icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

cuccinka
15. lis 2018

@jessulka přijde mi že toho máme hodně společného. Taky mimousek semnou už od začátku prožívá stres. Do toho taky pritel. Věčně podrážděnej,hypoteka,barak,prace. Tento měsíc konci pořád nic nemá najiteho a hledá mimo svůj obor.A jak píšeš nejlíp aby tam byl max 6hodin, aby to měl blízko domů a za co nejvíc penez á nejmíň práce. Přitom je vyucenej na cnc stroje kde by mohl brát krásný peníze. Ale on to dělat nebude ,protože ho to přece nebaví 😒 a když se zeptám proč hledá obor obchodak/ manažer když s tím nemá zkušenosti tak přece protože tyhle pozice jsou dobře placené . A říkám a co když tě to nebude bavit ? A on to není důležitý,dulezity jsou peníze. No tak mu říkám že je blbec a nechapu to.. Do toho teda to že bydlíme s jeho rodicema 😐..

jessulka
15. lis 2018

@basice Mluvíš mi z duše. Já si teď kolikrát říkám, jestli ten chlap u nás doma nejsem spíš já 😂😂

skretik
15. lis 2018

@garfa4 a jestli muzu byt uplne osobni, nevim jeslti si to uz nepsala, kdzytak se omlouvam nebo me posli klidne do haje 🙂. Ale vy mate s tatinkem miminka problemy nebo proste zadny tatinek neni?

jessulka
15. lis 2018

@cuccinka Také to holka nemáš jednoduché. A ještě k tomu bydlíte u tchánovců, no potěš koště. Musíme ale hold vydržet.
Já trochu nechápu tvého přítele v tom, že když ho teda nebaví dělat práce na cnc strojích, která se tuším také placená zlatem, tak se chce pustit do neznáma mezi obchodní managery. Já jsem obchodní manažerka od roku 2003 a můžu ti říct, že je to teda někdy fakt na palici. Člověk jezdí autem celý den jako debil a po večerech zpracovává nabídky a nebo odpovídá na emaily. Ani nevím, jestli se mi to po mateřské chce zase dělat, je to hodně náročný časově, ale i psychicky. Jsem furt ve stresu. Jestli jsem neprošvihla nějaké výběrové řízení, jestli jsem odeslala nabídku, jestli jsem zadala objednávku, jestli jsem všem odpověděla na emaily, vyřídila telefony. To ho pak zase budeš mít věčně na telefonu, nebo u pc a nebo se budeš doma klepat hrůzou, jestli se mu v autě nic nestalo, když je zrovna náledí, nebo mlha, vítr a on musel třeba na druhý konec republiky. A spát bude chodit asi tak po půl noci, protože bude prostě makat i z domova. V autě se toho totiž moc nestihne, když musí řídit.

misak48
15. lis 2018

Díky všem za pozitivní zkušenosti s Aniballem. Já se pořád nějak nemůžu rozhodnout. Přijde mi, že ty názory jsou protichůdné a nejsou žádné studie, jestli to nemá negativní vliv na tělo do budoucna... No do 36 TT mám ještě čas popřemýšlet 🙂
Jinak jsem sedla zase ke stroji konečně a udelala ten rukávník. Nakonec se vejde i ta brzda, ale musela jsem si střih oproti standardnímu trochu prodloužit 🙂

jessulka
15. lis 2018

@misak48 To vypadá pěkně. Ty jsi ale šikulka 🙂

jednaholkaa
15. lis 2018

@misak48 Tu hraz je pry treba masirovat predem.. bud Aniballem nebo jinak. Ja bych se toho nebala.. Kamosky co ho pouzivaly si na zadne nasledky nestezovaly.
@garfa4 To zvladnes sama! Personal se ti bude vic venovat .. Zase to mozna bude mit sva pozitiva, ze se budes vic soustredit sama na sebe. Nebo pripadne nejakou kamaradku vzit, ale to ja bych asi treba nechtela.
@jessulka Prijde mi, ze mas velke napojeni na dceru a na mamu, coz je super. Nekdy clovek cim vic je naladeny na tu zenskou stranku, tim je pro nej tezsi se naladit na toho chlapa, blizke vztahy proste proziva jednodusseji se stejnym pohlavim. Ja bych se o nej asi vic starala v posteli, myslim, ze by pak nebyl takovy brucoun ;)

