icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
20. lis 2018

@jednaholkaa
@skretik
No jako moč to cítit nebylo :/ Ani na světlých kalhotkách nebylo vidět, že by to bylo nažloutlý... 🤔 Každopádně jsme v pohotovosti, kdyby něco tak pofrčíme s vložkou...

skretik
20. lis 2018

@renulkka tak snad to bude ok

dominika963852
20. lis 2018

@jednaholkaa vubec nevím 😀snad ano. Taky záleží na výšce,já mám jen 159cm tak je to fakt otrava, taková koule 😬

dominika963852
20. lis 2018

@skretik Ja jim taky pořád stejně.uvidíme s kolika skončíme 😣

andelka
20. lis 2018

@skretik no mně právě nic skoro. Jako otlačené ponožky trochu mám,ale že by viditelně oteklo něco to ne. Teď se to přibírání asi tak od 26 tt trochu zpomalilo,předtím to bylo snad až kilo týdně.

andelka
20. lis 2018

@dominika963852 já mám též 160. Ale na 64 jsem začínala 🙄

dominika963852
20. lis 2018

@andelka je to vážně zahnul pro tělo to těhotenství. 😕

skretik
20. lis 2018

@andelka to ja mam oba kotniky jak kdyz mam vyrony :D :D :D .. no vlastne jsem rada, ze konec tehotenstvi pripada na zimu, aspon to vsechno schovam :D

jenssy
20. lis 2018

Ahoj holky, vím, že tady to téma už tady bylo, ale jakou jste zvolily matraci do postýlky, aby byla kvalitní a ne příliš drahá? Klidně hoďte i odkaz prosím 😉

jednaholkaa
20. lis 2018

@skretik Tak priste na kontrolu v plavkach :D Nebo az me vyzve na vahu, tak reknu jenom moment a svliknu se tam do naha ;)) Treba uz me priste vazit nebudou..

jednaholkaa
20. lis 2018

@jenssy My tuhle: https://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/Matrac...
Chtela jsem tak max za 3 tis. Koupili jsme to v tech slevach kdyz meli.. A pak mame jeste tu kokosovou, asi na chalupu..

skretik
20. lis 2018

@jednaholkaa :D :D :D mam to za barakem, tak bych tam mohla vlitnout jen v zupanku :D . Tomu sama neveris, ze te nepozenou na vahu :D

misak48
20. lis 2018

Holky já teda nemám ty fotky nic noc, protože vyfotit se z jednoho úhlu je prostě nad moje schopnosti. Ale když se na to tak kouknu, tak mi ten pupek pěkně roste a ne že ne 😀

jessulka
20. lis 2018

@andelka Nestraš, že mimčo ještě přibere 2 kg a vyroste o 10cm. To už se mi tam nevejde 😂

jessulka
20. lis 2018

@jednaholkaa krajkovej sausage 😂😂😂😂😂😂

jessulka
20. lis 2018

@renulkka Holka ty máš teda zážitky, to ti povím. Tak hlavně, že to byl jen výtok. Ale ten průjem, to se mi moc nelíbí.

jessulka
20. lis 2018

@skretik Mne už kotníky taky nejsou vidět. A mám otlačené gumičky od ponožek.
Jak jste tu psaly, tak u mne to bude to samé. Do Vánoc to ještě nějak přečkat a pak už nevylezu 😀 I když já měřím 174cm, tak u mne se to trošku ztratí tou výškou, ale nejdřív jde břicho, pak dlouho nic a pak taková dlouhá čára Jess 😀

yvonneullmann
20. lis 2018

Ahoj holky. Zapojim se do diskuze. :D Ja mam 174 Cm. S prvnim synem sem začínala na 65 kg a Diky zavodneni atd jsem rodila se 104kg. Takze silene. A ted jsem začínala na 80kg a uz mam 102 :( pritom jim porad stejne jak jsem jedla neprejidam se. Děsím se zítřejší kontroly :( uz ted se sotva hnu. Nedokazu si predstavit o kolik jeste priberu

andelka
20. lis 2018

@jessulka no bude muset. Teď v tom 30 tt má těch 1,5 kg ( což počítám že v tp by těch 3,5 měl a mohl mít) a cca 40 cm. A běžná míra je kolem 50. Ono třeba poroste,ale bříško už tolik ne,jen tam holt bude mít málo místa časem.

andelka
20. lis 2018

U nás teda ani leden nebude žádné lazo plážo. S dětma musím odpoledne po kroužcích tak jako tak. Dcerka na druhou sobotu v lednu velký koncert, brácha slaví narozeniny..takže já musím normálně fungovat až do konce. Snad nebude moc hnusně.

skretik
20. lis 2018

@yvonneullmann jezis to mi ani nerikej!!! To uz je zas moc ne???
@jessulka taky mam 174cm, me to jeste dohaneji prsa, takze jde pupek hned v tesnem zavesu prsa a pak az za chvili zbytek :D

jessulka
20. lis 2018

@skretik 🙂 To je sranda, viď? No já už se před M. radši ani nesvlíkám, aby se nezhrozil té mojí celulitidy. Sama sobě si přijdu před zrcadlem nepřitažlivá. A sranda je, když se tam malá hýbe, jak se to břicho jakoby vlní a boulí. Úžasná je Verunka, pořád bříšku něco povídá a šeptá, zpívá, maže ho, tulí se. Akorát mi pořád doma brečí, když si vzpomene na to, že budu v porodnici.

skretik
20. lis 2018

@jessulka no mame to uplne stejne. My jsme zase vcera rozebirali, ze se syn boji , aby si "Typek" v brisku nezlomil treba nohu jak furt kope nebo aby se nenarodil bez ruky a nohy .. nevim kam na to chodi porad... ale uz se tesim az to bude za nama

jessulka
20. lis 2018

@skretik To je legrace 🙂 Ale jak se hezky strachují viď? Roztomilouši 😍😘

bombat
20. lis 2018

@andelka Já jsem zvyklá na miminka 3,8 kg až 4 kg 😀. Docela by mi to zase tak vyhovovalo ale zase radši už ne vic. 😉.

skretik
20. lis 2018

@jessulka no nekdy je to vtipny, ale nekdy mi z toho beha mraz po zadech, treba z toho strachu, ze umru... snazim se byt nad veci, ale obcas se pristihnu, ze tim jak to rika, tak se toho vlastne bojim taky

yvonneullmann
20. lis 2018

@skretik no prave. Zitra jdu na test cukrovky tak snad to bude dobry... Ja mam hlavne i nefunkcni stitnou žlázu po prvnim porodu tak je to pry hodne i tim ale i tak uz trpim. Jak fyzicky tak psychycky kvuli te váze :( uvidim co mi řeknou zitra no. Myslete na me v 8:20

skretik
20. lis 2018

@yvonneullmann ja jdu v 8 na kontrolu, tak jsem taky zvedava... na zadrzovani vody jsou i v tehu nejake leky ne?

ajdamajda
20. lis 2018
ajdamajda
20. lis 2018

Já včera takhle - poslední tyden je nějaký divny . Nic mi nebylo ale teď se těším až bude konec protože jak říkám - kříž, kostrc nejvíc a lýtka a holene cítím . Mám nahoře 7kg. Začínala jsem na 50Kg . Vesmes prsa a břicho . Jinak trochu paze mám silnější jinak nikam nepribiram jinam

Strana