do toho malej, že chce čůrat. No hrozný. Krev to naštěstí nebyla, ale nevim jestli to třeba nebyla plodovka nebo jen vodnatý výtok, ale jak to přišlo s tou křečí 😭 Než dorazil manžel, tak se to zlepšilo, ale pro jistotu jsme jeli. Teď akorát dorazila z oběda, tak mě za chciličku vezme a uvidím. Teď bych si nafackovala za poslední dva dny..
@beruska125 no já promovala 2009, to byla zrovna krize. Tak jsme si řekli,že uvidíme. Že buď bude dřív práce nebo mimco. Bylo mimco.
@andelka já promovala na začátku roku 2010 takže vím o čem mluvíš. Vlastně jsem už měla nastoupit do práce ale nakonec jsem nenastoupila no😂
Ahoj holky, my máme za sebou další poradnu. 27+0. Malý už má 1140g. Je to buclicek. Jinak cukrovku nastesti nemám takže můžu zvesela ladovat sladké. Ale ahoře mám 9kg a už se děsím kde to skončí 😂
Uff, tak vše v pořádku. Hrdlo zavřené, plodovka to nebyla. Mám se šetřit, tak muž dostal ošetřovačku a já si zase hodím ležicí režim. Co vám budu povídat, jsem kráva. Včera jsem převlíkala postele a vyřizovala nějaký blbosti na dopravním inspektorátu, pak jsem byla vyzvednout ty pidi plínky, večer doma 3 pračky. Dneska ráno jsem vygruntovala koupelnu, vyprala jednu pračku a pak jsme vyrazili do Prahy. Můžu si za to sama.
Holky, taky se vám stává, když telefonujete, že vám mimčo kope? Já kdykoliv mluvím po telefonu s mojí mamkou, nebo když jsem u nich na návštěvě a slyší mojí mamky hlas, tak kope neuvěřitelně. Asi se na babičku už moc těší 😀 Treperenda malá.
Kočky ahoj, neděste mě sotva vás otevřu a zde samé katastrofické scénáře! já dnes příprava na cukr - ráno dva koláče, po obědě dva kousky z bonboniéry, teď už jsem se zařekla, že do zítra sladký už fakt ne... snad ty výsledky budou ok, aby mohlo ládování pokračovat.
Jinak dotaz, kdo tu reálně ještě vlastně funguje v pracovním nasazení? já mám totiž zítra i poradnu a mudr. určitě bude probírat kdy zůstat nebo nezůstat doma... jako chtěla jsem pracovat do konce roku, ale když se vidím, tak budu asi ráda za zvládnutí listopadu a pak zvážím max. první polovinu prosince, bolí mě šíleně záda a po práci jsem unavená jak někde z fušky na šachtě, pravidelně usínám na gauči mezi 20-20:15, dýl nevydržím☹
@dominika963852 Mne už ty nohy daly pokoj, zato mne začala šíleně pálet žáha. A to tak, že bych vždy nejradši hodila šavli. Tak jsem si dala zákaz jíst větší porce a jím menší a víckrát za den 😀 Asi se ta naše cácorka hodlá narodit vlasatá. Říká se, že když pálí žáha, rostou miminku vlásky.

No tak o tom že mi narostla prdel a boky ani nemluvím. Já už chci rodit a kojit a chodit na procházky a shodit to 🙄