jessulka
15. lis 2018

@jednaholkaa To si zase nemyslím, já pracuji jen se samými chlapi a na mužskou stránku jsem naladěná až až 🙂 S mamkou se vidíme chvilku dvakrát do týdne, ale voláme si denně a píšeme si. O našich problémech s M. ví a sama mi nedokáže poradit. Mrzí jí to, že se o M. vlastně nemohu ani opřít jako o chlapa, který má stálé zaměstnání, peníze a pro novou rodinu (mne a Verunku) by se rozdal. Má v hlavě jen E. a my jsme s V. až někde na konci tunelu. Štve jí, jaký má vztah s ex a že si nedokáže u ex dupnout, jak by to chtěl on. Ale říkala mi, že se ex zklidní, až budou mít po soudu a bude jasné, kolik bude M. na E. platit a také na co jí bude přizpívat (kolo, lyže, apod.)Mamka má E. hrozně ráda, vždycky se na ní jednou za 14 dní, když jí máme, přijde podívat a blbneme s holkama v pokojíčku, hrajeme si třeba na princezny (já teď momentálně spíš na Otesánka). Zlobila se, když jsem jí říkala, že mi M. říkal o tom, abych E. vozila do školky a řekla mi, že v žádném případě, že je to jeho starost a ať se tatínek stará, když chtěl mít dítě i v týdnu, tak se pro to musí taky zařídit a neúkolovat mne, která je ještě k tomu těhotná, vozí ráno do školky Verunku a do práce dojíždí dalších 16km. A když to nejde, tak má být s E. jen odpoledne po školce a večer jí odvézt zpátky k ex. Mám v mamce velkou podporu a říkala mi, že by to do M. na začátku našeho vztahu vůbec neřekla.
Co se týče postele, tak to je asi to poslední, co bych v téhle naší vypjaté situaci pro něj mohla udělat. Jenže já nechci. Věčně nervnímu, nebo ukňouranému chlapovi já péro nepostavím i kdyby padaly trakaře. Až se začne chovat mile a mluvit se mnou normálně a uvědomí si, že jsem těhotná a měla bych doma odpočívat a šetřit se, tak nad tím začnu teprve uvažovat.

garfa4
15. lis 2018

@skretik predem se omlouvam, asi to nedokazi popsat ve zkratce. Jsem takovy ten typicky priklad milenky. Tatinek miminka je zenaty a ma deti. S manzelkou spolu neziji, ale rozvod nehrozi. Ja vedela, ze on uz dalsi dite nechce a on vedel, ze ja se neobetuju a chci sve vlastni. Takze nasledovalo x rozchodu, protoze jsme nemeli stejnou predstavu o budoucnosti. Jenze (nevim, jak to presne popsat) nejak se nam bez sebe spatne funguje, tak vzdy nasledoval navrat. Ale v cervnu jsme si definitivne rekli, ze tudy cesta nevede, on svuj zivot nezmeni a ja uz jsem stara a na mimi mi utika cas. Ale tyden po rozchodu jsem mu sdelila, ze jsem tehotna.... Takze sok a prekvapeni pro nas pro oba. Ze zacatku to bylo tezke, dost jsem si toho od nej vyslechla, ale pote, co jsem mu napsala, ze uz nechci, aby me kontaktoval se neco zmenilo a zacal byt trochu tim chlapem, ktereho jsem znala doposud. A ted je to tak, ze se proste uvidi, jak to bude dal. Myslim, ze uz se s mimcem smiril, jen to zatim nevypada na spolecne bydleni a zivot jako rodina. Sice jsme v kontaktu, ale moc se nevidame. On je takovy bohemsky typ, deti ma dospele, uz si chtel jen uzivat zivot a "delat si, co sam chce". Jenze jak se rika - clovek mini, ale zivot (v nasem pripade tehotna milenka) meni....

jessulka
15. lis 2018

@jednaholkaa Předevčírem jsme byli na kafču u jeho rodičů. Byl to můj nápad, protože jsem je 14 dní neviděla. M. se nechtělo, co prej tam budeme dělat. Co asi, podívat si. Mají mne moc rádi, vždycky si hezky popovídáme, jenže on s nimi nemá vůbec žádný vztah. Asi jak jim je 70 a 72, tak si s nimi nemá o čem podívat. Já ale jo. Má moc hodnou mamku i taťku. Nabídli mi i tykání. Pořád se ptají na miminko a těší se, až se narodí, jak budou vozit. Když se narodila E. tak k nim ani nechodil s ex na návštěvy, ex jeho rodiče nesnášela a E. jim v kočárku vůbec nepůjčovala. Takže jí vlastně ani nikdy nevozili. To já se na kočárkování s nimi těším a kolikrát budu i ráda, když si malou vezmou na hodinku ven a já si třeba něco doma udělám. Když jsme jeli domu, tak jsem M. říkala, proč se k rodičům chová tak odtažitě, nechce k nim chodit a když jsme na návštěvě tak si s nimi ani nic neřekne, slova z něj musejí páčit. Je to zvláštní. Takže já jsem spíš taková jejich spojka, že je dávám dohromady.

