Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka
@andelka
@basice moc dekuju holky, prý “paní diplomovana”, jsem se pobavila 😂😀
Chystani na svatbu bylo dost narocny, neb jsme měli hodně lidi a vymysleli jsme si oslavu na dva dny. Ale vse se uzasne vyvedlo a ja si to i užila - bylo mi trochu blbě a byla jsem unavena, ale dalo se to zvladnout. Včera ze me spadl konečně všechen stres a dohnala me silena únava a nevolnosti. Mam pocit, ze se z toho všeho budu vzpamatovavat ještě měsíc 😀
Už máme par hotových fotek, tak posílám na ukázku 😊
@jessulka ja si kupovala bíle krajkove na převlečení na svatbu z této stránky https://www.chriss-elite.cz/saty-sukne/boho-sat....
Šaty jsou tak volné, ze v nich prave plánuju taky foceni v zimě s bříškem.
No a alliexpress muzu jen doporučit, taky bys tam určitě sehnala 🙂 stáhni si apku a schválně tam mrkni.
@jednaholkaa tak vanocku tu mam taky😄...2 platky jsem zhltla a zbytek musela uklidit z dosahu, pac mi zacala smrdet ta vune i pres pytlik...nechapu!! ☺
Nas ceka svatba zacatkem zari...ted su 8+6 tak uvidime ja kto dame :o
@martinasip tak to drzim palce! Určitě se vám to vyvede. 🙂 my jsme kvůli tomu museli všem předčasně oznámit, ze čekáme mimi, ale nakonec jsem byla rada, protože všichni o to víc pomáhali 😀
@eiram7 ted je mi dost blbe snad to do svatby prejde..zadarilo sa nam pred svatbu mm...🙂 snad oblecu saty :o
@basice Ahojky, u doktora vše v pořádku. Na železo jsem se ptala, ale Dr. říkal, že nejdřív musí být výsledky z krve a pak mi teprv může něco předepsat.
Říkala jsem mu, ze jsem unavena a je mi pořád zle. Říkal, ze to v druhém trimestru určitě přejde. At hlavně hodně piju a stále neco zobu.
@veronika_2019 v těch 9+3 měl od hlavičky po kostrč 2,68 cm 🙂 pevně doufám, že dneska v 10+4 už má o dost víc 😀
@veronika_2019 Moji měli 9+4 2,7 a 3,2 cm.
Holky, chtěla jsem se zeptat. Podle poslední ms bych měla být dnes 6+5tt. Dnes jsem byla na utz a podle něj jsem 4tt. Tak jak to mám tedy brát? Že jsem v tom 4tt nebo podle ms? Děkuji a omlouvám se za blbý dotaz 😃😊
@monikaa91 zatím ti to pravděpodobně budou psát podle MS (třeba kdybys jela do nemocnice na pohotovost), ale s vydáním průkazky mi to pak dr stanovoval podle UTZ. Pokud máš takhle velkej rozdíl, tak to bude určitě podle UTZ. Podle MS je to orientační a funguje to jen když máš pravidelný cyklus s ovulaci uprostřed...
@veronika_2019 Miminko měří 2,86 cm. A předpokládaný termín porodu vychází na 8/2
@monikaa91 : já mám mimčo mladší o 8 dní - zatím mám TP podle MS ale ten hlavní termín bývá na 1.trimestrálním UTZ - akorát je důležité že pokud na něj půjdete tak nahlas sestřičce kolik jsi podle UTZ aby tě správně objednali
Holky když jste u těch šatů - taky vás štve že ty nejhezčí bříška budeme mít v zimě a schované pod kabátama a bundama ? Mně hrozně - štvalo mně to už s prvním ( je lednový) - prostě vůbec si neužiju krásné letní šatičky s vyrýsovaným bříškem - jen to peklo že nezapnu zimní bundu když je venku mínus 20

@jjituli Nemám s Ali vůbec žádné zkušenosti, nevím, jak to tam chodí. Vím, že hodně lidí odtamtud objednává, já jsem ještě ani nebyla na jejich stránkách. Je to v češtině?