Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa vubec nevím 😀snad ano. Taky záleží na výšce,já mám jen 159cm tak je to fakt otrava, taková koule 😬
@skretik Ja jim taky pořád stejně.uvidíme s kolika skončíme 😣
@dominika963852 já mám též 160. Ale na 64 jsem začínala 🙄
@andelka je to vážně zahnul pro tělo to těhotenství. 😕
Ahoj holky, vím, že tady to téma už tady bylo, ale jakou jste zvolily matraci do postýlky, aby byla kvalitní a ne příliš drahá? Klidně hoďte i odkaz prosím 😉
@skretik Tak priste na kontrolu v plavkach :D Nebo az me vyzve na vahu, tak reknu jenom moment a svliknu se tam do naha ;)) Treba uz me priste vazit nebudou..
@jenssy My tuhle: https://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/Matrac...
Chtela jsem tak max za 3 tis. Koupili jsme to v tech slevach kdyz meli.. A pak mame jeste tu kokosovou, asi na chalupu..
@jednaholkaa :D :D :D mam to za barakem, tak bych tam mohla vlitnout jen v zupanku :D . Tomu sama neveris, ze te nepozenou na vahu :D
@jednaholkaa krajkovej sausage 😂😂😂😂😂😂
@skretik Mne už kotníky taky nejsou vidět. A mám otlačené gumičky od ponožek.
Jak jste tu psaly, tak u mne to bude to samé. Do Vánoc to ještě nějak přečkat a pak už nevylezu 😀 I když já měřím 174cm, tak u mne se to trošku ztratí tou výškou, ale nejdřív jde břicho, pak dlouho nic a pak taková dlouhá čára Jess 😀
Ahoj holky. Zapojim se do diskuze. :D Ja mam 174 Cm. S prvnim synem sem začínala na 65 kg a Diky zavodneni atd jsem rodila se 104kg. Takze silene. A ted jsem začínala na 80kg a uz mam 102 :( pritom jim porad stejne jak jsem jedla neprejidam se. Děsím se zítřejší kontroly :( uz ted se sotva hnu. Nedokazu si predstavit o kolik jeste priberu
U nás teda ani leden nebude žádné lazo plážo. S dětma musím odpoledne po kroužcích tak jako tak. Dcerka na druhou sobotu v lednu velký koncert, brácha slaví narozeniny..takže já musím normálně fungovat až do konce. Snad nebude moc hnusně.
@yvonneullmann jezis to mi ani nerikej!!! To uz je zas moc ne???
@jessulka taky mam 174cm, me to jeste dohaneji prsa, takze jde pupek hned v tesnem zavesu prsa a pak az za chvili zbytek :D
@skretik 🙂 To je sranda, viď? No já už se před M. radši ani nesvlíkám, aby se nezhrozil té mojí celulitidy. Sama sobě si přijdu před zrcadlem nepřitažlivá. A sranda je, když se tam malá hýbe, jak se to břicho jakoby vlní a boulí. Úžasná je Verunka, pořád bříšku něco povídá a šeptá, zpívá, maže ho, tulí se. Akorát mi pořád doma brečí, když si vzpomene na to, že budu v porodnici.
@skretik no prave. Zitra jdu na test cukrovky tak snad to bude dobry... Ja mam hlavne i nefunkcni stitnou žlázu po prvnim porodu tak je to pry hodne i tim ale i tak uz trpim. Jak fyzicky tak psychycky kvuli te váze :( uvidim co mi řeknou zitra no. Myslete na me v 8:20
@yvonneullmann ja jdu v 8 na kontrolu, tak jsem taky zvedava... na zadrzovani vody jsou i v tehu nejake leky ne?
Já včera takhle - poslední tyden je nějaký divny . Nic mi nebylo ale teď se těším až bude konec protože jak říkám - kříž, kostrc nejvíc a lýtka a holene cítím . Mám nahoře 7kg. Začínala jsem na 50Kg . Vesmes prsa a břicho . Jinak trochu paze mám silnější jinak nikam nepribiram jinam

@jednaholkaa
@skretik
No jako moč to cítit nebylo :/ Ani na světlých kalhotkách nebylo vidět, že by to bylo nažloutlý... 🤔 Každopádně jsme v pohotovosti, kdyby něco tak pofrčíme s vložkou...