garfa4
15. lis 2018

@misak48 teda ty jsi fakt sikulka. Rukavnik vypada moc pekne 🙂

garfa4
15. lis 2018

@jednaholkaa taky si to nedokazu predstavit, mit tam kamaradku. Na to mi ten porod prijde velmi intimni.

skretik
15. lis 2018

@garfa4 to tehotenstvi prislo fakt nahodou nebo proste to chtel "osud"? Od takoveho chlapa bych asi necekala, ze budete "rodina", ale kdyz jste stale v kontaktu a neumite bez sebe fungovat, tak verim, ze aspon finance bude pomahat a i mimi chtit videt, je to prece jen jeho krev. Ma aspon trochu zajem , jak Ti je a co mimi a tak? Spriznena duse proste nejde jen tak vymazat ac se clovek snazi sebe vic... o tom bych Ti mohla vypravet :/

jessulka
15. lis 2018

@garfa4 Tak to jsem ani nevěděla. Díky za tvůj příběh, jsi hodná. Ale neboj se, zvládneš to. Já byla s V. sama dva roky a daly jsme to úplně s přehledem. Sice jsem se musela hodně uskromnit a všechno jídlo, pleny, příkrmy, Sunar, oblečení, kosmetiku, musela hodně propočítávat. Ale našetřila jsem i na dovolenou a s V. vyrazila na týden na Moravu. A furt jsem si říkala, že třeba se na nás usměje štěstí a nějakého toho chlapa si najdeme.

garfa4
15. lis 2018

@skretik tehotenstvi je nahoda, jak se mi udelalo poprve zle, tak jsem si myslela, ze je to zlucnik nebo slepak. Pravdou je, ze svoje deti miluje a jsou pro nej na prvnim miste a tak doufam, ze i nase mimi bude od nej zazivat stejnou lasku. Ano, to se zajima, jak jsem byla v lete 4x v nemocnici, tak z toho byl spatny. To jsi napsala presne - spriznena duse, takto to taky citim.... Jen bohuzel se zatim nedeje ten happy end, ktery jsem si vysnila. Ale za mimi v brisku jsem vdecna a velmi stastna

garfa4
15. lis 2018

@jessulka holky jako ty jsou pro me nadeji a motivaci, ze se to da zvladnout. Nastesti jsem zvykla setrit (mela jsem sama hypoteku na byt), tak to snad nejak pujde. A porad nejak naivne verim, ze i v dnesni dobe je dulezitejsi materska laska nez nejnovejsi mobil....

Moc se mi libily tve fotky, jak jste byly s Verunkou v lete na dovolene. Vypadaly jste na nich obe stastne a ja si rikala, ze takove fotky bych jednou se svoji dcerkou take chtela mit 🙂

skretik
15. lis 2018

@garfa4 muzes zatim brat jako happyend, ze cekas mimi. Pokud je to mezi vama jak si myslim, tak se taky klidne mohlo stat, ze byste se porad schazeli a rozchazeli a ty bys nakonec zjistila, ze nemas pritele, ani dite, ze uz je proste pozde. Myslim, ze takhle je to tak jak to ma byt a co bude dal se uvidi. Uzivej si toho zivota co v tobe roste a pokud mate byt spolu tak budete 🙂

jessulka
15. lis 2018

@garfa4 Mám kamarádku, která má už asi 10 let přítele. Jemu je přes 40 a jí je 36. Dřív plánovali rodinu, ale nikdy k tomu nedošlo, protože hodně cestovali. A on jí teď řekl, že už děti nechce, že už je starej. Docela podpásovka. Kamarádka se hodně trápí, ale miluje ho a chce s ním být za každou cenu i kdyby neměli žádné dítě. Pořád doufá v nějaký happy end, který se bohužel nekoná.
Když tak nad tím přemýšlím, každý z nás má nějaký příběh a v srdci nosí něco co ho v životě hodně trápí. A najednou si říkám, že některé ty věci, které občas musím doma snášet jsou možná opravdu prkotina. Třeba můžu být ráda za to, že mám krásnou dceru a další je na cestě a vím, že se o ně dokážu postarat i sama, když by došlo někdy na rozchod.

