Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka jakýkoli kokosak který je běžne k dostání v potravinách 🙂 . Buď ze zdravé výživy nebo od Franz Josef z obchodu - nesmis samozřejmě dávat obrovské vrstvy - staci málo a pěkné rozetrit .
Já ho používám i na sebe a případně tedy lepší pokud mas obavy je bambucke. Ale jsou to přírodní veci přirozene promastujici kůži pokud ji má miminko suchou . Jinak nevidím důvod mazat , užívat pudry na zadek a koupat v jakýchkoli bublinkach . Sama nemam rada uměle parfemovane kosmetiky protože mě dráždí (ekzematicka místa, krupicka na tele, pálení oči z té vůně - nesmím ani klasické práci prášky a avivaze ) proto používáme yellow nad blue, sonett či ecover (mají taky v DM)
Už nemam ani problémy s dermatitidou (měla jsem po jakékoli kosmetice a samponech a bylo to utrpení )
Holky, co vás čeká sekce. Chci se zeptat, jaké porodnické vložky si kupujete? Také Batist Flower? https://www.pilulka.cz/vlozky-porodnicke-batist...
Teď mne tak napadá, co kdybych tu Linolu koupila Verunce na ty molusky?
Kolik kusů/balení těch vložek si budete kupovat? Samu má různé velikosti tak nevím kolik od které
a normalni vlozky, pripadne slipovky se pak daji pouzivat od kdy? nebo musim pouzivat ty "pleny" celou dobu krvaceni? uz si to nejak nepamatuju taky :/
@jessulka Kočko Linolu máme jen tuto do koupele ;) A používáme tak přes jedno koupání (takže tak jednou týdně) 🙂 Jinak promazávám sádlem a víc nepoužívám za kosmetiku, kromě sudokremu na prcku, když se mi zdá podrážděná 🙂
@skretik Vigantol předepisuje dětská 🙂 ;) A nám hlavně u druhé nesednul, tak jsme měli Terezii Baby D 🙂
Jo ještě jsem si vzpomněla, že kamarádka maže malou takovým tím přírodním bílým krémem z lékárny. Myslím, že se to jmenuje Leniens. Mne to doporučily v porodnici na zadeček. Co vy na to?
@yvonneullmann To je nádhera. Jak jsi to dokázala?

@alishaa Já mazala domácím vyškvařeným sádlem.