icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
27. lis 2018

@alishaa Já mazala domácím vyškvařeným sádlem.

jessulka
27. lis 2018

@skretik Já také ne, ale teď jsem ho viděla doma u mamky, že ho pro malou koupila. Jsem se musela smát, jak babička už nakupuje pro sebe domu 🙂

val333
27. lis 2018

@skretik no tak teď nwm co je lepší 😀... Každopádně už mi hrabě z toho ležení... Nemůžu si nic nakupovat, ani chystat. 😢 Musí za mě všechno dělat chlap... Ale já se na to tak těšila!! 😤

jessulka
27. lis 2018

@val333 Buď v klidu, já také nikam nechodím, nemám na to v těch obchodech nervy, sílu a všechno raději objednám z pohodlí z domova. Vím, že na nic nezapomenu.

val333
27. lis 2018

@jessulka no mě nic jinýho nezbude ... 😐

alishaa
27. lis 2018

@jessulka Jj, ona prave taky si ho doma sama skvarila, ale ten základ kupovala normálně u řezníka..

skretik
27. lis 2018

@val333 presne muzes to vsechno nakupovat pres net prece, me do obchodu taky nikdo nedostane, vsechno hezky od pocitace 🙂, nesnasim obchody totiz

ajdamajda
27. lis 2018

@jessulka jakýkoli kokosak který je běžne k dostání v potravinách 🙂 . Buď ze zdravé výživy nebo od Franz Josef z obchodu - nesmis samozřejmě dávat obrovské vrstvy - staci málo a pěkné rozetrit .
Já ho používám i na sebe a případně tedy lepší pokud mas obavy je bambucke. Ale jsou to přírodní veci přirozene promastujici kůži pokud ji má miminko suchou . Jinak nevidím důvod mazat , užívat pudry na zadek a koupat v jakýchkoli bublinkach . Sama nemam rada uměle parfemovane kosmetiky protože mě dráždí (ekzematicka místa, krupicka na tele, pálení oči z té vůně - nesmím ani klasické práci prášky a avivaze ) proto používáme yellow nad blue, sonett či ecover (mají taky v DM)

Už nemam ani problémy s dermatitidou (měla jsem po jakékoli kosmetice a samponech a bylo to utrpení )

jessulka
27. lis 2018

@alishaa My máme ze svého chovu, ne od řezníka.

jessulka
27. lis 2018

@ajdamajda Díky, jsi zlatá :-*

jessulka
27. lis 2018

Holky, co vás čeká sekce. Chci se zeptat, jaké porodnické vložky si kupujete? Také Batist Flower? https://www.pilulka.cz/vlozky-porodnicke-batist...

jessulka
27. lis 2018

Teď mne tak napadá, co kdybych tu Linolu koupila Verunce na ty molusky?

andelka
27. lis 2018

@jessulka já určitě ty Batist. Už je mám a kdoví jak nakonec porodim že jo.

jessulka
27. lis 2018

@andelka Já si asi objednám dvoje. Já už si totiž nevzpomínám, jak jsem se pročišťovala po sekci. To se mi úplně vygumovalo z hlavy 😀

elu001
27. lis 2018

Kolik kusů/balení těch vložek si budete kupovat? Samu má různé velikosti tak nevím kolik od které

andelka
27. lis 2018

@jessulka já se musím podívat kolik jich mám. Tuším že dva balíčky určitě nové neotevřené.

@elu001 já kupuju Batist,tam je jedna velikost. A budu brát max 3 balení.

skretik
27. lis 2018

a normalni vlozky, pripadne slipovky se pak daji pouzivat od kdy? nebo musim pouzivat ty "pleny" celou dobu krvaceni? uz si to nejak nepamatuju taky :/

renulkka
27. lis 2018

@jessulka Kočko Linolu máme jen tuto do koupele ;) A používáme tak přes jedno koupání (takže tak jednou týdně) 🙂 Jinak promazávám sádlem a víc nepoužívám za kosmetiku, kromě sudokremu na prcku, když se mi zdá podrážděná 🙂
@skretik Vigantol předepisuje dětská 🙂 ;) A nám hlavně u druhé nesednul, tak jsme měli Terezii Baby D 🙂

andelka
27. lis 2018

@skretik já přecházím na jiné tak po týdnu max. Doma už většinou jen dobiram porodnické. Já se čistím vždycky dlouho,i dyl než 6 týdnů. Ty klasické silné používám tak 14 dní a potom už ty tenké.

jessulka
27. lis 2018

@skretik Pleny 😂😂😂😂 No já pak kupovala vložky s křidélky a až pak slipovky. Ale vůbec si to nepamatuju. Jsem spoléhala na tebe, že to budeš mít v paměti 🙂

skretik
27. lis 2018

@jessulka hahaha ja a mit neco poradnyho v pameti :D :D :D, krome nevyspani si nepamatuju vubec nic :D

jessulka
27. lis 2018

@renulkka Díky Renčo. Objednala jsem Weledu do koupele a když bude potřeba, tak na promazání Aviril olejíček s azulenem. A prdím na to. Ty peníze skáčou ani nevím jak a M. se z těch výdajů asi zblázní 😀

jessulka
27. lis 2018

@skretik Objednala jsem si dvoje ty Batist flower, vezmu si je s sebou do porodnice. A pak na domu si koupím dva balíčky nějakých slabších s křidélky a pak slipovky. Vím, že jsem se pročišťovala asi tak měsíc.

jessulka
27. lis 2018

Jo ještě jsem si vzpomněla, že kamarádka maže malou takovým tím přírodním bílým krémem z lékárny. Myslím, že se to jmenuje Leniens. Mne to doporučily v porodnici na zadeček. Co vy na to?

renulkka
27. lis 2018

@val333 Beru Magnosolv 2x denně a už jsem si zvykla, ale taky jsem ze začátku měla hoňku, teď chodím krásně pravidelně aspoň bez zácpy několikrát denně, ale není to už voda :D
@alishaa Já mažu sádlem, domácím ze zabíjačky ;) Koupeným v obchodě bych nemazala, přidávají tam sole ;)

jessulka
27. lis 2018

@renulkka Já bych si dala chleba se sádlem, solí a jarní cibulkou 😂

renulkka
27. lis 2018

@jessulka To mi ani neříkej 🙈 Před 14dny se zabíjelo a já se tak příšerně naprala čerstvými škvarky, že jsem v noci byla snad 2 hodiny vzhůru se strašnými křečemi 😂

jessulka
27. lis 2018

@renulkka Já si nedávno koupila 10Dg škvarků. Jsem se po nich málem utloukla. A taky mi pak bylo zle. Ale dnes si to sádlo k večeři vážně dám 😀 Ať se pěkně promastíme 😀

yvonneullmann
27. lis 2018

Jsem se nudila holky 🙂)

jessulka
27. lis 2018

@yvonneullmann To je nádhera. Jak jsi to dokázala?

Strana