arielka222
15. lis 2018

Holky když Vás tak čtu, tak jsem velice ráda za svého manžela, i když má občas taky svoje nálady a mouchy. Ale snaží abychom měli vše co.chceme. Zaridi několikrát ročně dovolene, koupit si taky můžeme dovolit co.chceme a nemusím počítat co kolik stojí, malému se věnuje tak jako málokterý chlap. I když teda je dost v práci, tak doma pomáhá a víkendy tráví s námi. V dnešní době najít schopného chlapa jak vidím je fakt docela těžké.
Docela mi je to lito, protože kazda by jsi zasloužila hodného, pracovitého a chapaveho muze. Jen je to asi nedostatkové zboží nebo nevím kam se všichni takoví poděli.

garfa4
15. lis 2018

@skretik presne tak si to snazim rikat, ze cekam uzasne miminko, cemuz by jeste pred par mesici nikdo neveril. A melo to tak byt. Ano, je velmi pravdepodobne, ze by ten kolobeh rozchodu a navratu i nadale pokracoval a nic dobreho by z toho pro me nevzeslo. Takhle se situace zmenila a cas ukaze, co bude dal....

dominika963852
15. lis 2018

@arielka222 Přesně to mě taky napadlo, když jsem to tu teď pročítala. 😉 .
Holky, pevné nervy. Ti chlapi za to nestojí,ale děti jo . Klobouk dolu před vámi, tady je vidět,jak jsou ženy silné. 🌹

garfa4
15. lis 2018

@jessulka presne toho jsem se taky bala, ze diky te situaci zestarnu sama. Ale pravdou je, ze bylo tezke to utnout a posunout se.... Presne tak, deti jsou pozehnanim a zivot ma diky nim uplne jiny naboj 🙂

jessulka
15. lis 2018

@garfa4 To jsem ráda, děkuju. Tak já ti ještě nějaké přidám z doby, kdy jsme začaly být s V. sami bez tatínka. Ať máš nějakou motivaci, že až se mimčo narodí a třeba budeš bez toho chlapa, tak vy si to ale hezké vždycky uděláte.

jednaholkaa
15. lis 2018

@jessulka Hm, chapu. Pro me je, postarat se vzajemne o sebe v tomhle smeru uplne zakladni stavebni kamen vztahu (jak Uzel rika barometr vztahu 🙂) Kdyz bych to takhle k nekomu citila, ze uz nemam chut se snazit, tak to by byl asi zacatek konce..

jednaholkaa
15. lis 2018

@arielka222 Je to tezky najit schopnyho chlapa 🙂) A taky se na tom vztahu musi desne makat si zacinam vsimat ..holt nic neni bez prace.

arielka222
15. lis 2018

@jednaholkaa přesně tak. A kord když přijdou děti. Najednou se na vztah zapomíná a vse se točí kolem nich, ale musí se najít čas i pro partnery. By člověk nevěřil, ale co to dá práce 🙂

seveneye
15. lis 2018

Holky život se s náma nemazli,když to čtu tak vidím,že každá z nás má nějaké to své ale....ale jsme bojovnice a někdy si dokonce říkám že zvládneme daleko víc než ti chlapi.
Dneska mám taky jeden velkej happyend🙂ten náš prdola malej je dle kontroly úplně zdravý miminko se vším všudy.úplně vymizela i ta šelest na srdicku.když si vzpomenu jak mě porad dusili ze je něco geneticky špatně atd... No a jinak vážíme 974g a jsme parádní artisti co umí strkat obě nohy naráz za hlavu🙂

cuccinka
15. lis 2018

@jessulka ha ha tak i s těma rodicema jsme na tom "podobně " ale trochu jinak. U jeho rodicu bydlíme takže není co řešit ale k našim nejezdíme 😡 když už tak tam jedu sama když je v práci a on mě pak jen vyzvedne tak ani rodice pozdravit nejde. Takže se snema vydá pouze když máme oslavu. Cca jednou za 2 měsíce. Takže kvůli tomu se taky hrozně často hadame .😠

andelka
15. lis 2018

@misak48 parádní. Já musím rukávník teprve sehnat.
Jinak Epino jsem používala 2x, před cca 7 a 9 lety a nevím jestli je to dostatečný odstup,ale můžu říct že vůbec žádné problémy ani pochyby nemám. Proto do něj jdu znova.

garfa4
15. lis 2018

@jessulka krasny fotecky 🙂 holky vy jste tak fotogenicke, moc vam to slusi 🙂

Mate vsechny absolutni pravdu. Najit fajn chlapa pro zivot neni lehke, ale kdyz se to podari, je potreba na vztahu peclive pracovat

Strana